Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeniden geçmiş olsun canım 2gün biraz ateşlenecek ağrısı olacak sonra bişeyi kalmaz allahın izniyle neden aldırdı çokmu kriptik tonssilit oluyordu bacım?sormayı unuttum
Sık hasta oluyordu yaseminim , zaten dr lar epeydir aldırın diyordu. Dünde dr zor kazıdım geçiktirmişsin bile dedi

Sık hasta oluyordu yaseminim , zaten dr lar epeydir aldırın diyordu. Dünde dr zor kazıdım geçiktirmişsin bile dedi
Cocukcuklarin kolayda büyüklerin biraz zor bademcik hele ateş ben bir temmuzun ortasında oldum da ne çektim iyi olmuş aldırdığı ozaman bugünü De atlat timi biseyi kalmaz allahim izniyle ıns.

Aylinim suya çok değdirme evet açık kalabilir ama temizlik iş yapmayacaksan yapacaksan enfeksiyon acısından kapatman lazim tabi diyecenki evdeki işi kim yapacak bikac gün daha kapat sonra açarsın bende bisturi ile kestim öyle küçücük yer nasıl zonkluyor canim orda sanki dedim ameliyat oldum okadar canim acımadı çok iyi bilirim onun zonklamasini rabbim tez zamanda iyileştirir ıns.

Günaydın hatunlar
Hercai91 mezuniyetin hayırlı olsun canım

Akşam menülerin arkasına gün içind e yaptığınız sporları yazmayı unutmayın

obezzto bu hafta ben yazarım canım, emeğin için teşekkür ederim

Hadi ben alışverişe kaçar
Ev ahalisi uyanmadan 2 dükkan bitiririm

Saol ablacım

Herkesi ayrı ayrı tebrik ederim

Kolay gelsin canım ben hergün alışveriş yapıyorum yine eksik bitmiyor

Bugünden itibaren tam dakika yada adı sayısı olarak yazarsın fatmacim
Tamam canım inşallah

Saol ablacım sen davet ettin beni bu takıma ALLAH razı olsun iyikide davet etmişsin beni saol ablam

Evet canım ilk defa birini davet ettim
K.kden senin badarin canım kiloları mız yakın motive olursun dedim sen maşallah yürüdün gittin

Hergün yeni bir gündür yasocum bugün daha iyisin inşallah

Günde 2.5 - 3 litre su içiyorum canım bide her gün yemiyorum bişey olmaz inşallah

5. olduk kızlar.
aksilikler hastalıklar peşimizi bırakmadı, inşallah bu hafta hem birinciliği hemde bireysel dereceleri kimseye bırakmıcaz.

Sağlık olsun kaptanım geçen hafta tüm dereceleri silip süpürünce bu hafta nazar olduk ki hepimizde bir hastalık bir motivasyon düşüklüğü var Allahın izniyle bu hafta yine kasıp kavuracaz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugün sabahtan beri hastanedeydik şimdi eve geldik kaynanamın anjiyodan sonra beli tutulmuştu bir haftadır ilaç kullanıyordu geçmedi ağrısı onu kontrole götürdük eşimle beraber neyseki tahlilleri temiz çıktı ilaçları değişti geldik

Yemeğimi yedim birazdan platesimi yapacam ben bu plates işini çok sevdim diğer plates aletlerinide alacam aletli spor daha zevkli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…