Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Gercekten yapacak durumda olan gidip yapabilir yani dedigim gibi bu kiz TEK degil dunya kadar acikta kalan ogrenci var illa bu kizin kuzeni mi kaldi. Nebileyim, anlamsiz bir baskı oluştu.

Ayy ayıp biliyorum ama iyi olmuş diyesim geldi.
keşke böyle milletin üstünden geçinen herkes ortada kalsa da bir daha böyle uyanıklıklara kalkışmasalar.

kıyamam bugün yurt mu aramış zahmet etmiş anca mı aklına gelmiş
Ben tercih verdikten sonra, listedeki sehirlerde bulunan tüm yurtları tek tek arastirmis, fiyat soruşturmuştum.

18 yasinda, böyle detayli düşünüp planimi ona göre yaparken bazılarının bu kadar rahat olmasina tahammül edemiyorum ben.

Gorumcelerim buraya uye olup konu açsa 200 sayfa bile konusulurdu benim hakkimda bence.
Ben biri hakkında konu açsam 150 sayfa konusuruz, o biri benim hakkımda açsa (çarpıtır) 200 sayfa konusursunuz… gözlerim arıyo bazen kendi konumu yalan değil

Aklima bir anım geldi.Ilk defa atandigim ilcede babamin akrabalari yasiyordu,oraya ev bakmaya gidecektik.Babam da aramis gelecegimiz günü ve de konuyu bahsetmis.Size de ugrayacagiz (kalma yok memleketimden 2 saat uzaktaydi ev bakip geri dönecektik).Hani belki ev bulmada fikir verirlerdi oranin yerlisi sonucta.Neyse biz ciktik yola cikmadan babam haber verdi kac gibi varacagimizi.Bir gittik zile basiyoruz kapi duvar..
Şok olduk sonra komsulari dediki toplanip gittiler sabahtan diye.Neye ugradigimizi sasirdik.Böyle akraba olmaz olsun dedi babam ve bir daha telefonlarini dahi acmadi.Biz o gun ev aradik aradik bulamadik,baya sıkıntili bir yerdi kiralik ev yok,kalacak yer yok tanidik birileri olsaydi belki de bulunabilirdi ve nitekim ben tayini yaktim ve oraya gitmedim.2 yil sonra tekrar atandim.Çok üzülmüştüm o dönem.Yardimci olmanin değeri bazen tahmin edilemez.Kimseye uzun vadede yardimci olamazsaniz zaten bunu kimse sizden bekleyemez lakin yurt ya da ev, kalacak yer konusunda yardimci olmaniz o kızın hayatini degistirebilir.Evinizde kalmasin o konuda net olun ama yardimci olmayi çok görmeyin.

Anlamadıgım babanıza ne dediler? Gelin mi dediler yoksa bakarız evde olursak gibi ikircikli cümleler mi kuruldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…