Zayıflama Kampı

Siz bacak bacak ustune rahat atabiliyomusunuz ya ben artık zorlanıyorum bacaklarım kalınlastıkca Zayıflarsam böyle atarım artık

[QUOTEa147, post: 40927716, member: 220213"]kızzz seni dövücem haaa ben bu sende ki fizik için uğraşıyom sen bunu beğenmiyon !![/QUOTE]
Canim gobek var bacaklarimin ustu biraz kalın bacaklar neysede gobegimi eritmek istyrm 77 olmusum zaten geri sinirimden oluyrm

Çok iyi de ödem falanda vardı bende onların da biraz gittiğini düşünürsek çokta iyi değil 75 76 falan olabilirdi.bbakalım cuma sabah kaç cikacam

Zaten 75 76lardasındır sen 77 oldugunu dusunme sonucta yemek yedin su içtin
yarın sabah daha az cıkarsın

OTE="semraanne, post: 40928769, member: 585140"]Verme demiyorum zaten canım ver çok daha Güzel olacaksın[/QUOTE]
İns. Canim

kızlar pil aldım tartıma eve geldim tartıldım hemen ama kahvaltı ve öğlen yemegi yemiştim aç karna ve sabah kaç çıkar bilmiyorum 77.1 cıktım
Aaa bak çok sevindim 80den 77 ye ki birde tosun sabah kesin 76 çıkasın cnm 4 kiloo gtti demek

vallahi 10 dk guldum canim fotoyu grunce :) Bu halimi cok begendim yaa keske oyle olsam :))
Beğendin mi o halini hıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…