- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Soylediklerimin sana iyi gelmesine sevindim bitanem.Ama dogrulari soyledim.Hasimato olmana ragmen kac kere dereceye girdin.40 bin kere masallah.Artik bu hafta da sabit gel yaanii
Elim ayni saram.S.ocagina gittim pansuman yaptirdim.Baya genisce acik bi yara.Tirnagin tam ustunde ki etli yer var ya.Iste orasi yanlamasina kalinca bir parca kesildi koptu.Tirnagin ustu mosmor.İşimi gucumu rahat yapamiyorum.Sogan dograrken bile bas parmak cok işe yariyormus.Bağli poşeti bile acamiyorum.Dişimden yardim aliyorumIsler guclu hizli ilerlemiyor.Tek derdim o.
Inşallah canım
Mezun olan demirbaşları yollamıyoruz
yeniden slm
menüm
sabah 1 yumurta 1 kaşık lor ve kırmızı biber 5tane zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
yarım kase ezogelin çorba cacık ve türlüye benzer bir yemek 2 çatal aldım çok bezelye ve patates vardı tırtıkladım yani
ikindi diyelim eve gelince
1 ceviz
akşam
4 köfte ve salata
2.5 lt su 3 mil lesli
sara_28 aeben
hamdolsun saracım iyiyim sona yaklaştıkça umutlarımı yitirdim sanki gene mezun olamayacakmışım gibi hisettim bu sabahMenün her zamanki gibi çok güzel canım benim nasılsın bugün ne var ne yok
Hemen ekledim yasocanyeniden slm
menüm
sabah 1 yumurta 1 kaşık lor ve kırmızı biber 5tane zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
yarım kase ezogelin çorba cacık ve türlüye benzer bir yemek 2 çatal aldım çok bezelye ve patates vardı tırtıkladım yani
ikindi diyelim eve gelince
1 ceviz
akşam
4 köfte ve salata
2.5 lt su 3 mil lesli
sara_28 aeben
Hah, bak dediğim gibi, biryerleri tıkıyorduha bu arada keten tohumu için benim bildiğim şu eğer yeterli miktarda su içmesseniz bağırsakta tıkanmalara sebep olur saracım ben bazen kahve değirmeninde öğütüyom taze ogün kullanıyorum.
Teşekkür ederim canım
Amin inşallah tatlımListen hayırlı olsun canım
Mezuniyet ini de görürüz inşallah
Kaptanım yine burada olurum ama bu ay transfer olucak ya biraz yoğun olurum beni mezun et olurmu bu ayim hep doktorda geçicek@gamze21 kuzum kilo artışı ile mezun olmana gönlüm razı olmadı. bu hafta senden çok güzel bir eksi istiyorum mezuniyetin için.
60kiloyum fulyacım listeye girmek için güzel bi etaptı çünkü yüzden 89 a bölündü.
senden liste için elinden geleni değil elinden gelenin de iyisini istiyorum. her hafta için.
Hercai91 kuzum mezuniyet istediğin için mezun ettim seni ama hala vakit var listede düzenlme yapabilmem için. istemiyorsan bana belirt kuzum düzelteyim.
Evet ablam olucak ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH rahimde polip varmış bide bebeğin beslenmesine engel ufak bi perde vardı onları temizledim dedi rahmi biraz genişletmiş benim kanımdan serum elde edip onu enjekte etmiş öyle dedi ALLAH'IN izniyle herşey yolunda dedi RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH emeklerimizi zayi etmezsinTebrik ederim canım histereskopi sonrası nasılsın önümüzdeki ay transferin olacak değilmi anlatsana biraz
Amin canım inşallah. Iyi haberlerini bekliyoruzEvet ablam olucak ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH rahimde polip varmış bide bebeğin beslenmesine engel ufak bi perde vardı onları temizledim dedi rahmi biraz genişletmiş benim kanımdan serum elde edip onu enjekte etmiş öyle dedi ALLAH'IN izniyle herşey yolunda dedi RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH emeklerimizi zayi etmezsin
Evet ablam olucak ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH rahimde polip varmış bide bebeğin beslenmesine engel ufak bi perde vardı onları temizledim dedi rahmi biraz genişletmiş benim kanımdan serum elde edip onu enjekte etmiş öyle dedi ALLAH'IN izniyle herşey yolunda dedi RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH emeklerimizi zayi etmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?