Yine Karışık.. Boşanmak için Yeterli Sebepler ?

İlk geldiğindede sen gitmek istiyordun o yoğundu gezmektir v.s dir böyle şeyleri sevmez diyordun bak yapmaya başlamış sanki olacakta yavaş yavaş olacak gibi.Umutsuz vaka değil.

Senin duyguların asıl önemli olan o kafan karışık onun içinde bir uzmandan destek almalısınız ayrılmalımısınız devam etmelimisiniz ortaya çıkar

ahh canım
allah yardımcın olsun, eşe kızgın ve kırgın olarak aynı evde yaşamak çok zor....
illa hemen birşey yapmalıyım diye zorlama kendini, öfkeliysen belli et öfkeni , içinden geldiği gibi davran , zamanla zaten herşey netleşecek

Diger konunda da yazmistim tecrubeyle sabittir duzwlmeyecek hicbir sey o kacunilmaz son olacak cunku kendimden biliyorum hersey iyi gidiyor ama sen aklinda bitirdigin icin olmuyor benim gibi tek kelimeye bakiyorsun gitmek icin...

Ben eski konunu biliyorum. . Eşin ile bu kadar olaydan sonra birden herşey eskisi gibi olmaz tabi. . Ama dediğim gibi devam edecek ilk önce davayı kapatki aklının bir köşesinde boşanma olmasın. Bu düşünceyle evlilik yürümez. Sana o zamanda demiştim şimdi adam gak dese keşke dönmeseydim diyeceksin diye..

Ortada sorun yok gibi duruyor. Lütfen aklınızı başınıza alın. Eşinizle biraz güzel zaman geçirmeye çalışın. Mutlu olun lütfen. . Elinizdekilere şükür edin.. ama illa boşanıcam diyorsanız bişi diyemem. .

Gitmediysem seviyorum demek ki demissiniz ya bu kadar olumsuz sey dusunen istemiyorum diyen biri sevmiyodur o sadece aliskanliktir esinizi degilde evinizi ve evliligi sevisinizdir bence

Ben seni anlıyorum herşey yolunda giderken bile bi iç huzursuzluğu oluyor yani olmamislik hissi o his sürekli beynini kemiriyor .bu birazda güvensizlik aynı şeyleri yaşayacağım korkusu birebir benim yaşadığım bi durum bu.ama sen eşine çocuğun için bi şans verdin ve test etmen gerekiyor. Yani icinden bi sure ver ona diyelim ki alti ay baktin cizgi ayni devam ediyor kavgalar ayni o zaman verirsin kararini.ama suratini asma hazir esin birseyler için uğraşırken sende uğraş olmazsa yine gidersin ben de aylarca baba evinde kaldım eve çok hevesli donmedim içimi halen kemiren kurtlar var ama kendime de ona da öyle yada böyle bi şans verdim ama kendime hep şu telkinde bulundum kimse beni buraya zincirlemiyor istediğim an kapıyı çeker giderim sende aynı şekilde ya zincirli değilsin.bi de sana bisey sormak istiyorum baba evinde mutlu muydun orada nasıldı ruh halin sonuç da evliliğe kendi düzenine aliskinsin orada ne hissediyorsun?
Bi demissin ya yılbaşını hep beraber kutlarlar diye bende de aynı takıntılar var bizimkilerde beraber yaş günü kutlar hep be sinir oluyorum eğer bi şekilde yapılmazsa yada eşim gitmezse kendimi zafer kazanmış gıbı hissediyorum

bence sorun sevgi görünse de asıl sorun "eşine güvenmiyorsun"
sevsen de ona güvenemediğin için kendini oluruna bırakmak istemiyorsun.

ailesi gidince ilgisi artar, gönlünü almak için çabalar diye umdun ama olmadı.

ailesi dönünce yine onların etkisi altında kalacak, sana ayırdığı zaman azalacak diye endişelisin.

eşine terapi, sana güven hissi lazım.

eşin seni ailesine paspas etti. çocuğunla tehdit etti. evi terkettin anacığı izin verene kadar yanına gelemedi.
şerefsiz lafını haketti sonuna kadar.

+100000000

Yaşadığım haksızlık duygusundan dolayı bende kızdığımdan ilk zamanlar neler neler ettim.Bağırdım çağırdım normalde onu kızdıracak sözler sarfettim anca zehrimi öyle akıttım.O ise hep alttan aldı.Kötü söz söylemedi yanlış bir hareket yapmadı.Yoksa şimdiye çoktan boşanmıştık

Eski konularini bilmiyorum ben cabuk karar veremem.
Istemediklerimi elerim.
Eşimle tartistigimda o olmasa nasıl bi hayatım olur diye düşünüyorum sinirliyken zor oluyor ama sakin kafayla onu kaybetmek beni uzer diyorum.
Garip bi bakis açısı ama ben de isişe yarıyor napimm
Hakkınızda hayırlısı olsun

yaşadıkların normal aslında.
eşin ve ailesi büyük hayal kırıklığına uğrattı ve güvenini kaybettiler.
sen boşanmakta kesin kararlıyken ani bir şekilde evine döndün.
Esin birseyler icin cabaliyorsa sen de ona adim atmalisin.
Sen evliligini yurutmek icin dondun eve.
Sende acilan yaralar buyuk.kolayca da tamir olmayacaktir.
Ancak madem dondun esine bu firsato verdin sen de gayret edeceksin.
Esine birden bire sihirli degnek degmis olmayacakti elbette.
O da kendi capinda kendi bilebildigince gayret edip ilgi gosteriyor anlasilan.
Asil mesele su ki senin icinden gelmiyor degil mi.
Aranizda iletisim sorunu var ve sogukluk girdi epeyce.
Zaman gosterecektir yaralarinizi kapatip kapatamayacaginizi.
Eger sen bu sureyi tanir ve sen de esine adim atavbilirsen tabi.
Dedigim gibi donduysen sen de gayret gostermelisin.
Hatalar karsi tarafindi evet.
Ama artik gecmise sunger cekip evliliginizi duzeltebilmek icin cabalamalisiniz.
Acikcasi hem aniden donup hem de bosanma niyetinin devam ediyor olusu pek olumlu da dusundurmuyor beni.
Esini seviyormusun direk sorayim.bundan sonrasi icin gayret gosterebilmen icin bu lazim biraz da.
Ve de esin seni sevdigini hissettirebiliyor mu sana?

karışık eve dönerek kendisine düşeni yaptı bence. artık eşi onun için her şeyi yapmalı.

Araya bir kere soğukluk ve vazgecmislik girince düzelmiyor ne yazık ki.. Eğer olumlu olsaydınız zaten yazmazdiniz buraya sadece bosanmaniz için biraz teşvik gerekiyor size. Katlanamiyorsaniz bosanmalisiniz.. Ne denilebilir ki hayırlısı olsun hakkınızda

Cocugun icin denemelisin olan cocuga olur her zaman icin bosanmak icin mantikli bi sorunun yok bence yazamadigin seyler var galiba yoksa kolay kolay bosanmak istemez bi kadin heleki yasi daha dolmamis bi bebek varken esinden sogumus oldugun icin ona tahammulde edemiyosun bence bebegin icin az daha sabir ve la havle cek bol bol Allah yardimcin olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…