- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
Gömmedim ben valla, zor dedim.İngiliz Dili Edebiyatını neden gömdünüz yav?
Gömmedim ben valla, zor dedim.
Yok be. Harika bir bölümdür mutlaka. Ama Türkiye şartları...İngiliz Dili Edebiyatını neden gömdünüz yav?
Çünkü bastan bu bolum demedi. Taa 60'lı sayfalarda söyledi.İngiliz Dili Edebiyatını neden gömdünüz yav?
iş alanı çok var o bölümün.ona gelene dekkk ne bölümler varr ne bölümlerrrYok be. Harika bir bölümdür mutlaka. Ama Türkiye şartları...
Çünkü bastan bu bolum demedi. Taa 60'lı sayfalarda söyledi.
iş alanı çok var o bölümün.ona gelene dekkk ne bölümler varr ne bölümlerrr
öyle üniversite de var yaniii?Esenyurt üniversitesi ikinci öğretim elektrik aksdkk
devlett üniversitesi ( misal boğaziçi, istanbul, marmara vb) değilse ingilizcede de pek iyi yapamamış demektir. ama burslu demeyin, özellee bu bursvişni dehşet abartmış birşekilde, neredeyse burssuz öğrenci yok illa bi %30, 50 vs veriyor. yüzde yüz bile olsa pek iyi değil pıanı ve başarısı ve ing. bilgi becerisi bence...Yalniz asagiladiniz kız dil sınavından iyi yapmış .Her dilci ingilizceden tercih yapamaz.Kiz yapmış kızı asagilamadan vazgeçin .Bu kalma konusunda haklisiniz ama diğer konuda değil .Tytden düşük yapmış olabilir ama bölümü genis.İngilizceye hakim olmasindan dolayı çoğu ise girebilir.Reklamcilik sektörü özellikle ....Kapasitesine laf etmek komik geldi .Tytden kötü yapmış olabilir.Matematik fen yapmamış olabilir ama dilde iyi yapmış .Ayrıca dil yani ingilizce kesinlikle İstanbul'da okunmalı gelismeleri takip etmek açısından bence .....Ama sizin rizaniz olmadan evinizde değil .Kızı kendi şehrine tıkmayin.
yerleştirme sonuçlarını bekliyoruz hep beraberrrr82 sayfa oldu, konu sahibi hala söyleyemedi mi ?
yerleştirme sonuçlarını bekliyoruz hep beraberrrr
Barış Manço nun :hala kızı Zehra şarkısı tam da bu konuya uygunnsonuçları beklerken kız bir bakmışlar evlerine yerleşmiş.
konu sahibi sınavı geçemiyor bir türlü
madem öyle 2 3 ay sende kalabilir miyim muhtelif?Öyle bir konu ki
Okuduğum her yoruma hak verdim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?