Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Herkes evlilik oncesinde cinsel birliktelik yasamiyor. Çözülmemiş cinsel sorunlari olabilir. Yeni çözülmüş olabilir. Çözebilmek alisabilmek icin yalniz kalmalari gerekebilir. Neden anormal geliyor yalniz kalmak istemeleri?

Bir de kizin neyini kıskansın? Yani kıskanacak neyi var?

Bir anormallik varsa o da akrabalarla yasamaktir ama nedense bu konuda pek bir normallestirildi.

Mesajınız aklıma vajinusmus tedavisi gördüğüm zamanları getirdi. Psikolog Tedavi süresi boyunca evde yatılı misafir ağırlamamızı yasaklamıştı çünkü yapmamız gereken ödevler vardı ve düzenli olarak yapmak gerekiyordu. Tedavim bitene kadar kimseyi kabul etmemiştik

Son düzenleme:
Muhtesem bir ozet olmuş. bir de "evinde universite ogrencisi istemeyen kocayi bosaman lazim" vari yorumlar yapildı onuda ben ekleyeyim ozet tam olsun.
Ahhahahah çok iyi

Konu sahibi akrabanın numarasını ver dayanamıyorum ben arayacağım

Gelmeyin ne işiniz var evimde diyeceğim ay evinde

Bu hanımefendi çok eski üyelerdendir, empati yapar, olumlu yardımcı olacak şeyler yazardı. Sanki kendisi gitmiş yerine Yossi Kohen gelmiş hep bir çıkıntılık hep bir muhalefet.

Ben de vajinismus yasadim evliligimin ilk senesinde. Herkes ilk geceden çat çat sevişemiyor.

Yeni evliler yalniz kalmalilar, hangi akla hizmet diye sorulabilmesi çok saçma.

Bu forumda en cok konusulan seylerden biridir vajinismus. Yeni uye olsa, buradaki konulari bilmiyor olsa tamam diyecegim ama kac senelik üye.

muhalefet olmak için nereden vuracagini sasiran uyeler görüyorum.

yeni evli eski evliyle de ilgisi yok konunun.evimize yani mahrem alanımıza özgür olabildiğimiz tek yere yabancı birini istemememizin nesi tuhaf ben onu çözemedim bu konuda.anne baba evlat dışında kimseye sorumlu değiliz.anne baba da bakıma muhtaçsa olur sadece

Ne kadar düşüncesiz karşı taraf uygun bi dille söyle kabul etme çok haklısın

ösym den üye yok mu aramızda?yerleştirme sonuçları açıklandı mı sorardık

Valla bu nasil rahatliktir ben bile strese girdim :) konu sahibinin annesi rahatsizmis Allah acil sifalar versin annecigine. Ayni durumda olsam dusunecegim son sey bu konu olurdu. Konu sahibi hala bakariz demis sac bas yoldum burada :) karsi tarafa bakariz diyor burada kv.nin evinde kaldigi detayini bile yazmis ama ne hikmetse karsi tarafa net olamiyor.

Yardim teklifi edenlere ozelden konusuruz diyor ama kimseden boyle bir talepleri yok da demiyor. ben konuyu gercekten anlamadim, aralarda kacirdigim yerler oldu sanirim. yoksa nerden tutsam elimde kaldi.

Bu hanımefendi çok eski üyelerdendir, empati yapar, olumlu yardımcı olacak şeyler yazardı. Sanki kendisi gitmiş yerine Yossi Kohen gelmiş hep bir çıkıntılık hep bir muhalefet.
Evet ben de buna sasirdim. Kac senelik üye. Muhalefetin de bir dayanagi olur. Kudra, sassy cocugun gelecegini dusunerek muhalefet oldular. Bir uyeyle su an bahsi gecen üye sevişmeseniz ne olacak kafasinda. Sanki yasakmiş, suçmuş, anormalmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…