Zayıflama Kampı

günaydın kızlar
kahvaltım:1dilim kepek ek
1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir,yeşillik
3 bi arada

günaydın,yenimi doğum yaptın canım

Kizlar günaydın dun aksam giremedim telefonu temizlerken arama kayıtlarını da silmisim foruma giremedim ben kayıtlardan bulup griuodum sifremi unuttum dünden beri sifremi hatırlamaya calisiyrm 5 kere uüye oldum kadınlarkkulübüne ama e posta onayını halledemedim zar zor sifremi buldumda grdim yaa (

jiliana baktım benim için yapması zor bir spor şimdi onu yapamam ama vücut şekillendirmek için güzel bir spor.

Hoşgeldin aramıza evet yeni doğum yaptım canım birde menu bildirimi ni akşam yapıyoruz canım
azar azar yemelisin sütün olsun diye bu kadar stres yapma sütünüde etkiler.akşamları kaçamak yapmasan bol su içsen sana yeter bence.Allah bağışlasın evladını,bende 8 ay ay oldu doğum yapalı.
file76 THEY- kizlar menulerimizi aksam yemegimizide yediktensnra hepsini beraber yazıyoruzparca parca kkarışmasın diye sizde hepsini toplu şekilde aksam yaşarsınız bizde yorumlarız :)))
hoşbulduk,akşam toplu yazarım.

Kızlar en azından siz doğum yaptınız o yüzdenkilo aaldınız vermeye calisioshnuz ben daha bebe doguracammmm

Cnm sen kac kilosun boy fln

Sağol canim teşekkür ederim sen kilo verebildin mi bide hâlâ emziriyomusun

THEY- canim ben söylemiştim ama tekrar soylim bu günlüğe katılmadan önce 81.50 Dum hatta daha fazla kusurqtida olabilir iki uç hafta uedgime dikkat ettim tam olarak diyet sayılmaz snra 78 e ddüştüm bu günlüğe katıldım şuan 75.5 kiloydum en sn tartildgimda artik cuma günü bakacam şuan kaç kiloyum boyumda 1.68 23 yaşındayım sen canim bos kilo yaş isim bu arada ismim kader :)))

Meraba cnm istdayim ben hanife ismim 70 kilo olmusum maalesef hedefim 60 ama mümkünse 55 olsun boy .170 20 yaşındayım İst olan arkadaşlar yazabilirler

İyice kızlar ben kahvaltıyı9 yapiorhm bbazı kızlar 10.30 yapıp kahvaltı sayılmaz ki şuan ara öğün yapıyorum ben

THEY- memnun oldum canim merak etme bizim kizlar kendilerini bilirler o yüze n kahvaltıyı da arayışaayarliyolar kendilerine gore tatlim bbizimkisi zaten tam bi diyet sayılmaz biz dengeli ve sağlıklı beslenme pesindeyiz o yüzden herkes kendine uygun şekilde besleniyor tatlim ben 6.30 da kalkiyorm o saatte kahvaltı yapiyrm mesela ervada 10 da kalkiyo o saatte yapiyo yani herkes kendine uygun şekilde ayatliyo canim :))) bizim kizlar coxa cola yerine coca cola zero iciyolar sorun olmuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…