Zayıflama Kampı

teşekkürler canım, ramazana tekrardan düşecem 77 ye inşallah

adım elif dün itibariyle artık 34 yaşındayım ilk hedef 75 2.65 boyum 167.bu arada 2 tane paşanın annesiyim.

Kovsanız gitmem canlarım evet çok şişim bu sefer reglimde dahada sıkmam lazım tedavim devam ediyor doktor hayret ediyor sen bu kadar hormon ilacı kullanıpta nasıl kiloyu diğer hastalar gibi bariz almıyosun diye

adım elif dün itibariyle artık 34 yaşındayım ilk hedef 75 2.65 boyum 167.bu arada 2 tane paşanın annesiyim.
memnum oldum elif :) yeni gelenler cumaya kadar takiptesiniz cuma ona göre listeye alıcam sizi ona göre
kubra şuan 6yız yeni 2 kişi geldi onlarla 8 olduk kuzu

Kovsanız gitmem canlarım evet çok şişim bu sefer reglimde dahada sıkmam lazım tedavim devam ediyor doktor hayret ediyor sen bu kadar hormon ilacı kullanıpta nasıl kiloyu diğer hastalar gibi bariz almıyosun diye
sakın alma bak aldıkça kurtaramzsın kuzum.
artık burdasın sorumluluğu hisset ve her cuma tartı gününü düşün.
kızlar ben jilian bacımı yapayım dua edin bana anamı ağlatıo pis karı

sakın alma bak aldıkça kurtaramzsın kuzum.
artık burdasın sorumluluğu hisset ve her cuma tartı gününü düşün.
kızlar ben jilian bacımı yapayım dua edin bana anamı ağlatıo pis karı
Evet hem tartıyı hemde gelecek olan bebeğim için kilo vermem lazım bende pazartesi günü jilian bacına başlamayı düşünüyodum hadi sana kolay gelsin benim kocada işten gelir birazdan

kızlarrr ben geldim siz otururken bn yağlarımı erittim hıhh
yarım saat jilian bacı yaptım yetişemiyorum onlara, nefesimi düzeltmen için mola veriyorum ama 3 gündür sonuna kadar gidiyorum. jilian dan sonra, her biri 10 ar tane olmak üzere sağ bacak, sol bacak ve ikisini birden kaldırıp yarıya kadar indirme hareketi yaptım. sabah da 60 mekik çekmiştim ve günü böyle kapatıyorummm

kızlar şu anda karar verdim sporumu düzenliyorum! benim 1 günüm zaten boşa geçiyor paso oturuyorum. Kaybedicek
zamanım da yok. bende şimdi karar aldım günlük 3 ayrı spor yapıcam, yağ yakımını hızlandırıcam şöyle ki ;

sabah kahvaltısından 1 saat sonra : 1 mil leslie yapıcam ( 15 dk.lık tempolu yürüyüş )
öğlen yemekten 1 saat sonra : mekik çekicem ( hergün 10ar arttırıyorum. bugün 60dı yarın 70 olucak )
akşam yemekten 1 saat sonra : jilian bacı yapıcam ( yarım saatlik yoğun egzersiz )

Kızlar şu anki takımımız budur. Aramıza 2 yeni arkadaş katıldı, devamlılıklarını dilerim.

NOT: sonbahr35 den ses çıkmadı, giderken de bildirmemişti, sınavları var biliyoruz ama uzun zamandır aktif değil...
NOT2: Günlüğümüzün motivasyonu,enerjisi sohbeti yüksek olsun diye 2 arkadaşımızı aramıza aldık. Cumaya kadar takip edilecek, katılımlarına göre listeye eklenecekler :)​

Günaydın kizlar hiç iyi değilim. Kendimi çok ağır hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum iki gün menu bildirimi yapmadım kusura bakmayın fırsat olmadı pek ana söyle diyeyim sadece kahvaltida az ekmek yedim onun dışında ekmek yoktu ama bebisin yanına gelenler oldu pasta kurabiye falan yaptık çok yemedim ama yedim spor yok az hareket
yarında kilo bildirim günü hitap istemiyorum kesin artiyim

Kızlar hepiniz çok azimlisiniz birbirimize gaz verelim ve basaralim zayıflatmayı hepinizin yorumlarını tek tek okuorum takipteyim.
Sabah. İki dilim ekmek bir tane domates yağsız peynir kibrit kutusu kadar zeytin 4-5 tane yumurta bi tane yanina şekersiz cay nasıl iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…