Sık hasta oluyordu yaseminim , zaten dr lar epeydir aldırın diyordu. Dünde dr zor kazıdım geçiktirmişsin bile dediyeniden geçmiş olsun canım 2gün biraz ateşlenecek ağrısı olacak sonra bişeyi kalmaz allahın izniyle neden aldırdı çokmu kriptik tonssilit oluyordu bacım?sormayı unuttum
Yazmanız lazım canımCanım bu 1 haftalik sporlar mi öyleyse ben 5 gün yarımşar saat spor yaptımellerine sağlık canım
Allah acil şifa versinSabahınız gününüz aydın olsun
Bu gece eskilere döndüm hani çoçuklara dakka başı kalkarsın o tatlı uykudaya
Eşim baya zor geçirdi bu geceyi.
Yutkunma zorlugu oldu birde ateşlendi , neyseki sabaha karşı uyayabildi yazık.
Cocukcuklarin kolayda büyüklerin biraz zor bademcik hele ateş ben bir temmuzun ortasında oldum da ne çektim iyi olmuş aldırdığı ozaman bugünü De atlat timi biseyi kalmaz allahim izniyle ıns.Sık hasta oluyordu yaseminim , zaten dr lar epeydir aldırın diyordu. Dünde dr zor kazıdım geçiktirmişsin bile dedi
Aylinim suya çok değdirme evet açık kalabilir ama temizlik iş yapmayacaksan yapacaksan enfeksiyon acısından kapatman lazim tabi diyecenki evdeki işi kim yapacak bikac gün daha kapat sonra açarsın bende bisturi ile kestim öyle küçücük yer nasıl zonkluyor canim orda sanki dedim ameliyat oldum okadar canim acımadı çok iyi bilirim onun zonklamasini rabbim tez zamanda iyileştirir ıns.Hemde nasil zonkluyor.Sanki kalp atiyor orda.Bi onerin var mi cnm.
Hemsirenin biri acik dursun diyor,biri kapali dursun,suya degmesin,suya degerse cabuk iyilesir...Hangisi dogru bilemedim.Kesilen et parcasi yapisirsa cabuk iyilesir dedi biri,pansumanda yapistirdi sardi.Baska bir hemsirede kopsaydi daha iyiydi.Amaaaannn valla herbiri bisey dedi sastim da kaldim.
Bugünden itibaren tam dakika yada adı sayısı olarak yazarsın fatmacimgezegenfeza canım dün yürüyüş için saate bakmamistim şimdi pedometre ye baktım tel 52 dk yürümüş
Herkesi ayrı ayrı tebrik ederimGelelim kim ne kadar spor yapmış
@Aylin42Konya
60.539 adım
3 mill Leslie
15 dak koşu
Tebrikler
@Zhre_
24.893 adım
35 dakika zumba
Tebrikler
@60kiloyum
310 dakika yürüyüş
Tebrikler
sara_28
4 saat yürüyüş
30 dakika pilates
Tebrikler
@Pamukprncess
1,5 saat pump ıt up
Tebrikler
@evinizinmimari
25 dakika yürüyüş
30 dakika eliptik bisiklet
45 dakika masa tenisi
Tebrikler
obezzto
6 mill Leslie
160 dakika yürüyüş
100 mekik
Tebrikler
@ozlemkartal
2 saat yürüyüş
Tebrikler
Antepia27
150 dakika yürüyüş
Tebrikler
Hercai91
30 dakika kardiyo
Tebrikler
@nellie01
1 saat yürüyüş
Tebrikler
@gitsinkilolar01
30 dakika yürüyüş
Tebrikler
@Yahabibi
20 dakika yürüyüş
60 ip atlama
Tebrikler
yasom7272
9350 adım
3 mill leslie
Tebrikler
Herkes kendini yoklasın
Ben tebrik ettim diye iyi zannetmeyin
Hergün en az 30 dakika yürüyüş bekliyorum. Aşağısını kabul etmiyorum
Saol ablacım sen davet ettin beni bu takıma ALLAH razı olsun iyikide davet etmişsin beni saol ablamCanım mezuniyet in hayırlı olsun
Kolay gelsin canım ben hergün alışveriş yapıyorum yine eksik bitmiyor
Tebrik ederim canım darısı hepimize inşallahSaol ablacım sen davet ettin beni bu takıma ALLAH razı olsun iyikide davet etmişsin beni saol ablam
Saol kaptanım INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle çok güzel haberlerle gelicem INŞAALLAHhayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah kuzum
mezuniyetini kutlarım
Saol hemşom aminnnnnMezüniyetin hayırlı olsun hemşom .
Rabbım gönlüyün muradını versin inşallah
İNŞAALLAH bitanem bu arada hoşgeldinTebrik ederim canım darısı hepimize inşallah
Sağol canım hoşbuldukİNŞAALLAH bitanem bu arada hoşgeldin
Tamam canım inşallahBugünden itibaren tam dakika yada adı sayısı olarak yazarsın fatmacim
Saol ablacım sen davet ettin beni bu takıma ALLAH razı olsun iyikide davet etmişsin beni saol ablam
hamdolsun saracım iyiyim sona yaklaştıkça umutlarımı yitirdim sanki gene mezun olamayacakmışım gibi hisettim bu sabahama yarın yeni birgün ayağa kalkıp başaracam diye düşünüyorum rabbimin izniyle
ha bu arada keten tohumu için benim bildiğim şu eğer yeterli miktarda su içmesseniz bağırsakta tıkanmalara sebep olur saracım ben bazen kahve değirmeninde öğütüyom taze ogün kullanıyorum.
5. olduk kızlar.
aksilikler hastalıklar peşimizi bırakmadı, inşallah bu hafta hem birinciliği hemde bireysel dereceleri kimseye bırakmıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?