Kaynanamlar sagolsun yavrum
Canim menun iyi acaba sigara böreği yediğin icinmi çok aciktin canim[/QUOTE][QUOTEmenuna147, post: 41244241, member: 220213"]kızlar menüm:
Yanlız gün boyu ben kendimi çok aç hissettim ya neden ki sizce ? akşam sadece fasulye yemek istiyordum ama çok açtım.
KAHVALTI
3 adet sigara böreği
1 dilim salam
kk peynir ve yarım salatalık
ARA
1 adet activia yoğurt
ÖĞLE
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
AKŞAM
1 küçük tabak taze fasulye
yarım kase tarhana çorbası
4 kaşık kase yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 800
SPOR: Sabah 60 mekik çektim. Akşam yarım saat jilian yapıcam.
Ekmek beyaz değil dimi mi leyn.
güzel gün geçirmişsin yawrum bu arada şu detoks işini ayarla kız yapak.
Kiz tasalanma ayni benim kaynanam da oyle 10 baliktan bana dusen bu oldu :) demek ki tek degilmis kaynanam uzaklar da bi kardesi varmsAy ne guzel kaynana benimkide kocamla benim önümdekini alır kızına yedirir doymazsa diye ahahah
Beyaz tabi leyn nse sabah yemişsin bari bşi olmazKöy ekmaaa ervoş ya beyaza giriyordur herhalde
Kiz tasalanma ayni benim kaynanam da oyle 10 baliktan bana dusen bu oldu :) demek ki tek degilmis kaynanam uzaklar da bi kardesi varms
Beyaz tabi leyn nse sabah yemişsin bari bşi olmaz
bn hala çok açım kızlarrrrr
Kiz en kucugu 1 kiloydu :)2ler 3lerde var diKaç kişiymişsiniz ama kız ancak yetmiştir
yemem yemem1 tane yumurta haşla ye hem tıkar hem tok tutar hem de kilo yapmaz bebişim
Neyin detoksunu yapicaz kizlar evde malzemesi var mi ona bakayim ayarlayin da :)
detaylı anlat kız nasıl yapıcaz bu çorbayı bugday ne yahuAa evet bak unuttuk gene detoksu
Malzemeler kahvaltı için 1 dilim esmer ekmek, domates salatalık yumurta peynir
Bunun dısında ayran corbası içinde yogurt nohut bugday salatalık lazım kuzum
Bu bizim ayran çorbasının salatalıklı halimi canımAa evet bak unuttuk gene detoksu
canım içine yeşil mercimekte koysak olar mııAa evet bak unuttuk gene detoksu
hoşgedin canmm gitme artık bi yereMerhaba kızlar ben geldim artık burdan çıkmam
Olmadığım zamanlarda dikkat ettim yediklerime cuma günü tartıldım 92.6 düşmüşüm gene tabi bunda reglin şişliğide var tabi benim hayaller gene suya düştü bebiş haberi veremedim
hoşgeldiniz 95 den 77 ye süpermiş :)slm kızlar benide aranıza alırmısınız,ilk sayfaya baktım çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim.bende ocak ayında başlamıştım diyete 95 lerden 77.500 kadar düştüm nisan başında biraz kötü günler geçirdik ailece ve ben bir türlü tekrar diyete başlayamadım,sonuç 82 olmuşum.bu gün aklım başıma geldi tekrardan kendime güvenip başladım.
canm şuan 7 yiz parlakkartanesi döndü. ama sonbahrdan ses yok. yani 6 diyelim. 2 kişi aldık mı eskisi gbi 8 oluruzz.erva147 canım kaç kişi alınacak toplam kaç kişi olucaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?