Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sende hoşgeldin canım

Oooo harikasın

Hoşgeldin canım, fazla kilon yokmuş aslında
Yani çok kilolu değilim ama yine de halimden memnun değilim. Selülitlerim oldu, göbeğim çıktı vücudum değişti yani tamamen. Eski zayıf halime dönmek istiyorum. Eşime göre hedefim çok zayıf oluyor bakalım artık belki gerekirse onun dediği gibi 53-54 bandında da bırakabilirim.

Evet genel olarak herkesin bir yöntemi olsada kilo vermek için doğrular bir oldugundan bir noktada buluşuyoruz
Sporda kişinin kendine bakar herkesin bünyesi farklı nede olsa .
Gruba menü yazma zorunlulugu tamamen kaçamak yapmayı önleyip piskolojik baskı oluşturması vede kilo veremiyorsa nerde yanlış yapıldıgının görülmesi
Tecrübeli hanımlar var aramızda menü yorumlarıyla dizleri yönlengirebilecek ...
Hamburger işine gelince: hamburgerle kilo veren şahane bir bünye henüz görmedim ben .
Amaç sadece kilo vermek olmamalı sağlıklı kilo vermek önemli .

Cıslarınız uyarılır tabiki , zaten cısla kilo veren nadirdir .
Genel manada bakarsak evet kilo vermek liste için önemli çünki yarış var işin içinde buda motive olma sebebebimiz

Kaç tane mekik, kol hareketi kaç dakika? Bunları yazarsan ıyi olur canım

Genel mantığı anlamış bulunuyorum şu an.
Bu hamburger meselesi de 3 öğün değil canım arada kaçamak olayı oluyor ya onu kaçamak olarak değil de gün kalorisine entegre edebilirse normal gün olarak sayabiliriz miyiz yani demek istedim.

Sen bi başlada tintinim boyunun ölçüsüne bi bakak :74

Bu arada takımımız çok samimidir tatlı tatlı takılmalarımız olur sizleri incitmeyelim

Akşamdan beri birkaç sefer kulağına sarımsak koydum, ağrı kesici ve burun damlasıyla iltihabı biraz akıttık.
Daha iyiydi, evlerine gitmek üzereyken yine kulağım ağrıyor diyordu. Yarın annesi doktora götürecek.
Küçük de ateşliydi bugün

Sen bi başlada tintinim boyunun ölçüsüne bi bakak :74

Bu arada takımımız çok samimidir tatlı tatlı takılmalarımız olur sizleri incitmeyelim
Ahahaha kendim için hamburger sormam be
Pastacıyım ben
Güzel güzel beğendim takılın bana bol bol. Kendi kendime 2 yıldır kilo vericem de vericem hala 1 gram düşmedim. Neyseki kilomda sabit duruyor ona da şükür

Karatay ıyi bir seçim, spora bebeği alet etme

Son düzenleme:
İlk menüm efenim. Biraz açlık oldu ilk gün . Daha iyi Olacak inşallah menülerim .
Kahvaltı
Mantarlı omlet
Peynir
Yeşil zeytin
10 kadar kayısı çekirdeği

Ara
2 hurma

Öğlen:
Tabuklu salata

Ara :1 incir 1 kş yogurt
2 karabuğday patlagı ( çok açlık vardı )

Akşam:
Resimdekilere ek 1 dk ekmek

Su 1,5 ancak oldu
Spor yok

Geçmiş olsun

Aynen katılıyorum ama kıslar ortada yok merr kayboldular

Hele gamze varya tam sopalık

Aylin canım seni merakettin bugun yoksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…