Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sallaniyo muydu hemen cektirmese miydin acaba
canım o diş çok işlem gördü kanal tadavisi yapıldı yarısı yoktu tek taraflıydı dolgu yapıldı dolgu 3 defa düştü son gittiğim dr tek kök bırakıp dişe yapışık diş yaptı oda düştü artık bıktım bıraktım öyle ve çürüdü

Hosbuldummmm.
Ders calisiyorum diye lop löp yedim aldim kilolari. 68 den 60 a dusmeye calisiyordum kiii tam tersi oldu ders=stres=yemek oldu :) vee ben tam 74.3 oldumm

Hoşgeldin canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Kilomuzun birbirine yakınmış bol su iç ödemdir can

Tebrikler canım

Teşekkürler canım

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım

Ooo fatmam pilav yediğin ikin ekmegi kaldırmışdın akşamından
Bu sefer 99 lar geliyor bak demedi deme birkaç haftası var inş

Evet canım inşallah ayak seslerini duyuyorum sanki 99

Menün çok güzel canım afiyet olsun 9 lu rakamlar çok yakın Fatmam

İnşallah canım benim

Sen böyle devam et men supersin demekten yorulmayacagim

arkadaşlar moni kaptanım geçen hafta okadar uğraştı koç kuzu morti için herkes eşleşti 1 hafta sürmedi nerde herkes açıkçası onun emeğine saygı duymalıyız diye düşünüyorum kadıncağız 2 gününü harcadı ve gönül işi bu hiçbir çıkarı yok

Gece gece yine ilaç gibi geldin canım iyiki varsın

Yeni gelen arkadaslar a bı tanitayim kendimi
Adı. Fatma
Gaziantep te yaşıyorum
46 yaşında 4 oğlan anası yım
Şuanda 103 civarında kilom var
Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim
Memnun oldum çok. Hepinizden ricam beni gazlayın kızlar çok çabuk motive kaybına uğrayan biriyim çünkü maalesef

Ilk defa duydum nasıl bir şey o diet??
Bende araştırıyorum obezztom sabah karbonhidratli öğlen karışık akşam proteinli besleniyorsun açıkçası ara öğün yapmaya fırsat bulamiyorum pek bana göre biraz iki üç gün yapayım diyorum vazgeçmezsem

Hoşgeldin canım

Kızlar şimdi buraya girdik de bazı sorularım var benim. Hepimiz kendi belirlediğimiz yöntemi mi kullanıyoruz diyet yaparken? Yada sporda neyi ne kadar yapmalıyız bize mi bağlı bu?
Grupta yazdığımız menüler genel olarak ne işe yarıyor, farklı şeyler yapıyorsak?
Mesela fast food yasak mı? Yoksa kalori hesabı yapan biri diğerlerinden kısıp hamburger yese kabul mü?
Tek önemli kısım kaç kilo verdiğimiz mi?

Hoşgeldin canım, fazla kilon yokmuş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…