Zayıflama Kampı

kızlar ben geldim evde değildim eşimde antalyaya gitti seminere yalnızım yani 4 gün ervacim çok güzel görünüyorsun canım maşallah sana kader çok geçmiş olsun canım kilo nda iyi kübra sende supersin canjm ama benim gibi azittin costun heralde bende çok yedim ve ödül günü yaptım bugün
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
biraz peynir
biraz zeytin
1 dilim ekmek dilimi buyuktu biraz
1 yemek kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı cokokrem
ara
1 erik
Öğle
2 kaşık bulgur
2 ısırık kadar taVUK e2
1 biber dolma
ara
çayla beraber 2 dilim kek dilimler buyuktu
akşam 2 ısırık tost
birazda meyve yerim bir saate

ne kadar çok yeemişsin gbi görünsede hep geçiştirilmiş bir menü olmuş. Hadi gene eyvallah diyorum ammaaa 540 kalori alıp 500 kalori yakmaya çalışmak ne ? herhalde vucudum da enerji kalmasın da yarın yataklara düşeyim istiyorsun.
dip not : yağ yakabilmek için vudun yağa ve enerjiye ihtiyacı vardır. o günkü tüm öğünleri yakarsan sporda yağ değil kas yakarsın , çnküm vucudn alarm verir ve mevcut yağları depolara hemen

hahahha sen az ye az ye sonra patlama yaşa emiii
eğer 500 kalori de ısrar edersen 3-4 gün 5oo alır , sonra dayanamaz yemeğe saldırırsın, diğer günler aç kaldığın ile kalırsın kuzum

kahvaltıda ve öğlede sorun yok bence kuzum.
sadece dilimi büyük olan kekleri gündüz vakti yesen daha iyi olurdu, eritmesi hazmı daha kolay olur diye

Kızlar menüm :
KAHVALTI
1 adet simit
yarım domates
kibrt kutusu kadar kaşar peyniri
ÖĞLEN
kepek ekmekten karışık tost
AKŞAM
3 adet kurabiye ( kendim yaptım az yağlı ve şekersiz , pudra şekeri kullandım sadece )
TOPLAM KALORİ : Kurabiyelerimin kaç kalori olduğunu bilmediğim için toplam kalori mi de bilmiyorum

Valla canım ben öyle dusunmuyorum pek geçiştirmedim salata gunu yaptım proteinde sebzede karbonhidratta yeteri kadar aldıgım bir gün oldu. Ki bu kötü geçirdiğim 2 gunun telafisi olması adına yaptıgım detoks gunu gibi bir seydi sen o kısmı görmedin galiba. O yuzden 500 kalori yakmanında sakıncası olmaz cunku 2 gun vucudum gereğinden fazla enerji aldı zaten

o yüzden mi erva gene bize kızcak dedin

temem bakalm canm sana ve sağlığına birşey olmadığı sürece bn için sorun yok bliyorsun

Biliyorum canım zaten dediğim gibi 2 gunu toparlamak için bir seferlik yaptıgım bir sey bu. Belki ayda 1 defa yaparım ama her zaman olmaz tabi.

Biliyorum canım zaten dediğim gibi 2 gunu toparlamak için bir seferlik yaptıgım bir sey bu. Belki ayda 1 defa yaparım ama her zaman olmaz tabi.
aslında detoks yapmak faydalıymış ama ben hiç yapmadım şimdiye kadar haftada 1 kere tartı öncesi yapsak mı ki ?

aslında detoks yapmak faydalıymış ama ben hiç yapmadım şimdiye kadar haftada 1 kere tartı öncesi yapsak mı ki ?

Bilmemki kızlarda tamam derse yapalımmhem tartıda az cıkarız motivasyon artar
Ama ertesi gün saldırmamak sartıyla tabi

Kızla k bakmayın geç kaldım iki gün misafirim oolacak o yüzden gireyemeyebilirim suanda erva senin durumdayım pasta börek ugrasiyrm iki dk girip haber verim dedim kizlar hepinizin menuleride gayet iyi bence aralarda kekler pastalar kaçmış ama olsun bidaha bu kacamaklar olmaz umarım motivasyonu düşürmeden devam etmeliyiz çünkü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…