Menü güzel ama akşam pilavlarimiz 2yk.Menüm
Sabah
7 zeytin
2 kk peynir
2 yk lor
İki dilim ekmek
Yeşillik domates salatalık
Ara
Sütlü Amerikano
Akşam
5 kaşık bulgur pilavı
Yeşil fasulye (dün dino yazmıştı canım cekti :)))
Semiz oyu salatası birde
Akşam
Çay
Bir avuç leblebi
2 lt tarçınlı su içtim
Bugün spor yapamadım közümün doğum günü için mekan ayarladık dışarlardaydık
G gokce41 @Zhre_
Dün 24 mesaj atmışım
G gokce41
öyle bi macerada bende var
roma havaalanında dönüşte pasaport kontrol polisi, nasılsınız iyi günler dedi, aa türkçe biliyomuş,iyiyim teşekkürler siz nasılsınız dedim. gayet düzgün bir türkçeyle nasılsınız diyen polis yarım yamalak iyiyim diyince jeton düştübunun üstüne bide sabiha daki pasaport polisi bayburt lumusun diyince ben: hayır Türk'üm dedim o bayburt nasıl beyrut olduysa bende artık
Bu da iyiymişBir tanede benden gelsin
Burda alman marketler dışında türk ürünlerinin satıldığı dükkanlar var türklerin açıp işlettiği.
Türkiye deyiz çocuklara türk bakkalina gidin şunu şunu alın diyordum.benim çocuklar anlıyordu ama ordakiler kikir kikir gülüyordu.burdaki bakkallar hep türk diyorlardı
Herşey iyi güzel de o kola ne?Sabah:
Omlet ikinyumurtadan
Mantar kavurmasi
1 kk peynir
3 yesil zeytin
Domates ve salata
Ara
1 bucuk lt su , spordaydim cunku
Oglen
Salata( icindekiler kirmizi lahana marul domates salata kirmizi sogan kirmizi biber limonlu sumakli)
1 bardakbyesil cay
Ara
1 bardaknkahve
Aksam
Mangal ( 3 kofte, 4 kucuk tavuk kanat derisiz, sis)
1 bardak kola
Salata
2 tane mantar
Son ara
Su ve kahve
Spor: 1 saat bodystep ve yarim saat zumba,
Internete gore sporsa vermis oldugum kalori : bodystepde 1093 kalori zumbada 387 kalori toplam 1480 kalorilik spor :))
Sporda icinde toplam adimlar: 12568
Su 2 bucuk lt tamamlicam yatana kadar.
Bunlar min. olmalı. Bundan daha az içtiginiz takdirde vücut ihtiyacı olan suyu kemiklerden çekecek. Önleri yaşlarda kemik erimesine neden olacak. 25 yaşından sonra kemiklerinizi guclendiremiyorsunuz. Sadece var olanı koruyabiliyorsunuz. Süt, yoğurt, peynir tuketmeniz direkt olarak kemiklerinizi korumaz. Bu besinleri tükettikten sonra en azından yürüyüş yapmak gerekli. Kalsiyumun kemiğe yapışması için egzersiz gerekli. Kola ve türevi içecekler vücuttaki kalsiyumu azaltıyor. Lütfen sağlıklı olmak prensibimiz olsun. Şimdi yediklerimiz yaşlılıkta bizi karşılayacak.Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
- Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
- Tokluk hissi veriyor
- Suda kalori yoktur
- Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
- Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
- Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs
Guncel Kilo Gunluk Icilmesi gereken su miktari @Nurciloji 64.4 1.932 Lt G gokce41 59.2 1.776 Lt @EFfatmagul 57 1.710 Lt @Alemindelisi 65.8 1.974 Lt @ezgiosman 77.5 2.325 Lt @gezegenfeza 72 2.160 Lt @miyaww_ 89 2.670 Lt @Zhre_ 101.2 3.036 Lt Dino1isi 69.2 2.076 Lt @gokyuzundekiturna 86.3 2.589 Lt @hayal114 82.5 2.475 Lt @Sekerportakalimm 65.8 1.974 Lt
Bende hollandali is arkadasima Turkce konusmustum, ve bunun farkinda bile degildim. Kadin oyle bakti durdu ne dedi bu simdi diye. Bende onun bakislarina anlam verememistim. Is cikisi sorunca anladim dedigimi :)
2 gündür baya baya şinanayMenüm resmen şinanay şimdi baktım da.
ah bu eşlerBugün maç vardı eşim şimdi geldi ve gelirken pasta almış,inanamıyorum.....
uğramadı bir dahaBizim takima katilmak istegen yeni arkadas vardi? Neoldu , katildimi kesin?
eline, emeğine sağlık tatlımKizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
- Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
- Tokluk hissi veriyor
- Suda kalori yoktur
- Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
- Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
- Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs
Guncel Kilo Gunluk Icilmesi gereken su miktari @Nurciloji 64.4 1.932 Lt G gokce41 59.2 1.776 Lt @EFfatmagul 57 1.710 Lt @Alemindelisi 65.8 1.974 Lt @ezgiosman 77.5 2.325 Lt @gezegenfeza 72 2.160 Lt @miyaww_ 89 2.670 Lt @Zhre_ 101.2 3.036 Lt Dino1isi 69.2 2.076 Lt @gokyuzundekiturna 86.3 2.589 Lt @hayal114 82.5 2.475 Lt @Sekerportakalimm 65.8 1.974 Lt
2bin 75 gram iciyordum ama listene göre 2bin 76 gram icmem gerekiyormus hatami anladim suan
ben hiçbir zaman şeker kullanmadım, neden güzel olmasınBen sadece z.yağı kullanıyorum. Kızartmayıda fırında yapıyorum. Misafire bileartık eskisi gibi yağı bol hakkı verilerek yapılmış yemek yok maalesef. Elimin ayarı bozuldu
Çalı fasulye çıkmış. Cok da severim çalının z.yaglisini ama şekersiz bir şeye benzemez diye pişiremiyorum
ayşem, günaydınArtık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?