Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abartmis olabilirimama eritmiste olabirim

Kizlar 2. Takımdan arkadaşlarla kimler yarışmak ister
Akrep kaptan 73.7 kg
Cimbomlukız 72.4 kg
Chihiro 58 kg
Puffer 79.1 kg

Canım kilosu yakın kimse yokmu

Güzel olmuş canım suyu ne kadar içtin

Canim okadar sıcaktı ki 4lt bile olabilir

kiloma uygun kimse yok

Aynen kaptanim

iyi akşamlar

ilk menüm gelsin

sabah uyanınca

ballı limonlu ılık su

kahvaltı

1 yumurta zeytinyağda
1 kk. b.peynir
3 çeri domates
minik salatalık
maydanoz
yeşil çay

ara
sade türk kahvesi

öğlen

5-6 y.k zeytinyağlı bamya
3 y.k yoğurt

ara

1 aktivia ananaslı

akşam

zeytinyağlı taze fasulye
1 minik salatalık

ara

az sütlü sade filtre kahve

3 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 30 dakika yüzme

Tsk ederim saraycam.Hizli bi giris yapican haa yildizli 10 lu menuler.Hadi bakalim herkese kolay gele

Ayran asi detoksunu nasil yapiyorsun cnm anlatir misin?Netten de bakarim ama sen yaptigin icin senden ogrenmek istedim
Canım ben şöyle yapıyorum. Nohut ve yeşil mercimeği başlıyorum. Bulgur yerine akşamdan kara buğday a kaynamış böl şu koyup demlemeye bırakıyorum. Ertesi sabah her birinden 4 er yemek kaşığı bir kaba koyuyorum 2 salatalık rendeleyip dilediğim kadar yoğurt katıyorum ve bazen sabah öğlen akşam 1 er kase bazen ise hafif bir kahvaltı yapıp (peynir yumurta 1 dl ekmek) öğlen akşam yiyorum. 2 gun ama ben tek gun yapmayi mantikli buluyorum. 2. Gun fazla kilo gitmiyor.
Bu detoksu
1. Kilo vermeye baslayamadigim zaman motive amaçlı yaparım.
2. Diyetteyim ama bir iki gün kaçırdıysam ödem atmak için yaparım.
3. Uzun zamandır diyetteyim ama kilo çok az veriyorsam yine motive amaçlı yaparım.
4. Bence 1-2ayda bir 1-2 gunluk detokslar insani motive ediyor ve bu surelerde yapildiginda pek zararli olmaz diye düşünüyorum
Umarım yardımcı olmuşumdur. :kalp:

Vayyy ilk 10 puant kaptana geldi

Gozun aydin Artik sık sık gelirsin buralara.Yildizli 10 menuler paylasican daha
Sağol canım aslında hafta ici pc ıs yerinde full açık yine gelirdim de akşamları gelemiyordum. Bir de diyete adapte olamıyordum. Inşallah bundan sonra güzel menü ve sporlarımı göreceksiniz.

Süper açıklama dikkat esiyordum ama bundan sonra tüm aileye uygulayacağım. Eşim ve ailesi kavun karpuz üzüm hep yemeğin yanına koyuyorlar bir türlü düzene koyamadım.

cezanı kesmişsin zaten
en büyük hatamız kendimizi çöp tenekesi yapıyor olmamız
güzel menü

güzelim menüyü bozmuşsun olmadı cola olurmu diyet menüsünde kızzz
dible ne ki
suyun da az aaa

böyle güzel menülerle 59 kg ya in ve bildirim yapma ah ahhh
bu hafta 3 e bölüncek yüzden yazık olcak

doktor bu neee
yolcam seni gel

fatmacım menülerindeki ekmeklere gözüm hep takılıyordu yeri gelmişken değineyim. 3 dilim ekmek bir öğün için çok fazla, diyeceksinki kiloma göre normal ilersi için vs. hayır kuzum bunu kabul etmiyorum. ben diyetisyene 112 kg ile başladım ve bana hiç ekmek vermedi, aynı şekilde oynakbasi34 banuşumda 118 kg ile başladı ve onada ekmek vermedi. ve biz çok güzel kilolar verdik. ha diyeceksinki neden geri aldınız. tek cevabı var pisboğazlılığımızdan.
bize arada bir sadece kahvaltıda 1 dilim tuzsuz etimek verirdi o kadar.
keşke düzenli bir menün olsaydı, tüm gün yorulmuşsun düzen de şaşmış.
kahke nedir?

senide yolcam bacım gel
güzel menü
fındık bademler çiğdir umarım, miktarı fazla olmuş.

Menüm
Sabah 12:30
Kasar ve 2 yumurta az tereyağında
Dom-sal-biber

Akşam 17:30 gibi
Çoban salata
80 gr tonbalik
1sk kadar haslanmis makarna
1 kaşık zeytinyağı eşliğinde

Su 2 lt fazla

Spor 30 dk ısınma ile beraber dambil ile bölgesel çalışma (bildiğim her şeyi yaptım. Iyi geldi bana)

moni
aeben
gezegenfeza
gamze21 canım haftasonu 2 öğün oluyor benim menüm umarım yıldızlı 10 alırım

Almanyada kuflu peynir satiliyor mu sasirdim inan.Bir kucuk cissin neymis bacim.Pasta mi yine.Ben cikolata hastasi biri olarak Almanya da yasasam100 kilo olurdum herhaldr.Oranin cikolatalarina bayiliyorum
Burdaki küflü peynir tr.deki gibi deyil canım, beyaz peynire benzer, fabrikasyon. Küf aroması koymuşlar.
Bende tr.deki çikolatalara bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…