Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yaseminim çok güzel yazıyorsun arada vakti olanlar lütfen paylaşsın böyle şeyleri günlük hayatın koşturmacasında neleri atlıyoruz da mutsuz oluyoruz hatırlamak için..benim de bazan göğsüm öyle sıkışır ki ölecem sanırım bunlar iyi geliyor,rahatlatıcı bir dua var mı ben kısa dualar okuyorum gün içinde

Biri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete
Güzel bir güne dua ile başlamak neşe bile bitmesini sağlar hayırlı ve mutlu günler.
ahan da buldum,mortim harikasın hala diyet mi yapıyosun,maşallah diyim gaza geldim bak şimdi

Aaaa hiç kara degilmis
Şöyle büyük siyah bı lahana hayal ettiydim
Belki yeşillik lerin arasında vardır bı dikkat edeyim bu hafta

Bak bu hiç fark etmemiştim
Kara değil lahana
Yeşil deseler daha iymis

Aylinnn senin menüler ateş ediyor bana

aynı ben gibisin arada dibe vuruyorum ama sonra Ya Allah deyip ayağa kalkıyorum Allahtan başka sığınacak kapımız yok canım medet Ondan derman Ondan

Aaaa hiç kara degilmis
Şöyle büyük siyah bı lahana hayal ettiydim
Belki yeşillik lerin arasında vardır bı dikkat edeyim bu hafta

beyaz lahanaya göre çok koyu olduğu için öyle diyorlardır belki canım burada beyaz lahanayada top pancarı diyorlar

Aynen canım çok haklısın
İnşallah salı spor salonuna başlatınca sabahtan bu işi halledem

spor salonunamı başlıyosun canım senin adına çok sevindim inan

sana bir tüyo vereyimmi bende bazen o gücü kendimde bulamıyorum ve ne yapıyorum biliyomusun bulguru kısır yapar gibi ıslatıyorum bir saat şişmesini bekliyorum sonra diğer malzemeleri, katıp yoğuruyorum 10 dakikada muhteşem çiğ köfte oluyor

ama aslına uygun yapacam dersen tarifimdeki gibi yapacaksın hiç su kullanmadan bulguru avuç içinde eze eze yoğuracaksın lezzeti tartışılmaz olur o zaman

canım bence benim tartımda bozuk yada pili bitti çünkü arada eror veriyor

bu haftaki diyetim çok kalabalık görünsede hepsi kilo yapmayacak şeyler ve su olup gidiyo ama bedenim benimle dalga geçiyo en doğrusunu çarşamba günü öğrenecem diyetisyenimden

Diğer türlü diyette bunalıma girdim
Herşeyi yiyerek diyet daha kolay bana da

Demirim hep düşük sürekli ilaç kullanmam gerek
Leptini sakız bozuyor hatta sigara dumanı bile bozuyor

Arkadaşlarım bir sürü alıntı yapmıstım kk ya gir çık hepsi gitti.o yüzden sorry

Gelelim benim diyetisyen olayına.en son 20 gün önce gitmistim , 2.6 kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş.çok iyi harikasın dedi.ne yapıyosan aynen devam dedi ( bütün gün kk da takılıyorum, kilo veremezsem beni parçalarlar diyemedim tabi :))en az kiloyu kollardan vermişim zaten farkındayım, olmayan giysilerimin önü kapanıyor, pazulardan olmuyor

Ödül ister misin dedi istemem dedim, daha yolun başındayım gerek yok dedim haftada dört kere cayın yanında yemek icin yulaf kepeği , hurmayla yapılan bir tarif verdi.onu ye tatlı ihtiyacını bastırır dedi de zaten tatlı ihtiyacım yok ki ben tuzluya aşeriyorum ( diyemedim tabii)

Neyse, yulaf kepeğimi aldım geldim netekim..

Evet diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye hadi diyoruz nerde benim kurtlarım kuzularım bakim .

Bu sabahki kilom 69,9

Yaklaşık 4 kilo artım var mezun oldugum kilodan. 1-2 kilosu ödemle çabuk gider 2 kilodan fazka yag almışım yani
Benim sıkıntım karbona karşı olan zafım hipogilisemi oldugum içinde etki tepkiyke karbon karbonu çagırıyor
Diyet yapmasam salata yogurt yiyecegim yok
Hadi bakalım bismillah .
Yasdmin bizim koçumuzsun etimizde yagımızda senin olsun kemik bize kalsa kafi

aynen ben gibisdin obez cim ya bende tatlı istemiyorum tuzluya aşeriyorum özellikle böreğe

hayırlı uğurlu olsun canım hoşgeldin diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…