Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Konu sahibi ne kadar pasifsiniz. Verin telefonu mesaji biz atalim ona göre planını yapsın insanlar. Illa size demelerine gerek yok bu arada. Bak xcim istanbulda yurt bulmak da zor diyorlar şimdiden kiralik ev bakın olur da bana guveniyorsaniz misafir edemeyecegim kusura bakmayin yaz gönder.

devlett üniversitesi ( misal boğaziçi, istanbul, marmara vb) değilse ingilizcede de pek iyi yapamamış demektir. ama burslu demeyin, özellee bu bursvişni dehşet abartmış birşekilde, neredeyse burssuz öğrenci yok illa bi %30, 50 vs veriyor. yüzde yüz bile olsa pek iyi değil pıanı ve başarısı ve ing. bilgi becerisi bence...
ama bu kızcağıza yardım edilmesin anlamına gelmiyor. sadece başarısının abartılcak bir yamı yok, bu bölüm mezunları eeeen iyi ihtimal formasyon alıp kpss ile devlete atanmayı bekler. öyle kolay da iş bulur filan yok, ingilizce konuşan, yurtdısında eğitim alan, güsel lise, üni mezunu öyle çok genç var ki..

cok merak ediyorum, acaba eve gelecek olan erkegin bir yakini olsaydi, hele hele mazallah gorumce falan olsaydi, tuuuum hanimlar o zaman ne diyecekti..

bence direkt; " sakin kabul etme , aman mesafe koy , uzak dur.." diye baslayacaklardi akil vermeye..

boyle cifte standart gormedim arkadas. her daim ; kiz tarafi buyuktur erkek tarafi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…