Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nellie yi kizdirmak icin saka yaptim obezztom.Mortim kim kazandi,senin yuzden kacti?

Sabah:
1 bardak detox su ve normal su
Kahvalti:
Domates ve salata / az sogan
2 haslanmis yumurta
2 bardak kahve
Peynir

Ara
3 kuru kayisi 3 kuru erik
1/4 elma
1 bardak yesil cay

Aksam:
Kase samballi yogurt
5 etli yaprak sarma ve 3 lahana sarma
Su

Su: 1 bucuk henuz
Spor: 15 dkk evde zumba yotubedan

Seni kizdirdigim icin cok ozur dilerim

En azından artı gelmedin yasom üzme kendini

Senin kilonu okumustum da ondan.Yuzdeni hatirlayamadim

Yo kilo verdim sadece istedigim kadarini veremedim, niye boyle diyorsunki kocum ask olsun. Regliden dolayi oldugunu dusunuyorum dedim, herkezin regliden aonra sisecek doye bisey yokki ama.
Artida olmadigimada sevindim yazdim , cunku ben regli bittikten sonra sismiiyorum

Bu hafta et yemiycen zannımca
Bakalım ne olacak önümüzdeki hafta kilon
Pilates nasıl gidiyor ?

Menün yine güzel canım

yeni kanlara ihtiyacımız var. şöyle azimli bol paylaşımlı

mezun kızçeler sizde toparlanın artık, mezun olduğunuz kiloya inerseniz direk listeye yeni hedefle girebiliyorsunuz. eğer kilo aldıysanız 6 ay yarışamıyorsunuz. 6 ayın sonunda listeye girebiliyorsunuz.

Bu hafta et yemiycen zannımca
Bakalım ne olacak önümüzdeki hafta kilon
Pilates nasıl gidiyor ?

Menün yine güzel canım

Bu haftaki listemde et tavuk balık yok canım protein için kinoa ve yumurta var haftaya kilomu bende merak ediyorum

Menümü yorumladığı için teşekkür ederim canım benim

Ne özürü kız bende sabitim elimizden geleni yapıyoruz bazen elimizde olmayan sebeblerden oluyor böyle üzme kendini

@gamze21 60kiloyum fulyacım listeye girmek için güzel bi etaptı çünkü yüzden 89 a bölündü.
ayyy canım sürpriz oldu valla teşekkür ederim hadi hayırlısı olsun. Allahın izniyle inşallah mezuniyete kadar böyle gider

***10. Takım 594. ETAP ***

Tebrikler fulyacim
İnşallah fulyacim
saol canım

Soylediklerimin sana iyi gelmesine sevindim bitanem.Ama dogrulari soyledim.Hasimato olmana ragmen kac kere dereceye girdin.40 bin kere masallah.Artik bu hafta da sabit gel yaanii

Elim ayni saram.S.ocagina gittim pansuman yaptirdim.Baya genisce acik bi yara.Tirnagin tam ustunde ki etli yer var ya.Iste orasi yanlamasina kalinca bir parca kesildi koptu.Tirnagin ustu mosmor.İşimi gucumu rahat yapamiyorum.Sogan dograrken bile bas parmak cok işe yariyormus.Bağli poşeti bile acamiyorum.Dişimden yardim aliyorum Isler guclu hizli ilerlemiyor.Tek derdim o.

sabah-öğle 12.30
2 yumurtadan mantarlı keçi peynirli omlet
1 közlenmiş kırmızı biber ve 2 çeri domates üzerine 1 çk zeytinyağı
3 minnak ceviz

ara
1 fincan şekersiz filtre kahve

akşam 19.00
ızgara ciğerli salata
(1,5 yk siyez bulguru, marul, roka, domates, közlenmiş k.biber, k.soğan, 1 d. avakado, zeytinyağı, limon, sumak, 3 minnak ceviz)

yatana kadar 2 lt su veya daha fazla su
aeben moni

Ben yazdim canim.Ben de yagini iciyorum sabahlari.Ustune de 1/2 lt limonlu su,hic acikmiyorum.Keten tohumunu yogurtla ben de cok seviyorum.Hem yagi,hem de kendisini bir ogun yesem cok mu olur ki.Uzman arkadaslar ne dersiniz?
Bisey daha sorucam.Keten tohumunu orjinal haliyle mi yemek gerekir.Yoksa robottan gecirsek olmaz mi?Ben citir citir yiyemedim,robottan cekip yemistim.Dogrusu ve sagliklisi hangisi sizce?

Ben mezun olalı ne kadar olduki? Yeniden ne zaman listeye girebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…