Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aaaaaa cevizi yazmayı unuttum içtim canım içmezmiyim bu hafta ceviz suyunu ve detoks suyunu hiç aksatmadım
Kefiri ben içtim canım onu istediğin kadar içebilirsin demişti diyetisyenim
tamam süper ozamanbide sebzeyi akşama kinouyu öğlene alsan olmuyormu çünkü kinoa hem pretein hem karbonhitrat ya

Bana bilgi verecek olan var mı Dr pape diyeti nasıl bişey bugün uygulamaya çalıştım yiyecek seçerken zorlandim. Aksam protein sabah karbonhidrat li öğlen karışık beslenecek misiz öyle anladım ben
pamuğum nerden bulursun böyle diyetleri bende duymadım ama araştıram kim önerdi sana bunu

pamukçum aslında diyet mantığı güzel şöyle bir göz attım akşam aç yatın diyolar evet gerçekten faydası oluyor yani saat kaçta geliyon eve geç gelmiyorsan 5 ile 6 arası yemeğini yiyip gece hiç birşey ağzına atmayacaksın.

Uykuda Zayıflayın ”Diyetkitabında bunun gerçekleşebileceği iddia ediliyor. Uykunun en uzun yağ yakma evresi olduğunu belirten uzmanların önemli birkaç şartı var; beslenme düzeninizi yeniden organize etmeli ve egzersiz yapmalısınız.
Optimist Yayınları ’ndan çıkan Alman uzmanlar Dr. Detlef Pape , Dr. Rudolf Schwarz , Elmar Trunz -Carlisi ve Helmut Gillessen tarafından hazırlanan kitapta vücudumuzun 24 saat boyunca hususi bir ritimle ayakta durduğu, hücrelerin gün ışığına ve mevsime göre ayarlanan biyolojik bir ritmin olduğu belirtiliyor. 70 trilyon hücremizin her birinin içinde kendi saati olduğu, ortam ne kadar karanlıksa vücudumuzun o kadar melatonin ürettiği ifade ediliyor ve melatoninin görevi şöyle açıklanıyor: Kan dolaşımı yardımıyla hücrelere ulaşıp , hücrelere gece olacağının sinyalini veriyor. Bunun üzerine hücreler , metabolizmalarını geceye uyarlıyor. Bu aktiviteyle vücut gündüz metabolizmasından, tamir ve yenilenme metabolizmasına (gece ) geçiyor. Çünkü gerekli onarım süreçleri ancak bundan sonra devreye giriyor.
Uykuya yattığımızda ise büyüme hormonu devreye giriyor.DiyetBu hormon gece boyunca mesele kaslarda gereken bütün onarım önlemlerini alıyor. İşte tam bu onarım işleri için enerji gerekli. Peki , bu enerji nereden sağlanıyor ? Uykuda zayıflamak istiyorsanız , bu enerji yağ rezervlerinden karşılanıyor.
“Uykuda Zayıflayın ” kitabının yazarları rezervlerimizdeki yağların engellenmediği sürece yağ yakabileceğimizi kör bu durumun engellenmemesi gerektiğini söylüyor. Yağ yakımını en büyük engelleyici faktörün akşamları fazla geç saatte alınan karbonhidratlı besinler olduğuna dikkat çekiliyor. Karbonhidratın çok miktarda insülin salgılanmasına yol açtığı ve bunun da geceleri yağ yakımının beş saat daha engellenmesi anlamına geldiği ifade ediliyor.
Uykuda yağ yakmak için ne yapmalı?
AKŞAM yemeğini erken yiyin. Akşam yemeğinizi yeterince erken yerseniz (ideal saatler 17.00-19.00 ) sindirim metabolizmasının akşam erkenden işini bitirebilmesi için yeterinde zamanı olacaktır.
AKŞAMLARI karbonhidratsız ve bol proteinli aş yiyin. UYUMADAN ÖNCE egzersiz yapın. Akşam yapılan egzersizler büyüme hormonunun salgılanmasını hızlandırır.
ERKEN yatın. Mümkünse 22.00 ‘den evvel uyuyun.DiyetUyumaya başladıktan bir buçuk saat sonra derin uyku sürecinde büyüme hormonu çalışmaya başlar ve bunun için harcayacağı enerjiyi doğrudan yağ depolarından alır.

Beklediğim birşey hiç şaşırmadım kuzum benim aynen devam cumaya 7 li rakam lar gelecek inş

tebrik ederim canım
süpersin tatlım maşallah

Masallah fulyama.Derece geliyooorr

fulya cım listeye girmişsin hayırlı olsun, veee çok güzel kilo vermişsin, belki cuma 7 ler gelecek bile.

Tebrikler canım 7 ler geliyor inşallah

Teşekkürler canım inşallah yarın başlıyor um

Waav maşallah canım tebrikler
Eksi eksidir tatlım en azından artık değilsin tebrikler
çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun. inşallah benim kusuruma bakmazsanız eğer çok rahatsızım. af edersiniz mikrobik ishal oldum sanırım. aile içinde vardı. bana da geçti galiba.
o nedenle menümü yazıp hemen çıkacağım.

sabah-öğle 12.40
4-5 yk bol etli bol kabaklı az k.mecimek ve az bulgurlu bir yemek
3 ceviz
10 çiğ antep fıstığı

akşam 19.30
1/4 orta boy palamut fırında
2 çeri domates
2 yk sirkeli pancar turşusu

şu ana kadar 1.25 lt su içtim yatana kadar içerim. ama az sonra yatmayı düşünüyorum.
30+20= 50 dk tempolu yürüyüş
aeben moni gezegenfeza

Iyi akşamlar hanimlar Menü vereyim
08.00 5 kaşık menemen
1 yumurta
1 kk beyaz 1 kk kaşar peynir
7 zeytin
Yarimsar domates salatalık
18.30 1 dolu tabak kapuska
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yogurt
1 kuru kayısı
Su 2 litre spor yok
moni aeben

Yeni arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz kızlar
Hoş bulduk canım.
Kızlar ben daha önce Karatay diyeti ile 12 kilo verdim ve hiç aç kalmadan şimdi de onu yapacağım çünkü emzirme düzenimi bozmayacağını sütümü azaltmayacağını düşünüyorum. Spor olarak da bebeği uyutmaya çalışmak sayılır mı çünkü gün boyu ayakta tutuyor beni sıpa

fulyacım liste iyi geldi ama nazar değdi sana canım benim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…