- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mevsim9080
-
Valla işte insanlık hali o an aşırı utandım çok kötü oldum ama yinede göz göze gelme düşüncesi rahatsız ediyor biraz beniSürekli İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü birilerine ne anlattığını düşünüp durursanız onların istediği hayatı yaşamış olursunuz kendinizin değil
Lütfen böyle şeylere takılmayın orası 4 duvar sizin eviniz özeliniz herkes bağırıyor evinde sadece siz değilsiniz ki onların vurması yanlış şahsen bana yapılsaydı ben gider kapılarına vurup hayırdır ne vurup duruyorsun derdim ?
sizin ki anlık birşey peki onların ki ?Sizi Bastırmalarına izin verirseniz daha çok çekersiniz bu yaşlı amcadan kızlarından huzur bulamazsınız.
Tesekkür ederimherkes tartışıyor! ben yan dairenin sesini duyuyorum onlar da eminim bizimkini duymuştur.bunlar her evde olan şey değil mi? utanılacak bir şey yok.
Umursarsanız sürekli aynı şeyi yaparlar görmezden gelin aynısını ablam da yaşadı adam sürekli alttan üste vuruyordu sadece tv sesine dahi yoksa huy edinir sürekli yapar rahatsız olmuyormuş gibi davranınValla işte insanlık hali o an aşırı utandım çok kötü oldum ama yinede göz göze gelme düşüncesi rahatsız ediyor biraz beni
aynen bizi yazmışsınz bende sizin gibiyim şu sıralar okuyunca bir rahatlama geldi yalnız aynı şeyi biri daha yapınca bir hafifleme gelir ya
Aynen öyle yapıcam inşallah yani tesekkür ederimbizim evdeki ergen arada bir delirince bizi de çıldırtınca
gece 12 1 demiyor valla biz napalım :)
işin özeti ev hali olur öyle şeyler
istiyorsa da bahsetsin siz hiç mi kavga etmiyorsunuz diye kestirip atın sizde bişey söylerlerse
Bende çok düşündüm açarken ama o an ki utanç daha ağır bastıBende buraya konu açacaktım sonra cesaret edemedim dünya da neler oluyor bir de sizin derdinize bakın derler bir de burada rezil olmayayım dedimama siz benim yerime de açmış gibi oldunuz size yazılanlarla rahatladım bende
valla bilmiyorum ama duvarlar aşırı sesleri iletiyor ondanda olabilir ama napayımbence onlar utansınlar, sanki sizi dinliyorlar duvara bardak tutup.
O bam bam sesi gelinceInsanlık hali evde olur öyle şeyler neden utanasınız
Bende çok düşündüm açarken ama o an ki utanç daha ağır bastı
Evet merhaba yerine gözlerimle gülümser geçerim artıkUmursarsanız sürekli aynı şeyi yaparlar görmezden gelin aynısını ablam da yaşadı adam sürekli alttan üste vuruyordu sadece tv sesine dahi yoksa huy edinir sürekli yapar rahatsız olmuyormuş gibi davranın
Kesinlikle o an anlatılmaz yaşanır sesle bir kendimize geldikHem de ne utanmak amaBir dahakine dikkatli olalım da tekrar bu başlık altında buluşmayalım bari
Yaşlı insansa tahammülü azdır. Belki hastadır.. çıt çıksa onlara büyük bir şey gibi gelir. Daha dikkatli olun, bu olayı da kafaya takmayın.konusmalar Sesler gidiyor olabilir çünkü onlarında bazen konusmaları geliyor. bağırmada binde bir olur illa kavga değil bazen güleriz kahkaha atarız bunlarda doğal şeyler yani
Aynen denk gelince konuyu açarsa ilk dicektim misafir vardı falan ama sonra dedim çocuk gibi yalan söylemeye gerek yok. Kusura bakmayın insalık hali bir daha olmaz deyip geçerim.
Doğru tesekkürler.Yaşlı insansa tahammülü azdır. Belki hastadır.. çıt çıksa onlara büyük bir şey gibi gelir. Daha dikkatli olun, bu olayı da kafaya takmayın.
Evet denk gelirsek iki kelime söylerim bende kendimce.Alttan alacak bir durumunuz olmamış ki.
"Evimde istediğim tonda konuşurum en ufak seste gümbürtüyle rahatsız etmek dinlemek ayıptır" demeniz lazım asıl. Yoksa daha çok tacize uğrarsınız demedi demeyin..
Aynen öyle sesler gidiyor hatta bir kez hapşurdum yan komşumuz kapıdan çıkarken geçmiş olsun hastasın galiba demişti gitmiş oraya kadarBen ne için utandığınızı hiç anlamadım.
Evinizde istediğini şekilde konuşursunuz yahu kime ne? Cam çerçeve indirecek kadar coşmadığınız sürece tartışabilirsiniz de..
Asıl onların "dinliyoruz kulağımız sizde" der gibi tepki vermeleri ayıp. Bu sizi rahatsız etmektir sizinki değil.
Kime ne anlatırsa anlatsın. Biri gelip bana böyle bir şeyden bahsetse "sanane aralarında tartışırlar dinlemeseydin" derim.
Apartmanda yaşıyorsanız insanlara da sesiniz gayet normal şekilde gidebilir..
Böyle duyunca rahatlıyorumbizim evdeki ergen arada bir delirince bizi de çıldırtınca
gece 12 1 demiyor valla biz napalım :)
işin özeti ev hali olur öyle şeyler
istiyorsa da bahsetsin siz hiç mi kavga etmiyorsunuz diye kestirip atın sizde bişey söylerlerse
Orası öyle ama vurmasa iyidi öyle bir şiddetli vurdu ki irkilip durdukSanki vurup ses çıkartması iyi olmuş, adam o sesi çıkartmasa siz tartışmaya devam edecektiniz, uzadıkça uzayacaktı belki de. :)
Kavgayı ayırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?