Zayıflama Kampı

Bugünkü menüm
Kahvaltım
1 yumurta
az peynir
zeytin
domates
Çok az reçel
1 dilim beyaz ekmek
öğle
tavuk ızgara 1 porsiyon
az ekmek
2 bardak ayran
salata
ara 4 gofret
çok az cekirdek.
Akşam
1 tabak güveç
3 kaşık bulgur
2 kaşık yoğurt
Biraz erik yedim
kızlar bugün evde değildim gofret çekirdek falan eltimde yedim evde olsaydım daha fazla yiyebilirdim dün gece benim için çok zor ve çaresiz bir geceydi sutum yoktu bebeğim açtı ağlıyordu o agladi ben ağladım gene çok fazla yemeden belki biraz arttırarak devam edecem sutum artarsa öyle devam yoksa mama takviyesi yapacam

YARIN HEPİMİZİN
1. AYI DOLUYOR...
1 MAYISDA BAŞLADIK BU MACERAYA 1 HAZİRANA GİRDİK İNŞ VE EL ELE 1 AYI DEVİRDİK. KİMİMİZ 3 KİLO KİMİMİZ 6 KİLO VERDİ. BAZILARIMIZ 7 LERDEN 6 LARA DÜŞTÜ, BEN 8 DEN 7 YE DÜŞTÜM ŞÜKÜR. BU YOLDA DEVAM EDİYORUZ DİMİ KIZLAR ??????

Evet tatlişkommm
Ben valla aralarda bozdum bıraktım bıktım ama pes etmedim kaldıgım yerden devam ettim destekleriniz sayesinde. Ve ilk defa 1 aydır diyete devam ediyorum daha önce 1 haftayı geçen diyetim olmamıştı

Ay kızlar bu arada gecen erva sordugunda cevrenizde zayıflayan varmı diye sadece annem aklıma gelmişti. Bugun facete dolanırken kızın resmini gorunce hatırladım. Üniden bir arkadasım resmen obezdi şuan taş gibi en az 40 kg vermiştir diye tahmin ediyorum

Kızlar ben geldim hafta sonu ben bütün diyeti mahvettim yaa 75.5 dan 76.3 oldum pastaları börekleri tatlıları gturdum valla napicam ben yaa 1 kilo geri almisim resmen (((

Kızlar ben tartilaniyorum malesef annemlerde tartı yok zaten fazla çıkarım diye düşünüyorum hafta sonu evde değildim dundende annemdeyim çarşamba eve gitmeyi düşünüyorum cuma tartılirim kilo vermeyi bırakın almasam bu hafta aynı kiloda kalayım bari
bide sutum azaldı kızlar bebegime yetmiyor diye birazda fazla yiyorum mamaya falan başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…