Merhaba kızlar bugün sabahtan beri hastanedeydik şimdi eve geldik kaynanamın anjiyodan sonra beli tutulmuştu bir haftadır ilaç kullanıyordu geçmedi ağrısı onu kontrole götürdük eşimle beraber neyseki tahlilleri temiz çıktı ilaçları değişti geldik
Yemeğimi yedim birazdan platesimi yapacam ben bu plates işini çok sevdim diğer plates aletlerinide alacam aletli spor daha zevkli oluyor
Saol ablam
Evet ablam öyle oldu ALLAH c.c razı olsunTamam canım inşallah
Evet canım ilk defa birini davet ettim
K.kden senin badarin canım kiloları mız yakın motive olursun dedim sen maşallah yürüdün gittin
Merhaba canım k.v iyi olmasına sevindim
Sporunda n dolayı kutlarim
sara_28 evet cnm iyiyim hamdolsun kv.geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim cnm.
ayy tövbe estagfurullah o bakış hiç hoşuma gitmedi :)Aaaa hiç olurmu kuzum ben sana gönüllü koçluk yapicam INŞAALLAH yine başındayım yani
Gecmiş olsun kv ne..Merhaba kızlar bugün sabahtan beri hastanedeydik şimdi eve geldik kaynanamın anjiyodan sonra beli tutulmuştu bir haftadır ilaç kullanıyordu geçmedi ağrısı onu kontrole götürdük eşimle beraber neyseki tahlilleri temiz çıktı ilaçları değişti geldik
Yemeğimi yedim birazdan platesimi yapacam ben bu plates işini çok sevdim diğer plates aletlerinide alacam aletli spor daha zevkli oluyor
Gecmiş olsun kv ne..
Bende bim den plates lastiği aldım.kolları çalıştırmak için iyi oluyor.başka da bir sey kalmamıştı zaten.silip süpürmüş vicdansızlar :)
Tabisi kuzu iki koça hafta da en az 4 kgdan aşağısı kurtarmaz deyimdeayy tövbe estagfurullah o bakış hiç hoşuma gitmedi :)
Olsunaeben le birlikte iki koçum olur.havası yeter kığz..
Haftada dört kilo mu??Tabisi kuzu iki koça hafta da en az 4 kgdan aşağısı kurtarmaz deyimde
Beğendiysen 100 numaralı bakişimi her zaman bakarım öyle sana kuzum
Aç mısın peki?Menü veriyorum
Sabah
2 dlm çok tahilli ekmek
1 hs yumurta
Peynir
Dereotu maydanoz
Öğle
1 bardak süt
2 kuru kayısı
2 ceviz
Ara
Bir avuç k.cekirdegi
Akşam
Yumurta li ıspanak
2 dlm çok tahilli ekmek
Yoğurt
Marul
Şu 3lt
Spor 2 mil lesli
moni aeben sara_28 gezegenfeza
Menü veriyorum
Sabah
2 dlm çok tahilli ekmek
1 hs yumurta
Peynir
Dereotu maydanoz
Öğle
1 bardak süt
2 kuru kayısı
2 ceviz
Ara
Bir avuç k.cekirdegi
Akşam
Yumurta li ıspanak
2 dlm çok tahilli ekmek
Yoğurt
Marul
Şu 3lt
Spor 2 mil lesli
moni aeben sara_28 gezegenfeza
Haftada dört kilo mu??hiçbir sey yemesem yine o kadar kilo veremem bakışına gurban olduğum :)
Tamam tamam hadi 2 kg da razı olduk bizHaftada dört kilo mu??hiçbir sey yemesem yine o kadar kilo veremem bakışına gurban olduğum :)
Kuzum makarnayı öğlen bir tabak yiyebilirsin yanında koca bir kase salatayla. Gün içinde başka karbon almassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?