- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Eline sağlık canım çok güzel olmuşKizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
- Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
- Tokluk hissi veriyor
- Suda kalori yoktur
- Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
- Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
- Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs
Guncel Kilo Gunluk Icilmesi gereken su miktari Nurciloji 64.4 1.932 Lt G gokce41 59.2 1.776 Lt @EFfatmagul 57 1.710 Lt @Alemindelisi 65.8 1.974 Lt @ezgiosman 77.5 2.325 Lt gezegenfeza 72 2.160 Lt @miyaww_ 89 2.670 Lt Zhre_ 101.2 3.036 Lt @Dino1isi 69.2 2.076 Lt @gokyuzundekiturna 86.3 2.589 Lt hayal114 82.5 2.475 Lt zezeozge 65.8 1.974 Lt
Evet abla, sen super su iciyorsun ustelik bitki caylarindanda haricEline sağlık canım çok güzel olmuş
Neyseki ben biraz fazla içiyorum
w.c yle biz kankiyiz ne diyorsun sen, ayrilmaz ikilihem sporda oluyor wc ye gitmek, bazen sakince bazen kosarak bazen surunerek
Talafonuma alarm kurdum zaten başta Şu içmek benim için çok zordu . Şimdi bazen dışarı falan çıktığımda kaçırıyorum saatler hemen susamaya başlıyorum eskide. Ikı gün susuz gezsem susamazdim deve gibi. Vücudum diyete alıştı çok seviniyorumBu litreyi gune böl kac bardak icmen gerektigini bilirsen bunu gun boyu icebilirsin, mesela her saat basi.
Ic suyunu, doldur bardagini koy kenara bir saat sonra tekrar ic, tekrar doldur koy oraya.
Evet fazlasını da birazdan yazacamEvet abla, sen super su iciyorsun ustelik bitki caylarindanda haric
Yaninda siseyle su gotur, ben ise bile goturup uniform cebime koyuyorum minnak siseyi.Talafonuma alarm kurdum zaten başta Şu içmek benim için çok zordu . Şimdi bazen dışarı falan çıktığımda kaçırıyorum saatler hemen susamaya başlıyorum eskide. Ikı gün susuz gezsem susamazdim deve gibi. Vücudum diyete alıştı çok seviniyorum
Bende öyle alacam şu şişe m bir litrelik sürekli dışarıdayım bana minnoş bişi laizmYaninda siseyle su gotur, ben ise bile goturup uniform cebime koyuyorum minnak siseyi.
Tamam ablaEvet fazlasını da birazdan yazacam
Msj sayısı bununla 21G gokce41
Sabah
1 kupa multivitamin
Kahvaltı
1 dilim siyah ekmek
Biraz sucuk
1 kk küflü peynir
3 kuru erik
Ara
Herzamankinden az meyva salatası
1 avuç kuruyemiş
Akşam
1 avuç içi kadar tavukgöğsü
1 yemek kaşığı kremalı mantarlı sosla
1 avuç içi kadar fırında balık
5 6 tatlı kaşığı domatesli paprikali cacık
@zhre
2.5 lt su
2 kupa yeşil çay
1 kupa kahve (simdilik)
2 kupa lahana suyu
Spor şimdilik yok
Msj sayısı yatmadan bakarım
Kendimi alıntıladım canımSu bildiriminde bulunmasi gereken arkadaslar:
G gokce41
gezegenfeza
@miyaww_
@gokyuzudekiturna
hayal114
Gozumden kactiysa kusura bakmayin, lutfen tekrar yazarmisiniz? tskler.
Sende bendesin demek ki.
Ben libyada çalıştığım zaman da arapça türkçe ingilizce hepsi karışmıştı. Bir gün bizim mühendis arkadaş (sürekli ingilizce konusurduk) bana "abla, senin oğlan büyük?" dedi. Bende 15dk düşündüm bu ne dedi diye. Zavallı sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Benim devreler yanmış düşünüyorum ingilizceye benzemiyor. Arapça da değil. Acaba nece konuşuyor diye. En sonunda anladı benim kısa devre yaptığımı. Bu sefer "türkçe konusuyorum" dedi. Ben hâlâ olaya japon gibi bakıyordum. 3. Şahısların müdahelesi ile olay çözüldü
tmm sagol abla, diger tuketilen sivilarida takip ediyorum ama suyu listeliyorum suan.Kendimi alıntıladım canım
Sade su yazıyorsan 2.5
Sıvı olarak yazıyorsan çook
Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
- Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
- Tokluk hissi veriyor
- Suda kalori yoktur
- Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
- Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
- Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs
Guncel Kilo Gunluk Icilmesi gereken su miktari Nurciloji 64.4 1.932 Lt G gokce41 59.2 1.776 Lt @EFfatmagul 57 1.710 Lt @Alemindelisi 65.8 1.974 Lt @ezgiosman 77.5 2.325 Lt gezegenfeza 72 2.160 Lt @miyaww_ 89 2.670 Lt Zhre_ 101.2 3.036 Lt @Dino1isi 69.2 2.076 Lt @gokyuzundekiturna 86.3 2.589 Lt hayal114 82.5 2.475 Lt zezeozge 65.8 1.974 Lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?