günaydın,yenimi doğum yaptın canımGünaydın kizlar hiç iyi değilim. Kendimi çok ağır hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum iki gün menu bildirimi yapmadım kusura bakmayın fırsat olmadı pek ana söyle diyeyim sadece kahvaltida az ekmek yedim onun dışında ekmek yoktu ama bebisin yanına gelenler oldu pasta kurabiye falan yaptık çok yemedim ama yedim spor yok az hareket
yarında kilo bildirim günü hitap istemiyorum kesin artiyim
jiliana baktım benim için yapması zor bir spor şimdi onu yapamam ama vücut şekillendirmek için güzel bir spor.kızlar şu anda karar verdim sporumu düzenliyorum! benim 1 günüm zaten boşa geçiyor paso oturuyorum. Kaybedicek
zamanım da yok. bende şimdi karar aldım günlük 3 ayrı spor yapıcam, yağ yakımını hızlandırıcam şöyle ki ;
sabah kahvaltısından 1 saat sonra : 1 mil leslie yapıcam ( 15 dk.lık tempolu yürüyüş )
öğlen yemekten 1 saat sonra : mekik çekicem ( hergün 10ar arttırıyorum. bugün 60dı yarın 70 olucak )
akşam yemekten 1 saat sonra : jilian bacı yapıcam ( yarım saatlik yoğun egzersiz )
Hoşgeldin aramıza evet yeni doğum yaptım canım birde menu bildirimi ni akşam yapıyoruz canımgünaydın,yenimi doğum yaptın canım
tamam canım evde olduğum sürece sorun yok aktif olurum gelimden geldiğince.memnum oldum elif :) yeni gelenler cumaya kadar takiptesiniz cuma ona göre listeye alıcam sizi ona göre
kubra şuan 6yız yeni 2 kişi geldi onlarla 8 olduk kuzu
Kilon boyun kaç canım belki yazmissindir ama 3 gundur pek giremiyorum gormedimjiliana baktım benim için yapması zor bir spor şimdi onu yapamam ama vücut şekillendirmek için güzel bir spor.
azar azar yemelisin sütün olsun diye bu kadar stres yapma sütünüde etkiler.akşamları kaçamak yapmasan bol su içsen sana yeter bence.Allah bağışlasın evladını,bende 8 ay ay oldu doğum yapalı.Hoşgeldin aramıza evet yeni doğum yaptım canım birde menu bildirimi ni akşam yapıyoruz canım
hoşbulduk,akşam toplu yazarım.
boy 1.67 kilo 82Kilon boyun kaç canım belki yazmissindir ama 3 gundur pek giremiyorum gormedim
Cnm sen kac kilosun boy flnKizlar günaydın dun aksam giremedim telefonu temizlerken arama kayıtlarını da silmisim foruma giremedim ben kayıtlardan bulup griuodum sifremi unuttum dünden beri sifremi hatırlamaya calisiyrm 5 kere uüye oldum kadınlarkkulübüne ama e posta onayını halledemedim zar zor sifremi buldumda grdim yaa(
Sağol canim teşekkür ederim sen kilo verebildin mi bide hâlâ emziriyomusunazar azar yemelisin sütün olsun diye bu kadar stres yapma sütünüde etkiler.akşamları kaçamak yapmasan bol su içsen sana yeter bence.Allah bağışlasın evladını,bende 8 ay ay oldu doğum yapalı.
hoşbulduk,akşam toplu yazarım.
Meraba cnm istdayim ben hanife ismim 70 kilo olmusum maalesef hedefim 60 ama mümkünse 55 olsun boy .170 20 yaşındayım İst olan arkadaşlar yazabilirlerTHEY- canim ben söylemiştim ama tekrar soylim bu günlüğe katılmadan önce 81.50 Dum hatta daha fazla kusurqtida olabilir iki uç hafta uedgime dikkat ettim tam olarak diyet sayılmaz snra 78 e ddüştüm bu günlüğe katıldım şuan 75.5 kiloydum en sn tartildgimda artik cuma günü bakacam şuan kaç kiloyum boyumda 1.68 23 yaşındayım sen canim bos kilo yaş isim bu arada ismim kader :)))
Coca cola yasak kizlar benden demesiU-KUBRA .!.:İyisin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?