Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Konu sahibi kolay hayır diyebilen birisi değil bunu anladım bu konuda gerekirse yardım almalı bir insan daima hep ben demeli.
Konu sahibi sessiz kaliyor kıza mesaj atmalı burayı kazanmişsın canım hayırlı olsun yurt buldunmu bari demeli ee kızda bulamadım abla sende kalacağim ah canım kusura bu kesinlikle olmaz ben kabul etsem eşim kabul etmez ben bunları yazamam dersen ver teli eşine o yazar.
Birde dikkat ettim ama buradaki insanlar çok gerçeklikten uzak yok al evine, al burs ver falan konu sahibi zaten bir aydır istanbulda eminim çalışmıyor nerden versin bursu.
Bu hayat pahalığında özellikle maddi durumunu bilmediğiniz bir kadını burda aşalamak çok saçma insanlar kendilerine zor yetiyor.
Artı sürekli evde bir yabancı genç kız olması normal değil ucu çok açık bir konu bu zamanda nerde kalırsa kalsın bu konu sahibini bağlamaz onu ilgilendiren bir konu değil bu devirde tırnağın varsa kendi başını kaşıcaksın...
 

Kudranin mesajlarını görmedim , tepki mesajları yazanlar hep yardım etmek isteyenler vs diye çoğul konuştuğu için sassy adına açıklama yapmak istedim , şu anda uzulmemesi gereken bir durumda ve üzülüyor böyle tepkiler aldıkça , gerçekten haksızlık yapılıyor ona çünkü onun kadar buradaki kadınlara yardım eden başka bir üye daha yoktur
 
Ben de gerildim ondan kendi kendimi yiyip bitirmekte kalmayıp sizi de yiyip bitirmiş oldum
 
Sen benim anneme sor bu durumu
Bakmadığı eş akrabasi kalmadı yanında
Suanki aklım olsa ozaman hayir derdim diyor
Bir tanesi arayıp nasılsın demez
Babamın kardeşinin oğlu 7 yıl kalmis
Daha bir çok kisi okul okumak iş icin vsvsvs
Enson babamın kardeşinin diğer oğluda kalacakken biz büyümüştuk artık annem hayır dedi
Ve keşke daha önceden deseydim der.
 
Eklemeyi unutmusum, annesi hastaymis. Sık sık sehir degistirip onun yanina gidiyormus. Evime birini alabilsem annemi alirim o kizi almak yerine dedi. Niye annesini alamadigi kismini tam hatirlayamiyorum. Belki hatirlayan arkadaslar yazar.
Annemin doktoru ve tedavisi yaşadığı şehirde sürüyor. Tedavisini de yarım bıraktıramam. Kanser tedavisi de uzun bir tedavi süreci.
 

ahah yaa çok güldüm bu mesaja
hay ağzına sağlık
 
Annemin doktoru ve tedavisi yaşadığı şehirde sürüyor. Tedavisini de yarım bıraktıramam. Kanser tedavisi de uzun bir tedavi süreci.

e be güzelim senin zaten başında bir ton durum var
sen kiim çocuk okutmak ne
bence duruma göre değil diyek hayır de
whatsapp duruma ve instagrama hayır temalı storyler at sürekli
"hayır demeyi bileceksin şu hayatta" tarzı böyle özlük beylik quotesler bul döndürüp döndürüp dur.
 
Ev tuttuğumu biliyorlar. Nerede demişlerdi. Ben de havalimanina 8 dk mesafede demiştim. Oradan hesap yapmislar herhalde
Bunlar baya sistemli planlı hareket etmişler sizin haberiniz yok tercih yapmadan önce evinizin koordinatlarını istemişler resmen
Bakın herkes kendi penceresinden yorum yapmış, ama hepsinin ortak bir noktası var farkında mısınız? Evine kabul edeceksen de etmeyeceksen de bir an önce netleştir. Sonuç açıklansın diye bekliyorum demek kaçak dövüşmektir. Neden korkuyorsunuz? Kimseye benden duyduğunu söyleme diyenler mi bakacak kıza? Ya açık açık böyle böyle duyuyorum mümkün değil haberiniz olsun, sonuçlar açıklanmadan kalacak yer işini halledin diyin ya da o kadar sert yapamam derseniz arayın kuzeni noldu tercihler, İstanbul yazmışsınız herhalde. İnşallah yurt imkanı vardır yoksa işiniz zor, ben bile zor ev buldum bak daha kayınvalidemin evinde kalıyorum, şimdiden halledin bence deyin. Yeni tttuğunuz evin yerini konuşabildiğinize göre muhabbetiniz var. Çekinmeyin konuşun o halde.
 

Yemin ederim en son baklava Türk mü Yunan tatlısı mı polemiğinde bu kadar gerilmiştim.
 

Muhtesem bir ozet olmuş. bir de "evinde universite ogrencisi istemeyen kocayi bosaman lazim" vari yorumlar yapildı onuda ben ekleyeyim ozet tam olsun.
 

ahaha koptum
neyse buna gülerken sivilcem içeri kaçtı
haha
 
Kabul etmezdim ben olsam, başka bir çözüm yolu bulmak zorundalar isterse okulu dondursun çalışsın para biriktirsin 1 sene sonra gitsin okumaya. Size geldimi çıkmaz çünkü, ben öyle tahmin ediyorum fazla rahat geldi bana davranışları.
 
Bu ne düşüncesizlik ne saygısızlık ya asla kabul etmeyin eşim kabul etmez deyin ay birde kaynanası Cat kapı gelse olay çıkartacak insanların sırf öğrenci diye ne olacak canım alın demesi şaka gibi kendinizi kötü de hicsetmeyin çünkü bir mecburiyet veya sorumluluğunuz yok onlara karşı
 
bu yeni evli olayı olunca neden akan sular duruyor anlamıyorum. yani yeni evli yeni evlenmiş kişiye denir. tüm hayattan soyutlacak, tüm sülale yeni evli muamelesi yapıp her şeylerini alttan alacak eee yeni evliiller yalnız kalmaları lazım kavramı hangi akla hizmet?
Şunu irdele bence. Kız sana güvenip de İstanbul'u yazmamış orası net. Birinin evi olmuş bir tek kendi yeni evlenmiş sanmış seninki o mesele. Bu yeni evli kavramını biraz rahat bırak kafanda. Kızı kıskandın mı yoksa?
 
yatılı öğrenci deyince sanki bitene kadar sizinle kalacak gibi yazmışsın o can havliyle.
 
İstemiyorsan ara konuş, olmaz de diyoruz, ona da yok. O kız başına kalacak o belli oldu.
Aman ben kötü olmayayım diye diye kötünün hası olacak.
Stres bize hicbir sey soylemedi, hatta bakariz dedi, son anda hayir dedi ortada birakti olacak olay.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…