Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
  • Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
  • Tokluk hissi veriyor
  • Suda kalori yoktur
  • Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
  • Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
  • Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs

Guncel KiloGunluk Icilmesi gereken su miktari
Nurciloji 64.41.932 Lt
G gokce41 59.21.776 Lt
@EFfatmagul571.710 Lt
A Alemindelisi 65.81.974 Lt
@ezgiosman77.52.325 Lt
gezegenfeza 722.160 Lt
@miyaww_892.670 Lt
Zhre_ 101.2 3.036 Lt
Dino1isi 69.22.076 Lt
G gokyuzundekiturna 86.32.589 Lt
hayal114 82.52.475 Lt
zezeozge 65.81.974 Lt

Kilom durdu veya az kilo veriyorum diyen arkadaslar, belkide sebep budur? olabilirmi?

2.5 lt su ictikten sonra beni tekrar etiketlermisin? listeye 2.5 yaziyorum cunki.

eline saglikk :)

Kilom durdu veya az kilo veriyorum diyen arkadaslar, belkide sebep budur? olabilirmi?

bu bir sebep olabilir tabiki ama ben su iciyordum durdugunda :)

Çok saol cnm harbi zaman harcamissin ellerin dert görmesin bende az çok yaklaşmaya çalışıyorum diyetten önce günde bir çay bardağı kadar su içsem oper başıma koyardım .

Beeeeeenmediimi ne bizi
yoksa başka gruba mı gitti

Bu durumda sen en az 6,756 defa wc gidiyorsundur

Ellerine saglik canim cok iyi olmus

Ellerini sağlık tatlım

Helalllll...Önümüze birakilipta yemediğimiz her yemek için fazladan kalori veriyoruz bence bende öyle oluyo başkalarında da oluyo mu acaba

Çok saol cnm harbi zaman harcamissin ellerin dert görmesin bende az çok yaklaşmaya çalışıyorum diyetten önce günde bir çay bardağı kadar su içsem oper başıma koyardım .
Bu litreyi gune böl kac bardak icmen gerektigini bilirsen bunu gun boyu icebilirsin, mesela her saat basi.
Ic suyunu, doldur bardagini koy kenara bir saat sonra tekrar ic, tekrar doldur koy oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…