- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
yaseminim çok güzel yazıyorsun arada vakti olanlar lütfen paylaşsın böyle şeyleri günlük hayatın koşturmacasında neleri atlıyoruz da mutsuz oluyoruz hatırlamak için..benim de bazan göğsüm öyle sıkışır ki ölecem sanırım bunlar iyi geliyor,rahatlatıcı bir dua var mı ben kısa dualar okuyorum gün içindecanımsın arada düşüyorum yerlere moralim sıfırlıyor hemen kendime gelmem gerekitiğini düşünüp reset atıyom geçmişe çünkü rabbimden başka kimsemiz yok ona sığınıp ayağa kalkıyorum çok şükür yoksa hep depresif ve olumsuz düşünmek beni yoruyorhayat devam ediyor ve rabbim nefes verdikçe mücadeleye devam.
Biri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete
ahan da buldum,mortim harikasın hala diyet mi yapıyosun,maşallah diyimGüzel bir güne dua ile başlamak neşe bile bitmesini sağlar hayırlı ve mutlu günler.
Aaaa hiç kara degilmis
Şöyle büyük siyah bı lahana hayal ettiydim
Belki yeşillik lerin arasında vardır bı dikkat edeyim bu hafta
Bugun ku menum :
Uyaninca : 1/2 lt tarcin+yesil cay+limonlu su.Bugun soda koymadim acikmadim
Sabah : 1 hş yumurta
1 dl kizarmis tb ekmegi
1.5 yemek kasigi lor
2 yesil zeytin
Oglen : 1.5 kepce vicdan corbasi
Aksam : 1 tavuk but başlama
Yogurt ve salata
Su : 1.5 lt Spor : 8473 adim
aeben
@ sara-28 canım tariflerin harika becerikli hatun maşallah bir de etiketini yapabilsem
canımsın arada düşüyorum yerlere moralim sıfırlıyor hemen kendime gelmem gerekitiğini düşünüp reset atıyom geçmişe çünkü rabbimden başka kimsemiz yok ona sığınıp ayağa kalkıyorum çok şükür yoksa hep depresif ve olumsuz düşünmek beni yoruyorhayat devam ediyor ve rabbim nefes verdikçe mücadeleye devam.
Aaaa hiç kara degilmis
Şöyle büyük siyah bı lahana hayal ettiydim
Belki yeşillik lerin arasında vardır bı dikkat edeyim bu hafta
Aynen canım çok haklısın
İnşallah salı spor salonuna başlatınca sabahtan bu işi halledem
ah saracım o köfteyi yuğuracak güç yok kollarımda mercimekli köfte yaptım istanbulda kardeşim istedi gelenler çoçuklar yüz buruşturdular niye mercimekli köfte bizz yemeyiz dediler çokta yapmıştım bian üzüldüm tabaklara 1er tane koyduk yemeyecekler diye ıh ıhkalmadı bu çok güzel olmuş diye hepsi çiğ köfte bekliyomuş ama eskisi gibi yuğuramıyom kollarım ağrıyor
canım sen yurtdışında mısın yoghurt yazmışsın menün güzel
bana hiç çok gelmezdi bıraksın sadece kuruyemiş yerdim o yüzden hiç bulaşmıyorum
geçmiş olsun canım
amin hepimize canım
yassah diyorkarabuğdaylı salataya bayılırım bir de yoğurda katınca fena değil
sara cım senin önceki menülere göre bu listen biraz fazlaca,o yüzden vücut alışma dönemine girmiştir tekrar verecek bence
@ sara-28 canım tariflerin harika becerikli hatun maşallah bir de etiketini yapabilsem
Diğer türlü diyette bunalıma girdimişte benim istediğim de iki öğün ama herşeyi yemek
demirin düşük mü canım,onu yersen çiğneme hareketi değil bizzat çiğneme olurben de sakıza taktım bayadır sakız çiğneyerek stres atıyorum leptini bozuyodur kesin
bayıldım kuzum.harikasın!
e sıraya gir sende o zaman gezegenim :)
2 ay sonrada benim var
doğ doğ bitmiyor :)ne doğmuşum mübarek
Arkadaşlarım bir sürü alıntı yapmıstım kk ya gir çık hepsi gitti.o yüzden sorry
Gelelim benim diyetisyen olayına.en son 20 gün önce gitmistim , 2.6 kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş.çok iyi harikasın dedi.ne yapıyosan aynen devam dedi ( bütün gün kk da takılıyorum, kilo veremezsem beni parçalarlar diyemedim tabi :))en az kiloyu kollardan vermişim zaten farkındayım, olmayan giysilerimin önü kapanıyor, pazulardan olmuyor
Ödül ister misin dedi istemem dedim, daha yolun başındayım gerek yok dedimhaftada dört kere cayın yanında yemek icin yulaf kepeği , hurmayla yapılan bir tarif verdi.onu ye tatlı ihtiyacını bastırır dedi de zaten tatlı ihtiyacım yok ki ben tuzluya aşeriyorum ( diyemedim tabii)
Neyse, yulaf kepeğimi aldım geldim netekim..
Evet diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye hadi diyoruz nerde benim kurtlarım kuzularım bakim.
Bu sabahki kilom 69,9
Yaklaşık 4 kilo artım var mezun oldugum kilodan. 1-2 kilosu ödemle çabuk gider 2 kilodan fazka yag almışım yani
Benim sıkıntım karbona karşı olan zafımhipogilisemi oldugum içinde etki tepkiyke karbon karbonu çagırıyor
Diyet yapmasam salata yogurt yiyecegim yok
Hadi bakalım bismillah .
Yasdmin bizim koçumuzsun etimizde yagımızda senin olsun kemik bize kalsa kafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?