Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü güzel ama akşam pilavlarimiz 2yk.
1gr kh 3gr su tutar. Akşam tükettiğimiz kh.ı yakmak için spor yapıyorsak sıkıntı yok yoksa benim gibi sabah +500gr olarak uyanırsınız.
G gokce41

G gokce41
Dengeli bir menu olmuş. Tüm besin grupları var. Mısır ekmeği kalori olarak diğer ekmeklerden daha fazladır. Bu da bilgi olsun

Bu da iyiymiş

Herşey iyi güzel de o kola ne?
Ben buna nasıl nazarlık vereyim şimdi

Bunlar min. olmalı. Bundan daha az içtiginiz takdirde vücut ihtiyacı olan suyu kemiklerden çekecek. Önleri yaşlarda kemik erimesine neden olacak. 25 yaşından sonra kemiklerinizi guclendiremiyorsunuz. Sadece var olanı koruyabiliyorsunuz. Süt, yoğurt, peynir tuketmeniz direkt olarak kemiklerinizi korumaz. Bu besinleri tükettikten sonra en azından yürüyüş yapmak gerekli. Kalsiyumun kemiğe yapışması için egzersiz gerekli. Kola ve türevi içecekler vücuttaki kalsiyumu azaltıyor. Lütfen sağlıklı olmak prensibimiz olsun. Şimdi yediklerimiz yaşlılıkta bizi karşılayacak.
1 bardak kolanın kemikler üzerinde oluşturduğu hasarı onlemek icin 1lt süt içmek gerekiyormuş Dino1isi bu da senin için. Aklıma gelmişken.

10gr peynir mi?
G gokce41

Artık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım

eline, emeğine sağlık tatlım

ben hiçbir zaman şeker kullanmadım, neden güzel olmasın

ayşem, günaydın
kuzum, eline emeğine sağlık , ne kadar yararlı ve faydalı bilgiler edindik yine her zamanki gibi
Allah razı olsun bitanem
seni ne çok yoruyoruzhakkını nasıl öderim inan hiç bilmiyorum
o kadar işin gücün arasında, sana kalan kısacık zamanından da çalıp bize vakit ayırıyorsun ve hala düzelmeyen bir şeyler varsa ne denir bilemedimçok haklısın kuzum, çok ama çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…