- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Hareketleri normal mi bilmiyorum canım hiç yasamadim druna şöyle mutlaka teli yok mu
Canim sebebini bilmiyorum hamilelik yasamadim ama yine de magnezyumu ihmal etme...Kramplar oluyor magnezyum eksikliginde bildigim kadariyla.
Insallah normaldir, onemli bir sey degildir canim. Rabbim alsin tum agrini sizini...
Ooo kuzi yaramazlık yapmış ama ben onu yerimmm yerim diyetimi bozar yine yerim.Maşallah diyimde
Kaptan benim durumum çok kötü. Gerçekten kötü bir hafta geçiriyorum. Ama inan haftaya +2 den fazla vermiş olacağım çünkü bu tamamen ödem. Yediklerimi aynen yazıyorum. moralimiz bozmamaya çalışıyorum. Regl+üşütme+yoğun iş stres. Kesinlikle bahane değil...
Canım doktorun verdiyse iç. Yarın haberdar et bizi...
Hep benden ötürü ama toparlanacağız !
Hoşgeldin canım. Anlattıkların kabuzlıktan olabilir yada yalancı doğum sancıları olur hafif kramp ağrı olabilir. Kendini yorma dinlen böyle olduğunda, yarın kontrolün varmış zaten o zamana kadar bişey olmaz ağrın artarsa mutlaka ara doktorunuSelam Kizlar ben geldimmm. Disaridaydim. Kuaföre gittim. Oradan da pazara ugradim. Evde hic bisey kalmamisti tasiyabilecegim kadar sebze falan aldim. Gerisini yarina eşime biraktim :))) artik yavaş yavaş agirlasmaya basladigimi farkettimYoruldum gidip gelene kadar.
Sevgili anneler size bi sorum var. Sabahtan beri karnim agriyor. Sancilar saplaniyor. Ayni gaz agrisi gibi. Yurusem iyi gelir dedim ama bi faydasi olmadi. Normal mi? Yarin Dr randevum var ama tedirgin oldum birazbugün magnezyum içmeye basladim. Dr vermişti ama icmiyordum.
Bu hafta ortalamamiz yine yerlerde ama haftaya toparlicaz değil mi?
Duymadım hiç Nasıl bişey?Kizlar p90x3 u duydunuz mu?
Haftaya bu spora baslamayi planliyorum. Cok etkili
benimde aklıma direk kabızlık, gaz diye geldi. 24. haftada yalancı doğum sancısı olur mu ki?Hoşgeldin canım. Anlattıkların kabuzlıktan olabilir yada yalancı doğum sancıları olur hafif kramp ağrı olabilir. Kendini yorma dinlen böyle olduğunda, yarın kontrolün varmış zaten o zamana kadar bişey olmaz ağrın artarsa mutlaka ara doktorunu
Bende oluyodu; doktorum rahim genişliyor, doğuma hazırlanıyor demişti.benimde aklıma direk kabızlık, gaz diye geldi. 24. haftada yalancı doğum sancısı olur mu ki?
sen yaşadıysan olabilir canımm doğrudur o zamanBende oluyodu; doktorum rahim genişliyor, doğuma hazırlanıyor demişti.
30dakikalik bir program. Tony Horti diye bi antrenor yapmis. Haftanin yedi gunune farkli farkli calisma videolari var. Onlari yapiyorsunDuymadım hiç Nasıl bişey?
Tmm cnm makbulenin dediği gibi rahim genişlemesinde olabilir kaldıklarında batma gibiyseCanim normal çok sükür hareketli. Sabah 9'da randevum. Eğerdevam ederse ararim mutlaka. Arada ggeçiyor arada oluyor. Birde afedersiniz kabizlik var. Ondan diyedusunuyorum ama bilemedim ki
Yok cnm yalancılık yapmasını soyledebenimde aklıma direk kabızlık, gaz diye geldi. 24. haftada yalancı doğum sancısı olur mu ki?
ağır sporlar hedefe yakın yapılmalıdır sikilasmali yağlar kas olursa tartıda zor fark oluyor ilk etapta hedef yağları yok edip gerekli kalan miktarı kasa cevirmek30dakikalik bir program. Tony Horti diye bi antrenor yapmis. Haftanin yedi gunune farkli farkli calisma videolari var. Onlari yapiyorsuncok etkili ama dedigim gibi her basladigimda birakiyorum. Yorucu. Super ter attiriyor.
Zaten farkli programlari var. Ihtiyacina gore programi seciyorsun. O cizelgeye uyuyorsun. Yag yakimini hedefleyen programi yapiyorum yarim saatte super ter attiriyor. Super de sekile sokuyor. Hemen fark ettiriyorTmm cnm makbulenin dediği gibi rahim genişlemesinde olabilir kaldıklarında batma gibiyse
Yok cnm yalancılık yapmasını soylede
ağır sporlar hedefe yakın yapılmalıdır sikilasmali yağlar kas olursa tartıda zor fark oluyor ilk etapta hedef yağları yok edip gerekli kalan miktarı kasa cevirmek
Himm o halde birde ona bakiyim reglken spordan hoslanmiyorum amaZaten farkli programlari var. Ihtiyacina gore programi seciyorsun. O cizelgeye uyuyorsun. Yag yakimini hedefleyen programi yapiyorum yarim saatte super ter attiriyor. Super de sekile sokuyor. Hemen fark ettiriyor
Aynen ben de hic yapamadim iki gundur. Simdi yapayim diye kalktim ama agridan geri oturdumHimm o halde birde ona bakiyim reglken spordan hoslanmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?