- 28 Mart 2020
- 21.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.616
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
Herkes evlilik oncesinde cinsel birliktelik yasamiyor. Çözülmemiş cinsel sorunlari olabilir. Yeni çözülmüş olabilir. Çözebilmek alisabilmek icin yalniz kalmalari gerekebilir. Neden anormal geliyor yalniz kalmak istemeleri?bu yeni evli olayı olunca neden akan sular duruyor anlamıyorum. yani yeni evli yeni evlenmiş kişiye denir. tüm hayattan soyutlacak, tüm sülale yeni evli muamelesi yapıp her şeylerini alttan alacak eee yeni evliiller yalnız kalmaları lazım kavramı hangi akla hizmet?
Şunu irdele bence. Kız sana güvenip de İstanbul'u yazmamış orası net. Birinin evi olmuş bir tek kendi yeni evlenmiş sanmış seninki o mesele. Bu yeni evli kavramını biraz rahat bırak kafanda. Kızı kıskandın mı yoksa?
Herkes evlilik oncesinde cinsel birliktelik yasamiyor. Çözülmemiş cinsel sorunlari olabilir. Yeni çözülmüş olabilir. Çözebilmek alisabilmek icin yalniz kalmalari gerekebilir. Neden anormal geliyor yalniz kalmak istemeleri?
Bir de kizin neyini kıskansın? Yani kıskanacak neyi var?
Mesajınız aklıma vajinusmus tedavisi gördüğüm zamanları getirdi. Psikolog Tedavi süresi boyunca evde yatılı misafir ağırlamamızı yasaklamıştı çünkü yapmamız gereken ödevler vardı ve düzenli olarak yapmak gerekiyordu. Tedavim bitene kadar kimseyi kabul etmemiştikHerkes evlilik oncesinde cinsel birliktelik yasamiyor. Çözülmemiş cinsel sorunlari olabilir. Yeni çözülmüş olabilir. Çözebilmek alisabilmek icin yalniz kalmalari gerekebilir. Neden anormal geliyor yalniz kalmak istemeleri?
Ahhahahah çok iyiMuhtesem bir ozet olmuş. bir de "evinde universite ogrencisi istemeyen kocayi bosaman lazim" vari yorumlar yapildı onuda ben ekleyeyim ozet tam olsun.
Herkes evlilik oncesinde cinsel birliktelik yasamiyor. Çözülmemiş cinsel sorunlari olabilir. Yeni çözülmüş olabilir. Çözebilmek alisabilmek icin yalniz kalmalari gerekebilir. Neden anormal geliyor yalniz kalmak istemeleri?
Ben de vajinismus yasadim evliligimin ilk senesinde. Herkes ilk geceden çat çat sevişemiyor.Mesajınız aklıma vajinusmus tedavisi gördüğüm zamanları getirdi. Tedavi süresi boyunca evde yatılı misafir ağırlamamızı yasaklamıştı çünkü yapmamız gereken ödevler vardı ve düzenli olarak yapmak gerekiyordu. Tedavim bitene kadar kimseyi kabul etmemiştik
yeni evli eski evliyle de ilgisi yok konunun.evimize yani mahrem alanımıza özgür olabildiğimiz tek yere yabancı birini istemememizin nesi tuhaf ben onu çözemedim bu konuda.anne baba evlat dışında kimseye sorumlu değiliz.anne baba da bakıma muhtaçsa olur sadeceBen de vajinismus yasadim evliligimin ilk senesinde. Herkes ilk geceden çat çat sevişemiyor.
Yeni evliler yalniz kalmalilar, hangi akla hizmet diye sorulabilmesi çok saçma.
Bu forumda en cok konusulan seylerden biridir vajinismus. Yeni uye olsa, buradaki konulari bilmiyor olsa tamam diyecegim ama kac senelik üye.
muhalefet olmak için nereden vuracagini sasiran uyeler görüyorum.
yarışıyorlar valla birbirleriyle bu iki konuPolemik çıkması en saçma olan 2. Konu da bu sanırım
Ne kadar düşüncesiz karşı taraf uygun bi dille söyle kabul etme çok haklısınKızlar merhaba daha henüz 1 aylık evliyim. İstanbul'a gelin geldim. Biliyorsunuz şu an üniversite öğrencileri yurtlarda yer bulamıyorlar, kiralar da çok yüksek malum. Bunu bilerek benim kuzenin kızına 2. Tercihlerde İstanbul'da bir üniversite yazmışlar ve kesin olacak gibiymiş puan olarak. Çocuğun da babası ilgilenmiyor terk etti bunları. Bunlar ana kız yaşıyorlar ve maddi durumları pek iyi değil. Çocuğun ilk sınava girişi olmasına rağmen kuzen İstanbul'a uzağa çocuğu gönderiyor ve hangi parayla okutacak o da belli değil. Ben çok söyledim bir sene daha denesin çalışsın kendi şehrinizde okusun, evinden okula gidip gelsin, Uzakta çocuk okutmak kolay degil diye ama dinlemeyip kafalarına göre yazmışlar. Şimdi bizim akrabalar e yurtlar dolu yurt çıkmazsa ne yapacaksanız diye sorduklarında beni söylüyorlarmis. Yurt çıkmazsa streshanım orda ya onda kalır bi yer bulana kadar diyorlarmış. Benim olaydan haberim bile yok. Bana sormadan bana güvenerek nasıl istanbul u yazarlar aklım almıyor. Ki ben daha yeni evliyim. Kuzenin kızi da geçen mesaj atmış sevinçle, ben de sana geliyorum istanbulu yazdım demiş. Ben kolay kolay hayır da diyemeyen birisiyim. Biliyorum vicdan da yapacaklar. Çocuk sokakta mı kalsın idareten sende kalsın diye. Ama benim 1 aylik evli olarak bu çocuğu evime almam normal mi? Eşime daha bahsedemedim bile. Bu akrabaların düşüncesizligine de anlam veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bana çocuğu yerleştirmeye çalışmaları normal mi sizce ? Kaldı ki yurt çıkmayacağı kesin. Şimdiden kalmadı yer. Yani geçici süre diyip komple kalıcı başıma bırakmaya çalışıyor da olabilir annesi. Böyle şüphelerim de var. E eve gelmiş insanı da kovamazsın. Ben ne yapmalıyım kızlar?
ösym den üye yok mu aramızda?yerleştirme sonuçları açıklandı mı sorardıkS streshanim en son bakariz gibi bir cevap vermistiniz karsi tarafa, hala bakiyor musunuz? Son durum nedir?
ösym den üye yok mu aramızda?yerleştirme sonuçları açıklandı mı sorardık
Evet ben de buna sasirdim. Kac senelik üye. Muhalefetin de bir dayanagi olur. Kudra, sassy cocugun gelecegini dusunerek muhalefet oldular. Bir uyeyle su an bahsi gecen üye sevişmeseniz ne olacak kafasinda. Sanki yasakmiş, suçmuş, anormalmiş gibi.Bu hanımefendi çok eski üyelerdendir, empati yapar, olumlu yardımcı olacak şeyler yazardı. Sanki kendisi gitmiş yerine Yossi Kohen gelmiş hep bir çıkıntılık hep bir muhalefet.
Ilk konu hangisiydi?Polemik çıkması en saçma olan 2. Konu da bu sanırım
pedofili vakasıIlk konu hangisiydi?
Sen stresin neyi oluyorsun derlerse ne diyeceksinAhhahahah çok iyi
Konu sahibi akrabanın numarasını ver dayanamıyorum ben arayacağım
Gelmeyin ne işiniz var evimde diyeceğimay evinde
Bir dostSen stresin neyi oluyorsun derlerse ne diyeceksin
Acaba o mu dedim ama üye de pedofili degil diye destekleyenlerdendi. Yani polemik tam olarak bu konudan çıktığı için o konu degildir diye düşünmüştüm.pedofili vakası
Ayni boyle Yerleri yumruklayarak güldürüyorsun beni hepBir dost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?