- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Oleyy çok teşekkür ederimbencede iyi fikir
ay o zaman sende benim kuzum olabilirsinaslında enerjim çok düşük su aralar, ilkbaharda daha iyi olurum ama buna da şükür..
off o da kötü yaaniçin kv ile yaşıyorsun, o şekilde mi anlaşıp evlenmiştin?
kaptanım bir sans daha ver lütfen.insallah bu hafta başarır.ben inanıyorum başaracağına.hadi kuzum sende yüzümüzü kara çıkarma, asıl bu hafta spora..
he he canım..regl olduğubln için + çıktım olayı diye bir şeye inanmıyorum.bunu bir doğduğundan beri diet yapan obezztoya bir de üstadımaeben e yutturamazsın :)
aferin çekirge.her zaman böyle hatırnaz ol :) koçunun doğum gününde de böyle incelikler beklerim
Obezim haklısın ne hikmetse millet regl sonrası şişlik iner der bende tam tersi regl biter kilo artışı olurbencede iyi fikir
ay o zaman sende benim kuzum olabilirsinaslında enerjim çok düşük su aralar, ilkbaharda daha iyi olurum ama buna da şükür..
kaptanım bir sans daha ver lütfen.insallah bu hafta başarır.ben inanıyorum başaracağına.hadi kuzum sende yüzümüzü kara çıkarma, asıl bu hafta spora..
he he canım..regl olduğubln için + çıktım olayı diye bir şeye inanmıyorum.bunu bir doğduğundan beri diet yapan obezztoya bir de üstadımaeben e yutturamazsın :)
aferin çekirge.her zaman böyle hatırnaz ol :) koçunun doğum gününde de böyle incelikler beklerim
Zehta benddn çok yaşıycak ben istiycektimsara_28 cig kofte tarifide verebilirmisin?
geçmiş olsun nazlı kuzunaSağol büşracım
Sabah ameliyat oldu şimdi tabırcu olduk eve geldik . Hamdolsun iyi az nazlıdır kendisi
canım benim ellerine sağlık. hepsini laptopa kaydettimbunların hepsi senin kendi kullandığın oranlar öyle değil mi?
sonra senden doğunun meze, sos ve değişik salata tariflerini de isterim
Gecen haftaki kilom:85.2
Bu haftaki kilom:84
Fark:1.2
Yüzde:1.4
Yüzde hesabıma güvenmeyin kızlar.ben bile güvenmiyorum :)
tamam kaptanım, bir türlü istikrar sağlayamadım, olmuyor olmuyor, kendime ve vücuduma zarar veriyorum, bir kaç gün tutamıyorum yiyorum, diğer günler aç geziyorum, izine ayrılmam en doğrusu
takıma çok zarar verdim farkındayım hepiniz hakkınızı helal edin
Bak büyük müyük demeyip haydarı indirecem kafana.
Saranın canı yokmu liste dışına çıkmıyor
Bugünden itibaren tependeyim ona göre
fatmacım, saraycaya yazdığımın aynısını sanada yazıyorum.
toparlanman gerektiği için seni izne ayırmayı düşünüyorum.
dersenki hayır izne ayrılmıyım haftaya çok güzel eksiyle gelip artık kendimi düzene sokarım , bu hafta izinli yazmam. cevabını bekliyorum canım.
+ 300 gram çok değil ama hep artı gelmek moralini bozar motivasyonunu düşürür canım diyetisyene hala devam ediyormusun kontrollerin nasıl geçiyor hiç bahsetmiyorsun listenin dışına çıkmamaya çalışsan kendi sağlığın için en azından biliyorum zor çok zor ama istersen başarabilirsin sen kendi evindesin istediğini istediğin zaman yapabilirsin ben kaynanamlardayım istediğim yemeği yapsam bile zar zor suratsız suratları çekerek yapıyorum üstelik neyi yemeyi seviyosam inadıma yapar gibi onu pişirip karşımda yiyorlar ev buram buram yemek kokuyor ama ne yapayım önemli olan benim sağlığım ve en önemlisi evladıma kavuşma özlemim diyorum katlanıyorum yani demem o ki sende istersen yapabilirsin kaç ay oldu 100 lü rakamları terk etmedin eminim sende sıkılıyosun ama lütfen ayağa kalk ve bişeyler yap yoksa külahları değişecez seninle
@Ssy8491 @evinizinmimari
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
fatmacım bu haftada bakalım olmassa haftaya direk izne ayırırım.
canım lütfen kendini toparla artık, hepimizin sıkıntıları var kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil.
senden söz istiyorum, bol paylaşım yapmalısın. her gün menünü düzenli yazacaksın. kaçamak o
en az 3 litre su ve her gün 1 saat yürüyüş mutlaka olacak.
kaçamaksız düzgün beslenmeyle senden bu hafta en az 2 kilo eksi bekliyorum.
benim tatil sonrası ilk cuma bildirimim canım. inşallah hep böyle güzel olur
sohbete gel ama saraycam. sıkma canını bazen insan bunalıyor. çıkmaza giriyor. çok iyi bilirim. moralini düzeltecek şeylerle oyalanan. topla kafanı
canım benim moralini hemen düzelt. üzülme sakın moral bozmak yok. toparlarsın sen ve bir an önce 100 ü görürsün. sonra gelsin 90 larrrrrr
sohbete gel ama istersen menü yazma. rahat ol
senin yöre neresi saracımneleri meşhur mesela? ben yöresel yemekleri çok severim
ben doğuluyum canım yemeklerimiz çok güzeldir katıklı dolmadan ciğer taplamasından sıkma köfteye içli köfteden kilis tavasına etli lahana dolmasından çiğ köfteye ayran aşıdan turşu aşına çeşit çeşit yemeklerimiz var her yörenin kendine has kendine özgü lezzetli yemekleri var ama bizim yemekler ayrı bir güzel
istediğin sevdiğin bir yemek varsa sorabilirsin tarifini verebilirim yemek konusunda repertuarım biraz fazlaca çünkü
bencede iyi fikir
Kilo veren herkesin tebrik ederim kilo veremeyen arkadaşlar haftaya güzel eksilerken gelir insallah***10. Takım 594. ETAP ***
Moni(95,5/95,3/0,2/% 0,21)
zhre_ (92,9/92,8/0,1/% 0,11)
Ssy8491(81,0/79,9/1,1/% 1,36)Mezun olmak istiyor.
evinizinmimari(72,7//%)Sabit.
Sara_28(86,0///%)Sabit.
Gamze21(61,0/61,2/-0,2/% -0,33 )
Aylin42konya(67,3/66,3/1/% 1,49)
Antepia27 (103,7/104,0/-0,3/% -0,29)
Sarayca (63,6/63,8/-0,2/% -0,31)İzinli.
Yasom7272(66,8///%)Sabit.
Pamukprncess(62,4/62,3/0,1/% 0,16)
ozlemkartal(97,6/97,1/0,5/% 0,51)
Obezzto( 85,2/84,0/1,2/% 1,41)
60kiloyum(83,3/81,8/1,5/% 0,02)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 89'a bölündü.
10. Takım Ortalaması : %0,310
hadi bakalım.hele bi söylemeAma oyle bence :))
Senin dogum gununde ben soylicem sarki ahhaha
gerçektenmi??çok ilginç hakikatenYa inanın ben doğum günü neyin kutlamam genelde kimseninde haberi olmaz, gereksiz bence yeni gelen değilde geçirdiğim yıla yanarımömür gidiyor ne kazancımız oldu ne kaybettim diye
ama bu yıl nolduysa bişi oldu bi şekilde herkesin haberi oldu, burayada aslında doğum günümü değilde eşimin bu güne ameliyat günü almasına veryansın etmiştim
Sadece burası değil diger kanki arkadaşlarımla olan gruplardada nasıl olduysa ifşa olmuş Herkeste bi kutlama mesajı
bende de regl sonrası şislik olur ama orada benim çekirgenin dedigi farklı.o der ki "bu hafta reglim o yüzden kilo veremedim". Aslında bahane, istese bal gibide verirdi.regl kilo vermek için engel değilObezim haklısın ne hikmetse millet regl sonrası şişlik iner der bende tam tersi regl biter kilo artışı olur
Regldede pek fark olmaz
Tabi bünyeye göre değişir .
Niliş bu menüynen kilo neyin verilmez bilesinBugün ki menü
1 dilim su böreği,zeytin, 1 bardak cay
Öğlen
1 tabak karnabahar, 1 dilimon ekmek
Aksam
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
1lt su
Spor yok
Tarifimi rezerve ettimde geri vazgeçiyorum canım.gezegenfeza canım yeni yarışma kategorisi yöresel yemekler olmuş yine katılacakmısın yarışmaya
ben evimde olsam katılırdım yöresel yemekleri özellikle kendi yöremin yemeklerini çok güzel yaparım
Niye kimse bilmesinki? Mesela benim doğum günüme 1,5 ay var, ben oğluma istediğim hediyenin siparişini verdim bileYa inanın ben doğum günü neyin kutlamam genelde kimseninde haberi olmaz, gereksiz bence yeni gelen değilde geçirdiğim yıla yanarımömür gidiyor ne kazancımız oldu ne kaybettim diye
ama bu yıl nolduysa bişi oldu bi şekilde herkesin haberi oldu, burayada aslında doğum günümü değilde eşimin bu güne ameliyat günü almasına veryansın etmiştim
Sadece burası değil diger kanki arkadaşlarımla olan gruplardada nasıl olduysa ifşa olmuş Herkeste bi kutlama mesajı
Tarifimi rezerve ettimde geri vazgeçiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?