- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.390
- 798
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.281
Stresin annesi yeter beeeUmut fakirin ekmeğidir be ceycey.Stres'ten hiç umudum yok ama yazıyorum işte.
Elleri öpülecek anne oStresin annesi yeter beeehepimizi o kurtaricak bu kizin stresinden
İşte zaten bu yardım tekliflerine ben dahil inanmayan üyeler yüzünden kaos çıktı. Şu sitede maddiyatı iyi üye sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Kalanlarımız anca kendimize yetiyoruzzz. Verrr adınııı ver iban nını ları yemedik yemeyizzz
Diger sezonda sey dicek dersten kalınca “ben bilmiyordum bursun kesilecegini” finally kötü bitmez inşEskaza üniversite kazandi, kendi bile saşti muhtemelen, zaten cabayla bi yeri kazansaydi coktan tirmalamaya baslardi. Emeksiz gelene bu kadar sahip cikiliyo.
aa olur mu öyle hiç, annesi demiş ya bölüm birincisi olacakmışDiger sezonda sey dicek dersten kalınca “ben bilmiyordum bursun kesilecegini” finally kötü bitmez inş
Hiiiiççç bizim yavrumuzmus gibi 129 sayfa mesaj yazan tüm kk kadınları olarak bizede ruh ve sinir hastalıklarında memleketin ruh hastaları birinciliğini takarlar meraktanaa olur mu öyle hiç, annesi demiş ya bölüm birincisi olacakmış
Bunu ben de hep merak ediyorumdüşünüyorum da şimdi bu kızın böyle bir konudan haberi yok, acaba birileri de benim hakkımda forumda konu açıp 130 sayfa konuşuyor olabilir mi
Ben tercih verdikten sonra, listedeki sehirlerde bulunan tüm yurtları tek tek arastirmis, fiyat soruşturmuştum.kıyamam bugün yurt mu aramış zahmet etmişanca mı aklına gelmiş
düşünüyorum da şimdi bu kızın böyle bir konudan haberi yok, acaba birileri de benim hakkımda forumda konu açıp 130 sayfa konuşuyor olabilir mi
Ben biri hakkında konu açsam 150 sayfa konusuruz, o biri benim hakkımda açsa (çarpıtır) 200 sayfa konusursunuz… gözlerim arıyo bazen kendi konumu yalan değilGorumcelerim buraya uye olup konu açsa 200 sayfa bile konusulurdu benim hakkimda bence.
Ben biri hakkında konu açsam 150 sayfa konusuruz, o biri benim hakkımda açsa (çarpıtır) 200 sayfa konusursunuz… gözlerim arıyo bazen kendi konumu yalan değil
Anlamadıgım babanıza ne dediler? Gelin mi dediler yoksa bakarız evde olursak gibi ikircikli cümleler mi kuruldu?Aklima bir anım geldi.Ilk defa atandigim ilcede babamin akrabalari yasiyordu,oraya ev bakmaya gidecektik.Babam da aramis gelecegimiz günü ve de konuyu bahsetmis.Size de ugrayacagiz (kalma yok memleketimden 2 saat uzaktaydi ev bakip geri dönecektik).Hani belki ev bulmada fikir verirlerdi oranin yerlisi sonucta.Neyse biz ciktik yola cikmadan babam haber verdi kac gibi varacagimizi.Bir gittik zile basiyoruz kapi duvar..
Şok olduk sonra komsulari dediki toplanip gittiler sabahtan diye.Neye ugradigimizi sasirdik.Böyle akraba olmaz olsun dedi babam ve bir daha telefonlarini dahi acmadi.Biz o gun ev aradik aradik bulamadik,baya sıkıntili bir yerdi kiralik ev yok,kalacak yer yok tanidik birileri olsaydi belki de bulunabilirdi ve nitekim ben tayini yaktim ve oraya gitmedim.2 yil sonra tekrar atandim.Çok üzülmüştüm o dönem.Yardimci olmanin değeri bazen tahmin edilemez.Kimseye uzun vadede yardimci olamazsaniz zaten bunu kimse sizden bekleyemez lakin yurt ya da ev, kalacak yer konusunda yardimci olmaniz o kızın hayatini degistirebilir.Evinizde kalmasin o konuda net olun ama yardimci olmayi çok görmeyin.
Gelin tabi bekleriz demisler,ne demek biz variz burda onu bir basina koymayiz diye baya sicak cumleler kurmuslar.Anlamadıgım babanıza ne dediler? Gelin mi dediler yoksa bakarız evde olursak gibi ikircikli cümleler mi kuruldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?