kızlar 1 kilogram yağ aldığımızda soldakini vücudumuza hapsediyormuşuz çok iğrenç sağdaki de kas imiş..
aynen canım farkettiysen kalemden bile uzunİğrenç yaaaaaaaaaaaaaa
20 kg bunlarla kaplıyım resmen vıcık vıcıkkk
ne kadar çok yeemişsin gbi görünsede hep geçiştirilmiş bir menü olmuş. Hadi gene eyvallah diyorum ammaaa 540 kalori alıp 500 kalori yakmaya çalışmak ne ? herhalde vucudum da enerji kalmasın da yarın yataklara düşeyim istiyorsun.Kahvaltı
Salata (1 dilim beyaz peynir, kıvırcık ve dere otlu)
2 tuzsuz etimek
1 çatal ton balığı
Şekersiz çay
Öğle
3 çatal mantarlı menemen
1 fincan kahve
1 etimek
Akşam
Salata (kıvırcık,yarım domates, 1 biber, çeyrek soğan, 1 tatlı kaşığı nar ekşisi)
3 kaşık yogurt
1 küçük şeftali
Soda
Toplam kalori
540
Akşama yürüyüş + bisiklet yapıcam 500 yakarım
hahahha sen az ye az ye sonra patlama yaşa emiiiben bugün azıttım kızlar
kahvaltı= domates salatalık aynı 3 biber 1 domates 1 yumurtdan menemen yedim
öğle-akşam= 5 tane orta boy kuru biber dolma 5 tane zeytinyağlı dolma ve bir tabak ev mantısı
ve son olarak demin bir dilim meyveli rulo pasta
kaç gündür çok güzel yiyordum bugün dellendim
kahvaltıda ve öğlede sorun yok bence kuzum.kızlar ben geldim evde değildim eşimde antalyaya gitti seminere yalnızım yani 4 gün ervacim çok güzel görünüyorsun canım maşallah sana kader çok geçmiş olsun canım kilo nda iyi kübra sende supersin canjm ama benim gibi azittin costun heralde bende çok yedim ve ödül günü yaptım bugün
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
biraz peynir
biraz zeytin
1 dilim ekmek dilimi buyuktu biraz
1 yemek kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı cokokrem
ara
1 erik
Öğle
2 kaşık bulgur
2 ısırık kadar taVUK e2
1 biber dolma
ara
çayla beraber 2 dilim kek dilimler buyuktu
akşam 2 ısırık tost
birazda meyve yerim bir saate
ne kadar çok yeemişsin gbi görünsede hep geçiştirilmiş bir menü olmuş. Hadi gene eyvallah diyorum ammaaa 540 kalori alıp 500 kalori yakmaya çalışmak ne ? herhalde vucudum da enerji kalmasın da yarın yataklara düşeyim istiyorsun.
dip not : yağ yakabilmek için vudun yağa ve enerjiye ihtiyacı vardır. o günkü tüm öğünleri yakarsan sporda yağ değil kas yakarsın , çnküm vucudn alarm verir ve mevcut yağları depolara hemen
o yüzden mi erva gene bize kızcak dedinValla canım ben öyle dusunmuyorum pek geçiştirmedim salata gunu yaptım proteinde sebzede karbonhidratta yeteri kadar aldıgım bir gün oldu. Ki bu kötü geçirdiğim 2 gunun telafisi olması adına yaptıgım detoks gunu gibi bir seydi sen o kısmı görmedin galiba. O yuzden 500 kalori yakmanında sakıncası olmaz cunku 2 gun vucudum gereğinden fazla enerji aldı zaten
Saat 3 te yedim canım çokta geç degildikahvaltıda ve öğlede sorun yok bence kuzum.
sadece dilimi büyük olan kekleri gündüz vakti yesen daha iyi olurdu, eritmesi hazmı daha kolay olur diye
o yüzden mi erva gene bize kızcak dedin
temem bakalm canm sana ve sağlığına birşey olmadığı sürece bn için sorun yok bliyorsunSeni tanıdıgım için dedim
temem bakalm canm sana ve sağlığına birşey olmadığı sürece bn için sorun yok bliyorsun
aslında detoks yapmak faydalıymış ama ben hiç yapmadım şimdiye kadar haftada 1 kere tartı öncesi yapsak mı ki ?Biliyorum canım zaten dediğim gibi 2 gunu toparlamak için bir seferlik yaptıgım bir sey bu. Belki ayda 1 defa yaparım ama her zaman olmaz tabi.
aslında detoks yapmak faydalıymış ama ben hiç yapmadım şimdiye kadar haftada 1 kere tartı öncesi yapsak mı ki ?
yapalım yapalım çokta iyi olurBilmemki kızlarda tamam derse yapalımmhem tartıda az cıkarız motivasyon artar
Ama ertesi gün saldırmamak sartıyla tabi
nerde bu millettttt ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?