Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Spordan sorumlu bakan olarak kendi branşıyla ilgili sorunu yanıtlıyorum.
Yürüyüş en az 30 dakika, adim sayısı olarak ilk etapta 7000 adım, gerisi sana kalmış, bisiklet sür, aerobik yap, ip atla, mekik çek
Ne yaparsan süresini yaz

Pamugun artı gelmişsin
Fasulyenin suyu niye hariç? Yagı gelmesin diyemi ?
Canım yağdan korkma makarnadan kork bence .
Evde yemekleri sen yapıyorsun değilmi ? Genelde hep karbon pişiyor sizde . Sebze ve proteine ağılık vermelisin
Bence diyet araştırmak yerine sana tavsiyelerimize kulak versen belki daha faydalı olur

Sabah balına bir süre ara ver
Öğlen hadi çorba tamam yanına sebze yahut protein olmalı makarna olmaz zaten çorban karbon salata nerde yogurt nerde sana süt yapacak onlar.

Akşamın güzel egerki öğlenide aynı mantıkla yesen süper olur .
Meyve yiyormusun hiç ?

Sen emziriyorsun egerki bu menülerle kilo versen hiç ses etmem lakin kilo vermek istiyor fakat veremiyorsan menülerini toparlamalısın

Anladım bakanım.
Ufak bir maruzatım olacaktı. Sabah erken çıkmam ve akşam geç gelmem dolayısıyla ve yaşadığım muhit için eşiminde benimle yürümesi gerekir o saatlerde ama onun geleceğini hiç sanmıyorum.
O nedenle trambolinle spora başlamayı düşünüyorum, yeterli olur mu?

Öyleyse düştün elimize dilimize
aeben yeni keklikler geliyor

5 öğün olmuş
Sen karatay yapmiyormuydun

Geçmiş olsun fulyam .

Menün süper hadi gelsin 7 li rakamlar

Süresi kaydadeğer olursa tabiki olur. Ona alışınca ek olarak başka şeyler de yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…