teşekkürler canım, ramazana tekrardan düşecem 77 ye inşallahhoşgedin canmm gitme artık bi yere94 dün 92 olmuşsun reglsin birde. bnce iyi gidiyorsun. şimdi biraz daha sıkma zamnı ama :)
hoşgeldiniz 95 den 77 ye süpermiş :)
82den de tekrar düşersiniz merak etmeyin, ilk sayfada kurallarımız var size uygunsa katılablrsnz bize :)
Hoşgeldin aramıza inşallah kilo vermeye devam ederiz hep beraber Allah evlatlarını sana bağışlasınadım elif dün itibariyle artık 34 yaşındayım ilk hedef 75 2.65 boyum 167.bu arada 2 tane paşanın annesiyim.
yeni gelenler de dahil mi 6 kişiyecanm şuan 7 yiz parlakkartanesi döndü. ama sonbahrdan ses yok. yani 6 diyelim. 2 kişi aldık mı eskisi gbi 8 oluruzz.
Kovsanız gitmem canlarım evet çok şişim bu sefer reglimde dahada sıkmam lazım tedavim devam ediyor doktor hayret ediyor sen bu kadar hormon ilacı kullanıpta nasıl kiloyu diğer hastalar gibi bariz almıyosun diyehoşgedin canmm gitme artık bi yere94 dün 92 olmuşsun reglsin birde. bnce iyi gidiyorsun. şimdi biraz daha sıkma zamnı ama :)
hoşgeldiniz 95 den 77 ye süpermiş :)
82den de tekrar düşersiniz merak etmeyin, ilk sayfada kurallarımız var size uygunsa katılablrsnz bize :)
Hayır canım yeni gelenlerle 8 olucazyeni gelenler de dahil mi 6 kişiye
memnum oldum elif :) yeni gelenler cumaya kadar takiptesiniz cuma ona göre listeye alıcam sizi ona göreadım elif dün itibariyle artık 34 yaşındayım ilk hedef 75 2.65 boyum 167.bu arada 2 tane paşanın annesiyim.
sakın alma bak aldıkça kurtaramzsın kuzum.Kovsanız gitmem canlarım evet çok şişim bu sefer reglimde dahada sıkmam lazım tedavim devam ediyor doktor hayret ediyor sen bu kadar hormon ilacı kullanıpta nasıl kiloyu diğer hastalar gibi bariz almıyosun diye
Evet hem tartıyı hemde gelecek olan bebeğim için kilo vermem lazım bende pazartesi günü jilian bacına başlamayı düşünüyodum hadi sana kolay gelsin benim kocada işten gelir birazdansakın alma bak aldıkça kurtaramzsın kuzum.
artık burdasın sorumluluğu hisset ve her cuma tartı gününü düşün.
kızlar ben jilian bacımı yapayım dua edin bana anamı ağlatıo pis karı
Evet canım onun için uğraşıyorum bir buçuk yıllık evliyimparlakkartanesininaski canım senin evladın yok mu onun için mi uğraşıyorsun sende ?
hmm hayırlısı olsun canım klomen mi kullanıyorsun sen de ?Evet canım onun için uğraşıyorum bir buçuk yıllık evliyim
Evet canım iki tane içiyorum tek seferdehmm hayırlısı olsun canım klomen mi kullanıyorsun sen de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?