canım o diş çok işlem gördü kanal tadavisi yapıldı yarısı yoktu tek taraflıydı dolgu yapıldı dolgu 3 defa düştü son gittiğim dr tek kök bırakıp dişe yapışık diş yaptı oda düştü artık bıktım bıraktım öyle ve çürüdüSallaniyo muydu hemen cektirmese miydin acaba
Hosbuldummmm.
Ders calisiyorum diye lop löp yedim aldim kilolari. 68 den 60 a dusmeye calisiyordum kiii tam tersi oldu ders=stres=yemek oldu :) vee ben tam 74.3 oldumm
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Kilomuzun birbirine yakınmış bol su iç ödemdir can
Tebrikler canım
Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum 27 yasindayim 1.57 boy ve kilom da 74 evliyim çalışmıyorum 5 dusuk yaptım ve ilac tedavilerinde de kilo aldim airde insülin direncim var diyetle tedaviye basladik kilo verme istegim hem insuinsden hemde gebelik istememden kaynakli
Diğer takımlarla hemen hemen aynı kurallar olmasına rağmen yazım üslubundan dolayı buraya gelmek istedim.
Anket sorularına cevap vereyim o zaman.
27 yaşındayım
1.68 boyundayım
Veteriner hekimim
Evet çalışıyorum
Evliyim
Çocuk yok, 3 kedim var :)
İstanbulda yaşıyorum
Hashimoto tiroidim var, buna bağlı bir iki ayda 10 kilodan fazla aldım ve vermem çok zor oluyor. Tedavim devam ediyor. Destekle daha kolay üstesinden geleceğimi düşünüyorum.
Eski halime dönmek istiyorum, göbeğim çıktı ve ondan nefret ediyorum.
Daha önce hiç bir takımda yarışmadım. İlk defa başvuru yapıyorum.
Şu anki kilom 62 ve hedef kilom 48-50 civarı
Kızlar ben de size katılmak istiyorum gördüğüm kadarıyla bu grup çok aktif bu da motivasyon kaynağı.
Yaşım 25
Boyum 170
Öğretmenim
Çalışıyorum (Doğum iznindeyim)
Evliyim 45 günlük bir bebeğim var
Emziriyorum
Hamilelik döneminde 19 kilo aldım zaten kilolu hamile kalmıştım. Kendimi iyi hissetmiyorum bunun için kilo vermek istiyorum kilo verirken sütümün etkilenmesini de istemiyorum tabii daha önce hiçbir takımda bulunmadım
Güncel kilom 79
Hedefim 65
Ooo fatmam pilav yediğin ikin ekmegi kaldırmışdın akşamından
Bu sefer 99 lar geliyor bak demedi deme birkaç haftası var inş
Menün çok güzel canım afiyet olsun 9 lu rakamlar çok yakın Fatmam
Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
10 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir fincan şekersiz çay
Ara
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir bardak su
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
15 tane çiğ badem
Ara
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa
İki kaşık kabak yemeği
Su 3.5 litre spor yarım saat pilates yarım saat leslie
aeben @Sarayca Antepia27 yasom7272
Amin canım benimEmziren anne için karatay uygun gördüğüm kadarıyla hem bebeğin de iyi beslenmis olur canim..bebeğini de sağlıkla büyüt inşallah
Pratik hatun Sağol. .dis cektirmissin canım geçmiş olsun periodontitis mi var
Hoş buldumHoşgeldin canım
Teşekkürler canım
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
Evet canım inşallah ayak seslerini duyuyorum sanki 99
İnşallah canım benim
Sen böyle devam et men supersin demekten yorulmayacagim
Hoşgeldin canım
Teşekkürler canım
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
Evet canım inşallah ayak seslerini duyuyorum sanki 99
İnşallah canım benim
Sen böyle devam et men supersin demekten yorulmayacagim
İnsanın kaderinde öyle bir kırılma noktası vardır ki tam isyan edeceğin an, evet, işte o an ufacık bir dua ile kaderinin yönünü avuçlarındaki gözükmeyen tılsımla değiştirebilirsin. Her gecenin nasıl bir sabahı varsa her derdin de bir sonu var. Düştükten sonra kalkacak ve üstünü silkeleyip tekrar devam edeceksin koşmaya... Ve unutmayacaksın ki Allah yanında, seninle birlikte...
Eğer yüreğinde Rabb'in varsa, bu hayatta kimseye ihtiyacın yok demektir. Her şer denilen şeyin içinde kocaman bir hayır var, sakın unutma. Hz. Mevlana'nın şu dizesi ne de hoştur aslında:
“İyi değilim demek ne haddimize? Şükürler olsun her halimize!”
ozlemkartal sara_28
arkadaşlarmoni kaptanım geçen hafta okadar uğraştı koç kuzu morti için herkes eşleşti 1 hafta sürmedi nerde herkes açıkçası onun emeğine saygı duymalıyız diye düşünüyorum kadıncağız 2 gününü harcadı ve gönül işi bu hiçbir çıkarı yok
Memnun oldum çok.Yeni gelen arkadaslar a bı tanitayim kendimi
Adı. Fatma
Gaziantep te yaşıyorum
46 yaşında 4 oğlan anası yım
Şuanda 103 civarında kilom var
Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim
Haklısın canım süt içebilirim buna göre deneme sürecindryim bakalım ne olacakaslında hepimizin bildiği bir diyet yöntemi akşam 6dan sonra yemek yemeyin diyor ama sen emzirdiğin için gece süt kefir yoğurt gibi şeyler içebilirsin bence
O zaman kurtulmussun canım sağlık olsuncanım o diş çok işlem gördü kanal tadavisi yapıldı yarısı yoktu tek taraflıydı dolgu yapıldı dolgu 3 defa düştü son gittiğim dr tek kök bırakıp dişe yapışık diş yaptı oda düştü artık bıktım bıraktım öyle ve çürüdü
Amin canım benim
Bende araştırıyorum obezztom sabah karbonhidratli öğlen karışık akşam proteinli besleniyorsun açıkçası ara öğün yapmaya fırsat bulamiyorum pek bana göre biraz iki üç gün yapayım diyorum vazgeçmezsemIlk defa duydum nasıl bir şey o diet??
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum 27 yasindayim 1.57 boy ve kilom da 74 evliyim çalışmıyorum 5 dusuk yaptım ve ilac tedavilerinde de kilo aldim airde insülin direncim var diyetle tedaviye basladik kilo verme istegim hem insuinsden hemde gebelik istememden kaynakli
Hoş buldumHoşgeldin canım
Hoşgeldin canım, fazla kilon yokmuş aslındaDiğer takımlarla hemen hemen aynı kurallar olmasına rağmen yazım üslubundan dolayı buraya gelmek istedim.
Anket sorularına cevap vereyim o zaman.
27 yaşındayım
1.68 boyundayım
Veteriner hekimim
Evet çalışıyorum
Evliyim
Çocuk yok, 3 kedim var :)
İstanbulda yaşıyorum
Hashimoto tiroidim var, buna bağlı bir iki ayda 10 kilodan fazla aldım ve vermem çok zor oluyor. Tedavim devam ediyor. Destekle daha kolay üstesinden geleceğimi düşünüyorum.
Eski halime dönmek istiyorum, göbeğim çıktı ve ondan nefret ediyorum.
Daha önce hiç bir takımda yarışmadım. İlk defa başvuru yapıyorum.
Şu anki kilom 62 ve hedef kilom 48-50 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?