Zayıflama Kampı

Bitti canim ama bisey değişmedi BN salı günü tartilmistim o zaman 75.1 çıkmıştır çubuk kraker harbinden suyu tutuyordu galiba çünkü akşamları ekmek yedim yemek bile yemedim :)) hain krakerden oldu

kızlar çok çok iyiyiz biz böyleee çok güzel zayıflıyoruz çatır çatır gönderiyoruz kilocuklarıııı gram versek kar grammmm

Kuşlarımmmm harikasınız süpersinizz
Hepinizi tebrik ediyorumm
Ben aslında tahminimce daha azalmıştım ama 2gundur hastanedeyim eşim küçük bir iş kazası geçirmiş ayağı incinmiş şiş hastanede de hep tostlar poğaçalar yedim mecburen 2 gundur şiştim böyle

Teskkr ederiz tatlim gecmis olsun bu arada esin iyi olmuştur inş. Canim o şekilde yemene göre yine iyi kilo vermissin ozlettin kız kendini :)) bnde seni tebrik ediyorum tatlim

olsun canım sıkma canını gram versek kar diyorum bu arada çok çokk geçmiş olsun rabbim şifalar versin :)

İkimizde istediğimiz kiloya gelince aticam söz ama simdi atamam top gbi ikimiz beraber yuvarlanır gideriz kiz :)))
ay ne güldüm ya pisliksin kızım

-700 Oda süper cano, 67 yi de gördün yaa ne daha ne olsun

çok geçmş olsun cnm bizde merk ettik nirde bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…