saol kuzum ben çarşamba günü 79.7 çıkmıştım ya zaten. dün çok yedim ama bugünde aynı çıktım iyi bari buna da şükür :)Tebrikler canim 7 leri gördün darısı 6lara inşallah :))
Tebrikler küboş :))))BİLDİRİM TAPLOSU
erva147 80.5 \\ 79.7
semraanne 75.2 \\73.9
U U-KUBRA 72.0 \\70.5
S sonbahr35 77 \\
Evelynn 68.5 \\
fazlaliklara elveda 76.6 \\75.5
parlakkartanesininaski 93.0 \\
kızlar ben standart 1.5 kilo veriyorum demek ki ilaç kullanmasam daha da çok vericem ama olsun bu da çok güzel
Tüü tü 100 binkere maşallah bizim kızımız prenses gbi gelin olacak en güzel gelin bizim gelin :))))ervbinkereost: 41175350 .!.:Kızlar dün çekilen bir resmim :)
Eki Görüntüle 1543051
hahahah havaya da kaldırıp at kız beniTüü tü 100 binkere maşallah bizim kızımız prenses gbi gelin olacak en güzel gelin bizim gelin :))))
BİLDİRİM TAPLOSU
erva147 80.5 \\ 79.7
semraanne 75.2 \\73.9
U U-KUBRA 72.0 \\70.5
S sonbahr35 77 \\
Evelynn 68.5 \\ 67.8
fazlaliklara elveda 76.6 \\75.5
parlakkartanesininaski 93.0 \\
valla öyle olur da zamanla yavaşlıyormuş ya ondan korkuyom canım
teşekkür ederim canoooTebrikler küboş :))))
çok güzel canım harikaaaKızlar dün çekilen bir resmim :)
Eki Görüntüle 1543051
olsun canım sıkma canını gram versek kar diyorumKuşlarımmmm harikasınız süpersinizz
Hepinizi tebrik ediyorumm
Ben aslında tahminimce daha azalmıştım ama 2gundur hastanedeyim eşim küçük bir iş kazası geçirmiş ayağı incinmiş şiş hastanede de hep tostlar poğaçalar yedim mecburen 2 gundur şiştim böyle
ay ne güldüm ya pisliksin kızımİkimizde istediğimiz kiloya gelince aticam söz ama simdi atamam top gbi ikimiz beraber yuvarlanır gideriz kiz :)))
çok geçmş olsun cnm bizde merk ettik nirde bu diyeKuşlarımmmm harikasınız süpersinizz
Hepinizi tebrik ediyorumm
Ben aslında tahminimce daha azalmıştım ama 2gundur hastanedeyim eşim küçük bir iş kazası geçirmiş ayağı incinmiş şiş hastanede de hep tostlar poğaçalar yedim mecburen 2 gundur şiştim böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?