Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Ben de pembe yanaklarindan öpüyorum

Agzina, kalemine saglik:)

İşin risk boyutunu konusacaksak, birkaç ay once gencecik bir cerrahin elini yaraladilar. Bir daha ameliyat yapamayacak demislerdi. Son durumunu bilmiyorum. Tıpta da boyle bir durum var.

Ben de uçuk çıkarttım ama bu konu sebebiyle mi bilemiyorum zira bugün KKda epey zaman geçirdim

Eklentiler

• 20210928_010218.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 130
Ay vallahi tıpçılar da fakülteye girer girmez Almanca çalışıyor artık zaten
Benim takip ettigim ne kadar genç hekim varsa canınız icin burada kalmayin diyorlar. Bu magara ayilarina feda etmek istemem ben yavrumu, kardesimi, yegenimi.

Gecen hastanedeyim, saat olmus 15.30, biri girdi iceri. Doktor kan verseniz de sonucunu bugun alamazsiniz. Dolayisiyla muayene edemem demis. Kapinin onunde de en az 20 kisi var 1 bucuk saatte bakmasi gereken.

Kadin kapidan bir hışımla çıktı. Bunlari dovmekle öldürmekle iyi yapıyorlar dedi.

Kılığına baksaniz iş kadini, egitimli, görgülü dersiniz.

Sonra, o benim kim oldugumu bilmiyor, bir telefonumla neler olacak dedi ve basti gitti.

Butun bunlari da doktora siddetin kac yil cezasi oldugunu anlatan bir afişin önünde yapiyordu.

O sahneyi gören birinin bu meslege tutku duymasi mümkün mü? Vallahi ben tanidigim tum genclere engel oluyorum. Yapmayin, yazmayin diye.

Çok ahlaksız, utanmaz bir toplum olduk ya. Benim de doktor arkadaşlarım hiç mutlu değil. Gerçi kim mutlu? İhracat yapanlar, ucuza Afgan çalıştıranlar herhalde Benim de alanım psikoloji, soranlara asla okumayın diyorum......

Astrolojik olarak birkaç sene icinde Turkiye'nin cok guzel bir konuma geleceği soyleniyor. Umutlar astrolojiye kaldi

Çok teşekkür ederim, harikasınız.

Konu sahibine gelince yer yatağını hazırlasın zaten kabul etmiş.

Kızın yerinde olduğunuzu düşünün ima etmeyi bırakın açık açık sendeyim demişsiniz ve karşı taraftan tepki gelmemiş. Bu ne demek? Akrabalarımın dediği gibi konu sahibi beni almayı kabul etti demek.

Yüzsüzlükten ziyade söylentinin doğruluğunu ölçmüş aslında. Şimdi rahat rahat konu sahibinin evine yerleşmeyi bekliyor, yurt aramasına bile gerek yok.

Konu sahibi bu tip durumlarda olay anında tepki verilir ki insanlar yeni yol çizsin. Sonuna kadar bekleyerek aslında “ne yapayım eve almak zorunda kaldım” demek istiyorsunuz ben sizi anladım.

Elbette sizin tercihiniz dediğim gibi evin yerleşimini ayarlayın.

Eklemeyi unutmusum, annesi hastaymis. Sık sık sehir degistirip onun yanina gidiyormus. Evime birini alabilsem annemi alirim o kizi almak yerine dedi. Niye annesini alamadigi kismini tam hatirlayamiyorum. Belki hatirlayan arkadaslar yazar.

ya bi de ne biliyim, yeni evli insan daha eşiyle düzene alışmamışlar. birbirlerine alışmamalar.
yahu adam belki evde donla gezmek isteyecek.
neden yabancı biri olsun ?

2 ay sonra da;
1. kocamla sürekli kavga ediyoruz
2. kv habire laf sokuyor
3. evde akrabam var diye kv sürekli kendi akrabalarını getiriyor
4. kocam evde kalan üni öğrencisi akrabamla hep muhabbet ediyor

gibi gibi konular açar.

valla böyle konular açtığında sadece kahkaha emojisi koyar geçerim.
haketti.
ve hepsini tek tek yaşayacak.

benim de babam bizimle ilgilenmiyordu. anne kızdık. kendi yaşadığım şehirde üniversite okudum. bu şehirdışı üni aşkınıda anlamıyorum... yeni evlisiniz hele ki kız çocuğu. insanlar kardeşiyle neler yaşıyor. kötülük sizde kalsın kabul etmeyin kesinlikle. ne münasebet emrivaki karar veriyorlar. bu tip insanlara cidden sinir oluyorum... kızını elin adamının evine yollayan anneye de ayrı bir hayret ediyorum. sizi tanıyabilir ama kocanızı tanımıyor. ben teyzemin evinde bile 1 hafta kalamadım emanet gibi....

Arkadaşlar sassy'nin yardım teklifini yanlış anlayanlar olmuş , üyeliğini iptal ettirdiği için yazmak istedim , sassy bu forumda yüzlerce kişiye yardım etti bugüne kadar , okumak istiyorum diyene kitap gönderdi , çok zor durumda olana para gönderdi , yüzlerce üyenin yakınının filmini , tahlil sonucunu babasına baktirip tavsiye aldı , elinden gelen her yardımı yaptı , dolandırıldığı da oldu , karşılığında bir teşekkür bile almadığı da oldu ama hiç vazgeçmedi , bu konuda da ciddiydi yardım teklifinde yoksa kişisel bilgilerini alıp ne yapacak Allah aşkına , yurt ayarlayabilirdi kolaylıkla ve okumak isteyen maddi imkanı olmayan bir genç kıza destek olmuş olurdu , herkes kötü kalpli değil bu dünyada öyle olsaydı yaşam biterdi yeryüzünde , burası sanal dünya diye kalp kırmak kolay geliyor insanlara ancak kalp kiriyorsunuz , hoş değil gerçekten

Ben tepkinin sassy için olduğunu hiç düşünmemiştim. O hep kibar kibar yazdı, sert çıkışından dolayı kudra’ya tepki verdiler sanmıştım. Üslubundan dolayı önyargılı olabilir insanlar. Benim kimseyle samimiyetim yok, özel hayatlara dair bilgimde yok, konuyu başından beri takip ettiğim için uzaktan gözlem sadece benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…