Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ezbere bilmiyorum ama dinlemek iyi fikir ..uykuda Zayıflamak yazısını okudum karatay da aynı şeyleri söylüyor aslinda aksam egzersiz erken yeme vs

Yasocum benim son bir tane kalan Yirmilik dişim yanağa doğru yan ilerliyor ağrımadığı sürece çekmiyecem dedim diş doktorumda o zaman senede bir kontrol edelim duruma göre bakarız dedi

Jinekoloji masası korkusu bende ilk rahim filmi çektiğimde başladı spekulum denen alet canımı öyle çok acıttıki ve filmden sonra aşırı kanamam oldu ve rahim duvarı ciddi zarar görmüş sonrasında iki ay tedavi gördüm ve doğal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı

yıllar sonra İstanbulda aynı rahim filmini uzman ellerde çektirdim acıyı bırak ağrım bile olmadı

Oooof Oooof eskilere gittim yine neyse işte bu yüzden spekulumdan ve Jinekoloji masasından çok korkuyorum

hepimizin korkuları varmış tek değilmişim

Emziren anne için karatay uygun gördüğüm kadarıyla hem bebeğin de iyi beslenmis olur canim..bebeğini de sağlıkla büyüt inşallah

özlemcim telefona indir paly storede var işe giderken kulaklığı tak gidene kadar dinle tavsiye ederim.
Pratik hatun Sağol. .dis cektirmissin canım geçmiş olsun periodontitis mi var

İnsanın kaderinde öyle bir kırılma noktası vardır ki tam isyan edeceğin an, evet, işte o an ufacık bir dua ile kaderinin yönünü avuçlarındaki gözükmeyen tılsımla değiştirebilirsin. Her gecenin nasıl bir sabahı varsa her derdin de bir sonu var. Düştükten sonra kalkacak ve üstünü silkeleyip tekrar devam edeceksin koşmaya... Ve unutmayacaksın ki Allah yanında, seninle birlikte...

Eğer yüreğinde Rabb'in varsa, bu hayatta kimseye ihtiyacın yok demektir. Her şer denilen şeyin içinde kocaman bir hayır var, sakın unutma. Hz. Mevlana'nın şu dizesi ne de hoştur aslında:

“İyi değilim demek ne haddimize? Şükürler olsun her halimize!”

ozlemkartal sara_28

saol canım daha yeni başladı yarın bitane daha çekecek diş hekimimiz rus ama denklik almış türkiyede bugün şok oldum o kökü nasıl çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…