- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
hahhaa rca ederim kuzum ne zaman istersen ederimErvacim iltifatin için çok çok çok tesekkur ederim :))))
Yee canim yeee aksama acikirsan saldirirsin yanliz yemeklere ona gore ye kuzum :))hahhaa rca ederim kuzum ne zaman istersen ederim
ay ben çok acıktım kızlar yemek yiyim mi
Sen ye edin bak yedim gitti sorumluluk sana aitYee canim yeee aksama acikirsan saldirirsin yanliz yemeklere ona gore ye kuzum :))
Teskkr ederiz tatlim gecmis olsun bu arada esin iyi olmuştur inş. Canim o şekilde yemene göre yine iyi kilo vermissin ozlettin kız kendini :)) bnde seni tebrik ediyorum tatlim
olsun canım sıkma canını gram versek kar diyorumbu arada çok çokk geçmiş olsun rabbim şifalar versin :)
çok geçmş olsun cnm bizde merk ettik nirde bu diye
Yok az yemissin sanki canim ekmek hic yok masallah:)))Kahvaltı
Salata (1 dilim beyaz peynir, kıvırcık ve dere otlu)
2 tuzsuz etimek
1 çatal ton balığı
Şekersiz çay
Öğle
3 çatal mantarlı menemen
1 fincan kahve
1 etimek
Akşam
Salata (kıvırcık,yarım domates, 1 biber, çeyrek soğan, 1 tatlı kaşığı nar ekşisi)
3 kaşık yogurt
1 küçük şeftali
Soda
Toplam kalori
540
Akşama yürüyüş + bisiklet yapıcam 500 yakarım
Yok az yemissin sanki canim ekmek hic yok masallah:)))
Demekki oyle canim yaaa :))Aslında baya yedim ama kalorisi az şeyler yediğim için az görünüyor sanırım
keşke hergün böyle olsa yaaKahvaltı
Salata (1 dilim beyaz peynir, kıvırcık ve dere otlu)
2 tuzsuz etimek
1 çatal ton balığı
Şekersiz çay
Öğle
3 çatal mantarlı menemen
1 fincan kahve
1 etimek
Akşam
Salata (kıvırcık,yarım domates, 1 biber, çeyrek soğan, 1 tatlı kaşığı nar ekşisi)
3 kaşık yogurt
1 küçük şeftali
Soda
Toplam kalori
540
Akşama yürüyüş + bisiklet yapıcam 500 yakarım
keşke hergün böyle olsa yaa
aynen valla ama iki gündür kötü beslendiğin için bugün çok güzel bence yarın daha da düzeltirsin canım :)Ay evetttt
2 gun kötü gitti diye bugun salata agırlıklı beslendim. Bide 500 kalorilik spor yaparsam oh değme keyfime. Şimdi erva görürse kızar cok sağlıksız diyeZaten senle beni dövcekler bigün az kalori aldıgımız için
ben bugün azıttım kızlar
kahvaltı= domates salatalık aynı 3 biber 1 domates 1 yumurtdan menemen yedim
öğle-akşam= 5 tane orta boy kuru biber dolma 5 tane zeytinyağlı dolma ve bir tabak ev mantısı
ve son olarak demin bir dilim meyveli rulo pasta
kaç gündür çok güzel yiyordum bugün dellendim
aynen valla ama iki gündür kötü beslendiğin için bugün çok güzel bence yarın daha da düzeltirsin canım :)
ben tutmadım valla yedimOlsun canım bugunu de ödül günün say.
Bugun bende biber dolması yapacaktım zor tuttum kendimi bugun hafif geçircem diye
ben tutmadım valla yedimcanım bişey sorcam sana reşediyeye hiç geliyor musun yani biliyor musun oraları ??.
anladım canım teşekkürlerYok canım sadece 1 defa düğün için geldim onda da cocuktum hiç bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?