Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben sadece z.yağı kullanıyorum. Kızartmayıda fırında yapıyorum. Misafire bile artık eskisi gibi yağı bol hakkı verilerek yapılmış yemek yok maalesef. Elimin ayarı bozuldu
Çalı fasulye çıkmış. Cok da severim çalının z.yaglisini ama şekersiz bir şeye benzemez diye pişiremiyorum

Benim diyetisyenim diyorki; dengeli ve sağlıklı beslenip en az 20dk rutin olmayan ekstra hareketlerde spor sayılır. Bizde kızımla koridor futbolu, yakalamaca, saklambaç, şarkı söyleyip dans etme eylemlerini yapıp hem spor hem eğlence hemde birlikte vakit geçirme işlerini bir arada yapmış oluyorduk. Birde benim onunla beraber olabildiğim saatler maalesef çok kısıtlı olduğu için onu bırakıp spora vakit ayırmam büyük lüks ve kızıma haksıZlık diye düşünüyorum. Bir ara sabah 5de kalkıp spor yapıyordum. Herşey kızım için

G gokce41
Neden nazarlık onuda açıklama gereği duydum :)
Kendimden ve diyetisyenimin bana yazdığı menülerden yola çıkarak bu nazırlığı verdim. Ben de h.sonlari 2 öğün besleniyorum. Sabah geç kahvaltı akşam erken yemeği. Bana diyetisyenim h.sonu için ayrı menü yazıyor. Öğlen yemeğini sabaha ve akşama pay ediyor. Senin de menün bana öyle geldi. Tavuk dünyası menüsü diyince aslında dışarıda yiyebileceğimiz dengeli bir menü diye düşünüyorum. Kori sosunda pilâvdaki kadar yağ yoktur diye düşünüyorum. Birde erken yemişsin. Sağlıklı kaçamak diyelim
Gün içinde yediklerimizi dengeleyebilirsek haftada 1 gün olmak şartı ile daha masum sayılacak yiyecekler tüketebiliriz.

Ben sadece afiyet olsun diyeceğim.
Bizimde yakın zaman da bir bohça götürme işimiz vardı. O sofra gözümün önüne geldi. Yiyebilecegim tek sey yeşil mercimek salatasıydı. Birtek onu yemistim. Birde beni ilk ve son görmeleri arasında 20 kilo fark olunca kimse tabağıma zorla birşey koyamadi

menum G gokce41

sabah kalkinca:
2 bardak gazoz
kahvalti:
biraz omlet cok degil, ekmek yok
1 sekersiz cay

ara: kefir

aksam: ton balikli salata

Zhre_ 1 bucuk litre su
( ful uyudum bugun vaktim olmadi )
Seni akşam yediğin ton balıklı salata için kutlamak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Su 160gr'ı 350 kalori olan bol yağlı ton balığından mı acaba diye.
Aynı ölçüdeki light tonbalığı ise 150 kalori :)

G gokce41

Begnmene sevındım yesil fasulyenın zayflamaya etkısı var mı bende sdece sebze dıye katkısı var sanıyordum
Bol lifli güzel bir sebzedir.
Bütün sebzelerin zayıflamaya etkisi vardır. Kalorileri düşük, lif oranları fazla. Bağırsakları çalıştırır.
Bağırsak ne kadar çalışırsa metabolizma o kadar hızlı demekmiş. Biryerde okudum ama ne kadar doğru bilgi emin değilim.

@miyaww_ sen bu yazi rengini nerden ayarladin? bi anlatsana

Mesaj yazdığımız yerde A harfi var, altı çizili ordan ayarlıyoruz.

Evlat böyle bişey demekki. ❤❤
Bende kediyle top oynuyorum. Koşuyoruz ter atıyorum benim sporum da o.

Niye böyle oldu miyaww?

Sorma ablaaa.

G gokce41

Kolanın içine salatalık doğrayıp yoğurt eklersen. Bir de bol sarımsak...
Ben ne diyorum yaaa... Benimde devreleri yaktın dinoo

bugunki menu olayi karisik ogunler pek yok

G gokce41

sabah:
omlet, iki zeytin, 2 ince dilim salam, ceyrek kk peynir

ara: kefir

aranin arasi : 1 tane kek

final: fındık. ( miktar bilmiyorum )

Zhre_ 2 litre su
Şimdi bu menüye uygun bir emoji vereyim.
olabilir mi acaba
Ya da
sana kaç kere dedim sağlıklı ve dengeli beslen diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…