Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eline sağlık canım çok güzel olmuş
Neyseki ben biraz fazla içiyorum

Bu litreyi gune böl kac bardak icmen gerektigini bilirsen bunu gun boyu icebilirsin, mesela her saat basi.
Ic suyunu, doldur bardagini koy kenara bir saat sonra tekrar ic, tekrar doldur koy oraya.
Talafonuma alarm kurdum zaten başta Şu içmek benim için çok zordu . Şimdi bazen dışarı falan çıktığımda kaçırıyorum saatler hemen susamaya başlıyorum eskide. Ikı gün susuz gezsem susamazdim deve gibi. Vücudum diyete alıştı çok seviniyorum

Yaninda siseyle su gotur, ben ise bile goturup uniform cebime koyuyorum minnak siseyi.

Msj sayısı bununla 21
Iceceklere ek olarak
1 kupa ballı zencefilli çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı

Spor 450 ip

Bende hollandali is arkadasima Turkce konusmustum, ve bunun farkinda bile degildim. Kadin oyle bakti durdu ne dedi bu simdi diye. Bende onun bakislarina anlam verememistim. Is cikisi sorunca anladim dedigimi :)

Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :

Ellerine sağlık damacana kankam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…