- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Kv filan apartmandasiniz siz kahve içerken bile yarım günde bitirir ama illada kasindim diyorsa bırak yapsın olmazsa ayda bire ikna eterkeğin yaptığı temizlik pek içine sinmiyor benimkide yapar arkasından ben toplarım
bana da gelseydin o hızla
Selam kizlar.
kimyager1508 gecmis olsun cnm. Benimde 7. Ayda oyle kasilmalarim olmustu kasiklarim fln cok agirmisti dr bebeo baski yapiyo demisti ama bana magnezyum vermedi niyeyse. Morelini bozma olur boyle seyler ilaclarini ihmal etme yeter :)
zaten bir iş yaparken ya elektrik gider yada suKizlar kahvaltimm
1 simit
Peynir
Cay
Zeytin
Temizlik devam ediyir cok yoruldum ata ogun turk kahvesi bi de form biskivi yedim 1 tane ama cok aciktimmsukar kesildi perde yikarken cok sinirliyim
Çok şükür canım herşey yolundaymış, ilaçlarını ihmal etme Allah'ın izniyle bişey olmaz. Ben de ne kanamalar sancılar yaşadım bi bilsen... Ev işlerini de kocana bırak, zaten çocuk olmayan evin ne pisliği olacak haftada bir süpürge açsa yeter.Dun öylekorktum ki bisey oluyor ssandimama hareketlerini hissettikce rahatlatmaya calistim. Cok sukur bugun cok iyiyim. Maddi olarak bi sıkıntimiz yok ama esim evde yabanci birini istemiyor maalesef. Bunu asamadik. Ben yaparim diyor :)) bende iyi yap o zaman dedim :)
Ben bu tembellikle totişimi kaldırıp spor yapabilir miyim bilmiyorumspor yapanlar
Erigim=140dk
The Queen=140dk
Frifri=110dk
Rüzgar_02=100dk
Hira1994=80dk
Flue_13=60dk
Elimizdeki listeye gore böyle ama listeye değil ortaya bi yere yazdığınız sporlar gözden kaçmış olabilir önemli olan su ki hep aynı kişiler spor yapmış
Kaptan ben 190 dkk yaptim spor yazdim cnku baska yere not almistim :)spor yapanlar
Erigim=140dk
The Queen=140dk
Frifri=110dk
Rüzgar_02=100dk
Hira1994=80dk
Flue_13=60dk
Elimizdeki listeye gore böyle ama listeye değil ortaya bi yere yazdığınız sporlar gözden kaçmış olabilir önemli olan su ki hep aynı kişiler spor yapmış
Bende geleyim yanına gerçi iki gundur baya iş yaptimYine herkes bahar temizliği yapmış, bugün ben de temizlik yapmak istiyodum ama çok üşendim, hiç iş yapasım yok zaten gün bittiyarın pazar gezmesi olur, benim işler yine haftaiçine kaldı. Off tembellik başa bela
Temşlik topiklerine katılacam böyle giderse, ama iki günde diskalifiye olurum bu halimle :)))))
Durtcem seni artık sikilasma zamaniBen bu tembellikle totişimi kaldırıp spor yapabilir miyim bilmiyorumoff çok fenayım, beni dürtün kalkamıyorum yerimden :)))
Ohh afiyet olsun bugün ödül olsunKizlar bugun annemdeyim. Zengin bir kahvalti yaptimherhalde bi 900-1000 kalori almisimdir arada findik filan da atistirdik :) aksam ekmeksiz salata ve balik igara yiyip dengelemek istiyorum
Valla ben yazılanları toplayabildi ancak herkes kendine yaparKaptan ben 190 dkk yaptim spor yazdim cnku baska yere not almistim :)
Yaris yapmistik ama kimse not almamis onemsenmemis belli ki
güzel menüde sporda su ara sana bir enerji geldiMenu
sabah 3 yk menemen
1 kk peynir
2 cb sekersiz cay
2 dilim ekmek
ogle
2 dolma biber
ara
1 avuckuruyemis
Aksam
1 tabak taze fasulye
bol salata
1 lt su
45 dkk egzersiz ( gobek attim valla ohh kurtlarimi doktum horon, roman, zumba, oryantel))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?