:))) hadiya ben düşünemedim halbuki ayni poz ayni kiyafet insallah veririzvermedim ki daha canım :) o resm shoplu
ne yedin kızz gelince yaz bakim cezanı bn vericem
vallahi 10 dk guldum canim fotoyu grunce :) Bu halimi cok begendim yaa keske oyle olsam :))
Çok iyi de ödem falanda vardı bende onların da biraz gittiğini düşünürsek çokta iyi değil 75 76 falan olabilirdi.bbakalım cuma sabah kaç cikacamÇok iyi kuzumm
Çok iyi de ödem falanda vardı bende onların da biraz gittiğini düşünürsek çokta iyi değil 75 76 falan olabilirdi.bbakalım cuma sabah kaç cikacam
Verme demiyorum zaten canım ver çok daha Güzel olacaksınTSK ederim semracim sağol ama BN begenmiyorum kendimi
Inşallah canım cumaya kadar tartılmak istemiyorum bakalım tutabilcekmiyim kendimiZaten 75 76lardasındır sen 77 oldugunu dusunme sonucta yemek yedin su içtin
yarın sabah daha az cıkarsın
Evet canim basenjm popom yok biraz üst bacak var göbek ve yanlar var oonları eritmem lazım yaaa ama veremiyrm kiAy yok artık yaa
Kız hiç basenin yok popon yok
Biraz ust bacak ve bel var bunamı diyosun diyeti bırakcam zayıflayamıyorum diyeeeee
Aaa bak çok sevindim 80den 77 ye ki birde tosun sabah kesin 76 çıkasın cnm 4 kiloo gtti demekkızlar pil aldım tartıma eve geldim tartıldım hemen ama kahvaltı ve öğlen yemegi yemiştim aç karna ve sabah kaç çıkar bilmiyorum 77.1 cıktım
Beğendin mi o halini hııvallahi 10 dk guldum canim fotoyu grunce :) Bu halimi cok begendim yaa keske oyle olsam :))
Evet canim basenjm popom yok biraz üst bacak var göbek ve yanlar var oonları eritmem lazım yaaa ama veremiyrm ki
Bu kadar az mi yedin Canim çok çok az yemissin hatta hicbsey yememissin resmenKızlar bugünkü menum erken yedim. Kahvaltı 1 açma ogle yok akşam 1 adet çiğköfte
Evet ozlemcim 4 kilo verdim ama artik veremiyorum yaaa yediklerimede dikkat edemiyorum
Kızlar bugünkü menum erken yedim. Kahvaltı 1 açma ogle yok akşam 1 adet çiğköfte
Evet canım çok az ama canım hiçbişi istemiyorBu kadar az mi yedin Canim çok çok az yemissin hatta hicbsey yememissin resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?