Reglden sonra bir bakiyim
@erigim soyle sonuclardan bir ornek var mesela kaptanim. Saglikli bir diyetle beraber sonuclar guzel oluyor.
Çok haklısın kaptan, herkes kendi vücudunu en iyi kendi bilir; önemli olan neyin iyi geldiğini neyin kilo aldırdığını çözmek ve devamlılık tabi ki, bi başladı mı çorap söküğü gibi geliyor arkası. Taylan kümelinin kızının kilo verme serüveni de güzelmiş, sen söyleyince bi baktım da iyi kilo vermiş doğum sonrasıİki gündür başarı hikâyelerini okuyorum herkesin hikâyesi farklı
Kimi extra maddelerle
Kimi porsiyon küçülterek
Kimi spora yüklenerek
Kimi iki öğün
Kimi akşam 6dan sonra yemeyerek
Kimi shake içeceklerle
Kimi karatay
Kimi dukan
Kimi taş devri
Kimi mevsimlerde roma ile
Kimi taylan kümesinin kızı elifin listeleri ile
Kimi haftada iki gün detoxla vs vs o kadar çok ki yöntem peki ortak noktası ne kararlılık vazgeçmemek ne istedigini hedefini bilmek
Yediği bir çikolata daki mutluluğu uzun sürecek bir sağlıklı yaşamla değişmek
Bütün mesele gerçekten istemek
Gerçekten isteyin
Afiyet olsun menude sporda gayet güzelSabah; kepek ekmegine beyaz peynir, domates, salatalik sandvic. Kalori; 250
Oglen; tavuk doner ve bir kasik pilav, yaninda yesillik ve ayran. 1 kucuk portakal. Kalori; 380
Aksam; Mantar corbasi, yagsiz makarna 150gr. Kalori; 280
Canim cok tatli cekti ben de muzlu corn flakes yedim biraz, 30gr kadar corn flake, yarim muz ve 150ml sut. Yuvarlak 280 kalori de bu.
Toplam; 1190 kalori.
Spor; 45dk pilates.
oy yerim onu uslu dursun sende artık yorma kendini süpürge açma filan bırak esin yapsın yada haftada bir yarım gün biri gelsin maddi olarak karşılayabilir sen benimki başından beri riskli olduğu halde hiç bu şekilde kasılmaların olmadı aman dikkat canimGunaydin Kizlar. Doktordan geldim simdi. Çok şükür bebis gayet saglikli. 635 gr olmuş :)) kafasi sol tarafta olduğu için baski yapiyormus. Agrilar için magnezyumu mutlaka iç dedi. Bu kasilmalar erken doğuma neden olacagi için yine progestan basladi. Günde iki defa. Birde tek kullanimlik bi ilaç verdi gece yatarken icicem. Bunlar seni rahatlatir dedi. Ama 2-3 güne ayni şiddetle devam ederse mutlaka yine gel dedi. Şuan bi sorun yok dedi.
Afiyet olsun menude sporda gayet güzel
oy yerim onu uslu dursun sende artık yorma kendini süpürge açma filan bırak esin yapsın yada haftada bir yarım gün biri gelsin maddi olarak karşılayabilir sen benimki başından beri riskli olduğu halde hiç bu şekilde kasılmaların olmadı aman dikkat canim
Kv filan apartmandasiniz siz kahve içerken bile yarım günde bitirir ama illada kasindim diyorsa bırak yapsın olmazsa ayda bire ikna etDun öylekorktum ki bisey oluyor ssandimama hareketlerini hissettikce rahatlatmaya calistim. Cok sukur bugun cok iyiyim. Maddi olarak bi sıkıntimiz yok ama esim evde yabanci birini istemiyor maalesef. Bunu asamadik. Ben yaparim diyor :)) bende iyi yap o zaman dedim :)
bana da gelseydin o hızlaDün bir iş yaptım bir iş yaptım ki menu yazmaya ancak sıra geldi
Sabah sporla başladım 1 saat
Taze Portakal suyu
1 haşlanmış yumurta. Biraz peynir cesitliligi . Maydanoz.
Öğle. Haşlanmış 2 but ile salata
Aksam. Urfa dürüm.
Valla o kadar is yaptım ki cam kapı koltuk ne varsa sil yıka yerleştir deterjan kokusundan içim geçti durume saldırdım valla
O sporun üstüne bi de temizlik anca kalori ihtiyacimi karşılamıstir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?