- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
süpersin ,misler gibi olmuştur evin.ben de başlayacağım da,salon koltuklarını yüzletmeye verdik.güya geçen haftadan beri gelecekKizlar kahvaltimm
1 simit
Peynir
Cay
Zeytin
Temizlik devam ediyir cok yoruldum ata ogun turk kahvesi bi de form biskivi yedim 1 tane ama cok aciktimmsukar kesildi perde yikarken cok sinirliyim
geçmiş olsun ,minik prensesimiz annesini heyecanlandırmış birazGunaydin Kizlar. Doktordan geldim simdi. Çok şükür bebis gayet saglikli. 635 gr olmuş :)) kafasi sol tarafta olduğu için baski yapiyormus. Agrilar için magnezyumu mutlaka iç dedi. Bu kasilmalar erken doğuma neden olacagi için yine progestan basladi. Günde iki defa. Birde tek kullanimlik bi ilaç verdi gece yatarken icicem. Bunlar seni rahatlatir dedi. Ama 2-3 güne ayni şiddetle devam ederse mutlaka yine gel dedi. Şuan bi sorun yok dedi.
flue_13 asil bana gelseydin tatlimm :))
yarisma yapiyorz diye hirslanmistim :) elimden geldigince hergun yapmaya caliscam 10 dkk da olsaBende geleyim yanına gerçi iki gundur baya iş yaptim
Durtcem seni artık sikilasma zamani
Ohh afiyet olsun bugün ödül olsun
Valla ben yazılanları toplayabildi ancak herkes kendine yapar
güzel menüde sporda su ara sana bir enerji geldi
Hulolop cevirebiliyorsan ne mutlu sana çocukken bile beceremedim şimdi hiç sanmamherkese iyi geceler,
öncelikle dün benim için berbat bir gün dü kızlar.resmwn 2 haftalık emeğim heba oldu.bir de takım ortalamasını çok etkilemiş olmak ta cabası.sebebi ne gelince ,artışın çoğu ödem biliyorum. hatta perşembe sabahı +700 gr daha fazlaydı kilom.bir günde de 700 gr veremeyeceğime göre,iyice gerildim doğal olarak.
dün akşam 3 mil leslie egzersiz yaptım.egzersize başlamadan önce 2 kez wc ye gittim.ilk 15 dk sonra yine acayip zorladı afedersiniz.resmen vücudum su toplamış.zaten önceki gün de söylemiştim bunu.
neyse bugün toparladım moral olarak biraz kendimi.iki tur sabah ve akşam 3 mil leslie egzersiz yaptım.10 dk =1000 hulolop çevirdim.hala tam hafiflemesem de baya iyi geldi.bundan sonra ki günlerde de sabah ve akşam 3 mil yürüyeceğim.
İyi geceler kimin msjlari hiç anlamadımYorgunluktan gozlerim kapaniyordu, gruba ugrayayim dedim ama,
Off kizini kaybeden bir arkadasin msjlari vs.. cikayim ben en iyisi. . iyi geceler..
Banada lazım yavaştan başladım mutfakdolaplari tmm vestiyer tmm gerisi nanaysüpersin ,misler gibi olmuştur evin.ben de başlayacağım da,salon koltuklarını yüzletmeye verdik.güya geçen haftadan beri gelecekonları bekliyorum.sonrası artık 1-2 hafta süren dip köşe temizlik beni bekliyor.aksilik işte,benim de böyle derin temizlik zamanlarım da misafirim gelir
Hala devam ediyor yapan yapar bak artık tinlamiyorum baktım olmuyor olmayan tek tek gidiyor hiç yemiyorum kendimi artikyarisma yapiyorz diye hirslanmistim :) elimden geldigince hergun yapmaya caliscam 10 dkk da olsa
Uuu gaza mi geldin komşular gelmedimi kızSayenizde temizlik manyağı oldumAkşam 9 dan sonra ev süpürmeye kalkıştım, sırf yarın rahat rahat gezeyim diye temizliği aradan çıkarmış oldum
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 tk bal, 1 dlm ekmek
Ara: yok
Öğlen: 5 ızgara köfte, salata
Ara: 1 avokado
Akşam: 3 kk peynir, 1 lavaş
Ara; 1 elma, 1 sb süt
Su: 2,5 lt
Hadi hızlı başladım haftayaGünaydın sevgili arkadaslarrrrrr
25 dakikalık bir spor yapmış olabilirim
Bu cuma hedef 61.9
Haydi bakalim
katmeri biliyorum da kalorisi kaç ki :)Günaydınnnnn kızlar
Dün yazamadım size ama okudum. Tüm gün evde yoktum. Geç geldik menümü yazayım.
Sabah halamlarla kahvaktıya gittik
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
3 dilim peynir(örgü,beyaz,kaşar)
Domates, salatalık
1 çk reçel, 1 ceviz
Sütlü kahve
Öğle: fazla yemiştim sabah acıkmadım.
Ara 1 sütlü kahve.
Akşam.
Salata
Izgara tavuk göğsü,1 köfte,1 tavuk pirzola
Ara,1 çay yanında yarım pors.antep katmeri(2kk peynir büyüklüğünde) cok ince bir hamur içinde antep fıstığı ve kaymaktan yapılıyormuş zaten incecik hamur dediğimr bakmayın var yok arası bir şey.
Su:1,5 litre
Spor: dün yürüdük. 10.600 küsür adım attık ailecek :)
Hulolop cevirebiliyorsan ne mutlu sana çocukken bile beceremedim şimdi hiç sanmam
Bu ödem haftaya baya eksi olarak yansır sana
İyi geceler kimin msjlari hiç anlamadım
Banada lazım yavaştan başladım mutfakdolaplari tmm vestiyer tmm gerisi nanay
Hala devam ediyor yapan yapar bak artık tinlamiyorum baktım olmuyor olmayan tek tek gidiyor hiç yemiyorum kendimi artik
Uuu gaza mi geldin komşular gelmedimi kız
Hadi hızlı başladım haftaya
katmeri biliyorum da kalorisi kaç ki :)
Anneme kuzeyi bırakıp alış verişe geldim ordanda yürüyerek döneceğim hava çok guzel
canim neredeyse hergun gördüğü için bi tek onlarda duruyor oyun oynuyorlar bezdiriyorlardı ama yemek yediremiyorlar işlerini hallettim döndüm 6000adim gayet iyi sabahtanValla kaymak var diye az yedim fazladır diye tahmin ediyorum.
Ooohh sensiz duruyorsa iyi kaptan. Tanıdığım hiç bir çocuk annesiz durmuyor :)
İyi yürüyüşler. Bendr kalkıp spora gidiyorum suan :)
Aynen benimde kayimvalidem gelicek iste yarin 1hafta kalicaklarsüpersin ,misler gibi olmuştur evin.ben de başlayacağım da,salon koltuklarını yüzletmeye verdik.güya geçen haftadan beri gelecekonları bekliyorum.sonrası artık 1-2 hafta süren dip köşe temizlik beni bekliyor.aksilik işte,benim de böyle derin temizlik zamanlarım da misafirim gelir
İyi akşamlar kızlar,Hulolop cevirebiliyorsan ne mutlu sana çocukken bile beceremedim şimdi hiç sanmam
Bu ödem haftaya baya eksi olarak yansır sana
İyi geceler kimin msjlari hiç anlamadım
Banada lazım yavaştan başladım mutfakdolaplari tmm vestiyer tmm gerisi nanay
Hala devam ediyor yapan yapar bak artık tinlamiyorum baktım olmuyor olmayan tek tek gidiyor hiç yemiyorum kendimi artik
Uuu gaza mi geldin komşular gelmedimi kız
Hadi hızlı başladım haftaya
katmeri biliyorum da kalorisi kaç ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?