Köftenin miktarını abartmadı isen ve hepten bulgur değilse iyi menü senin için fatmam
Yani sabahta ekmegin çok fakat gün boyu çalıştıgın ve iki ögün kapattıgın için çok göze batan bir menü değil .afiyet olsun
Yarın daha protinli menün olsun ama .
Kizlar 2. Takımdan arkadaşlarla kimler yarışmak ister
Akrep kaptan 73.7 kg
Cimbomlukız 72.4 kg
Chihiro 58 kg
Puffer 79.1 kg
Güzel olmuş canım suyu ne kadar içtin
Burasi zaten acayip guzel eglenceli.Yuruyusten yeni geldik.Gelir gelmez ilk isim buraya bakmak oluyo zaten.Hele msj lar birikmis oluyornasil mutlu oluyorum buyuk bir zevkle okuyorum hic bitmesin istiyorum.Komedi dukkani gibi burasi.En buyuk terapim sizlersiniz.Bu arada cope atmislar seni bacim
kiloma uygun kimse yok
Akrep hirsli,cimbomlukiz da cok cilginca.Ama bana kilosu en yakin Akrep ve puffer var.Ben akreple yarisayim mi uygun gorurseniz.Akrep 73.7,ben 76.5 uyar mi ne dersiniz
al sana terapi ucreti
Iyi gün de kötü günde kankayiz elbet seveceksem yeri geldiğinde gomecegimSaol kankim 2 dk gömdün beni
Severim disli rakipleri.No problemPop
Gazann mübarek olsun canimm
Dişli rakip anladığım kadarıyla
Canım ben şöyle yapıyorum. Nohut ve yeşil mercimeği başlıyorum. Bulgur yerine akşamdan kara buğday a kaynamış böl şu koyup demlemeye bırakıyorum. Ertesi sabah her birinden 4 er yemek kaşığı bir kaba koyuyorum 2 salatalık rendeleyip dilediğim kadar yoğurt katıyorum ve bazen sabah öğlen akşam 1 er kase bazen ise hafif bir kahvaltı yapıp (peynir yumurta 1 dl ekmek) öğlen akşam yiyorum. 2 gun ama ben tek gun yapmayi mantikli buluyorum. 2. Gun fazla kilo gitmiyor.Tsk ederim saraycam.Hizli bi giris yapican haa yildizli 10 lu menuler.Hadi bakalim herkese kolay gele
Ayran asi detoksunu nasil yapiyorsun cnm anlatir misin?Netten de bakarim ama sen yaptigin icin senden ogrenmek istedim
iyi akşamlar
ilk menüm gelsin
sabah uyanınca
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 yumurta zeytinyağda
1 kk. b.peynir
3 çeri domates
minik salatalık
maydanoz
yeşil çay
ara
sade türk kahvesi
öğlen
5-6 y.k zeytinyağlı bamya
3 y.k yoğurt
ara
1 aktivia ananaslı
akşam
zeytinyağlı taze fasulye
1 minik salatalık
ara
az sütlü sade filtre kahve
3 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 30 dakika yüzme
Ay kaptanım gelirsen görüşelim bi kahvemi iç olur muYalova'da çok akrabamız var. Bayramın 2. günü ordaydım
Sağol canım aslında hafta ici pc ıs yerinde full açık yine gelirdim de akşamları gelemiyordum. Bir de diyete adapte olamıyordum. Inşallah bundan sonra güzel menü ve sporlarımı göreceksiniz.Gozun aydin Artik sık sık gelirsin buralara.Yildizli 10 menuler paylasican daha
Süper açıklama dikkat esiyordum ama bundan sonra tüm aileye uygulayacağım. Eşim ve ailesi kavun karpuz üzüm hep yemeğin yanına koyuyorlar bir türlü düzene koyamadım.Meyveyi hemen açıklayım
Meyve midede değil bagırsaklarda sindirilen bir besin , et ise midede 3-4 saat kalır , birlikte yenilirse meyvede etke 3-4 saat midede kalır ve alkolleşir , hem kilo yapar hem hazımsızlık
Alış verilte cız alana kadar kuru yemiş alaydın
Verecem birazdan. Spor yaptım hayatım
Yasom 'la dönüşümlü yapınGezegen bacım yanlız ben herzaman böyle aktif olamam takımda. Menü ve puan işini napcaz?
Şimdi koca yokda ondan buralardayım
cezanı kesmişsin zatenGünün ilk menüsü
Sabah
Omlet
1 dl ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
Öğlen
4 soslu köfte
Ayran
Akşam
1 kş bögürtlenli dondurma
1avuç Üzüm
2-3 yudum süt.
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Su şimdilik 2 lt.
Kendime yorumda yapayım:
Dondurma gereksizdi ( kız begenmedi ne güzel bögürtlenliyi çöpe atmadım yedim) o yüzden akşamı üzümle gdçtim , sütde gl endeksi dengelesin diye .
8 puant verdim kendime
güzelim menüyü bozmuşsun olmadı cola olurmu diyet menüsünde kızzzMenümü yazayım
Sabah
Sebzeli omlet
Bir dilim peynir
Bir dilim domates iki üç dilim salatalık
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Izgara tavuk
Salata
Bir bardak kola (biliyorum cısss)
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bir kase yoğurt
Bir kaşık dible iki kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Su 1.5 litre spor 7000 adım ve şelalelere tırmanma
aeben gezegenfeza Antepia27 moni
böyle güzel menülerle 59 kg ya in ve bildirim yapma ah ahhhSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
1 dl peynir
Çay
Öğle
Ezogelin çorba
haşlama tavuk
Salata
Akşam
4 köfte
Yoğurt
Patlıcan salatası
su 2 litre
spor yok adım 12 bin
gezegenfeza moni @Zhre_
doktor bu neeeMENÜ
Sabah
1 yumurta
4 zeytin
Domato
Salato
1 kk peynir
Ara 3 kurabiye kahve ile
Öğlen 1 dilim pasta
Ara
1 tane incir
Ara köy peyniri biraz
Akşam
Pul.biberli yoğurt
2.5 lt
gezegenfeza peşin peşin tokatladım kendimi
aeben
Sarayca başlangıç kötü oldu
Üfff kötü oldu
fatmacım menülerindeki ekmeklere gözüm hep takılıyordu yeri gelmişken değineyim. 3 dilim ekmek bir öğün için çok fazla, diyeceksinki kiloma göre normal ilersi için vs. hayır kuzum bunu kabul etmiyorum. ben diyetisyene 112 kg ile başladım ve bana hiç ekmek vermedi, aynı şekildeÇok içime sinmesede menumu yazayım
Bugün fıstık toplamada idik sabah 7 olmadan başladık akşam 7 gibi bitti eve gelişim yatsıyı buldu
Sabah
3 dlm civarında ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
Zeytin
1kucuk kahke
İkindi
Yağlı kofte ince bulgur la yapilir
Marul
Ayran
Bide fıstık toplarken atistirdigim fıstıklar çok değildi
moni aeben @sara_28 gezegenfeza
senide yolcam bacım gelMenümü yazıyım
Sabah 9:30
1 bardak multivitamin ile ilâçlarım
1 küçük cız
12: 30 kahvaltı
Çeyrek simit
1 kk küflü peynir
2 mürdüm erik
Ara
2 mürdüm erik
Akşam 17:30
1 tavuk bud(fırın)
1 kase cacık
1 muz
1 avuç çekirdek
Su 2 lt
1 lt yeşil çay
3 kupa siyah çay
1 kupa kahve
Spor
400 ip atlama
güzel menüAma ben daha bugun ku menumu sporumu yaznadim.Bugunu de dahil edin banane..
Sabah 1 yumurta
Peynir zeytin domates biber
Ogle 1 elma bir kasr yogurt
Ikindi 2 avuc findik badem
Aksam 4 tane kofte
Yogurt domates biber
Su 2 lt spor 7890 adim
100 ip atlama
Burdaki küflü peynir tr.deki gibi deyil canım, beyaz peynire benzer, fabrikasyon. Küf aroması koymuşlar.Almanyada kuflu peynir satiliyor mu sasirdim inan.Bir kucuk cissin neymis bacim.Pasta mi yine.Ben cikolata hastasi biri olarak Almanya da yasasam100 kilo olurdum herhaldr.Oranin cikolatalarina bayiliyorum
Bomba gibi gelmiş bugün.Ya ben akrebi alırdımda daha evvelden baya tecrübem oldu. Hiç kazanamadım onla yarışta
ayy sevindirik oldumVayyy ilk 10 puant kaptana geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?