Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim normal çok sükür hareketli. Sabah 9'da randevum. Eğerdevam ederse ararim mutlaka. Arada ggeçiyor arada oluyor. Birde afedersiniz kabizlik var. Ondan diyedusunuyorum ama bilemedim ki
Hareketleri normal mi bilmiyorum canım hiç yasamadim druna şöyle mutlaka teli yok mu

Çok sağol bitanem.
Canim sebebini bilmiyorum hamilelik yasamadim ama yine de magnezyumu ihmal etme...Kramplar oluyor magnezyum eksikliginde bildigim kadariyla.
Insallah normaldir, onemli bir sey degildir canim. Rabbim alsin tum agrini sizini...

Sağol canimmm. Sana hic kizmiyoruz canimm. Çünkü gayet iradeli gidiyorsun. Ben odem olduguna inaniyorum. Haftaya guzel sonuclar alicZ merak etme.

Hoşgeldin canım. Anlattıkların kabuzlıktan olabilir yada yalancı doğum sancıları olur hafif kramp ağrı olabilir. Kendini yorma dinlen böyle olduğunda, yarın kontrolün varmış zaten o zamana kadar bişey olmaz ağrın artarsa mutlaka ara doktorunu

benimde aklıma direk kabızlık, gaz diye geldi. 24. haftada yalancı doğum sancısı olur mu ki?

Canim normal çok sükür hareketli. Sabah 9'da randevum. Eğerdevam ederse ararim mutlaka. Arada ggeçiyor arada oluyor. Birde afedersiniz kabizlik var. Ondan diyedusunuyorum ama bilemedim ki
Tmm cnm makbulenin dediği gibi rahim genişlemesinde olabilir kaldıklarında batma gibiyse
benimde aklıma direk kabızlık, gaz diye geldi. 24. haftada yalancı doğum sancısı olur mu ki?
Yok cnm yalancılık yapmasını soylede
30dakikalik bir program. Tony Horti diye bi antrenor yapmis. Haftanin yedi gunune farkli farkli calisma videolari var. Onlari yapiyorsun cok etkili ama dedigim gibi her basladigimda birakiyorum. Yorucu. Super ter attiriyor.
ağır sporlar hedefe yakın yapılmalıdır sikilasmali yağlar kas olursa tartıda zor fark oluyor ilk etapta hedef yağları yok edip gerekli kalan miktarı kasa cevirmek

Zaten farkli programlari var. Ihtiyacina gore programi seciyorsun. O cizelgeye uyuyorsun. Yag yakimini hedefleyen programi yapiyorum yarim saatte super ter attiriyor. Super de sekile sokuyor. Hemen fark ettiriyor

Zaten farkli programlari var. Ihtiyacina gore programi seciyorsun. O cizelgeye uyuyorsun. Yag yakimini hedefleyen programi yapiyorum yarim saatte super ter attiriyor. Super de sekile sokuyor. Hemen fark ettiriyor
Himm o halde birde ona bakiyim reglken spordan hoslanmiyorum ama

Selam kızlar.
Sonuc cok kotu olmus ya
haftaya toparlariz insallahm
kaptan sporda birinci olani aciklamicaz mi. Herkes bu hafta toplam kac dkk spor yapti yazsin secelim birincimizi @erigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…