- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
kilomuda yazam
cuma 66 800
pazartesi 66 700
düne göre 100 gr vermişimkesin temizlik yaptım ya bu tembellikle ondan vermişimdir
Beklediğim birşey hiç şaşırmadım kuzum benim aynen devam cumaya 7 li rakam lar gelecek inş
Hadi yahu daha iki ay varmışÇekilmem, bende isterim
kilomuda yazam
cuma 66 800
pazartesi 66 700
düne göre 100 gr vermişimkesin temizlik yaptım ya bu tembellikle ondan vermişimdir
Masallah fulyama.Derece geliyooorr
Tartilin bakiyim,araya kaynayamazsiniz Hic heveslenmeyin.Hadi yahu daha iki ay varmış
Tartıldınmı gezegenim?
Kimse görmeden araya kaynayakmı
Amin saram insallah.günaydın kızlar yeni hafta tüm güzelliklere gebe olsun hepimiz için
Iyi geceler
canım sen yurtdışında mısın yoghurt yazmışsın menün güzel
bana hiç çok gelmezdi bıraksın sadece kuruyemiş yerdim o yüzden hiç bulaşmıyorum1 çay bardağı kuruyemiş çok geliyor zehracim, sen onu yarim bardak yap.
geçmiş olsun canımGünaydın
1,5 saattir uyanığım, büyük torunun kulağı ağrıyor, onunla uğraşırken küçük uyandı . Esimide işe yolladık, tekrar yattık. Artık sabah ola hayrola
amin hepimize canımozlemkartal , seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun, Allah mutlu, huzurlu, sağlıklı, uzun ömür versin
yassah diyorA101 bana özel getirmiş akıllım
Gidip geri kalanını alayım sevdim çünki
Karatay hoca karabuğdaya ne diyo hanımlar ?
sara cım senin önceki menülere göre bu listen biraz fazlaca,o yüzden vücut alışma dönemine girmiştir tekrar verecek bencebende kilomu yazayım sabitim yani 86,0
kesin benim tartım bozuk 100 gramda veremedim mi hele bu haftaki diyetimle tuvaletten çıkmıyorum kabızlıkta kalmadı hatta is..... geçti ben bu işten bişey anlamadım o kadar pilates yapıyorum dün itibariyle leslieyede başladım hafta içi yürüyüş yapıyorum ama sabit yine sabit
bu arada kilom sabit ama cumartesi üzerime olmayan 34 beden kot pantolonum bu sabah çok güzel olduazıcık basenlerden sıktı ki oda rahatsız etmedi
çarşamba gününü iple çekiyorum diyetisyenin tartısında kaç çıkacam acaba
teşekkürler üstadımGeçmiş dogum günün kutlu olsun hayırlı yaşlar özlem bacım
işte benim istediğim de iki öğün ama herşeyi yemekEkmek kahvaltıda yerim
Ben 6 saat öğün arası koydum günde 2 öğün beslendim herşeyi yedim ve çok güzel kilo verdim
demirin düşük mü canım,onu yersen çiğneme hareketi değil bizzat çiğneme olurBu arada ben kahve çekirdeğine taktım kafayı
Kıtır kıtır yiyorum .yemeden duramıyorum
Karatay da çiğneme hareketi yapmayacaktık leptin çalışsın diye
En çok bunda zorlanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?