- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sürekli burda olup yazki seni gazlayalimMemnun oldum çok.Hepinizden ricam beni gazlayın kızlar çok çabuk motive kaybına uğrayan biriyim çünkü maalesef
Bide ben öyleyimSürekli burda olup yazki seni gazlayalim
Spordan sorumlu bakan olarak kendi branşıyla ilgili sorunu yanıtlıyorum.Kızlar şimdi buraya girdik de bazı sorularım var benim. Hepimiz kendi belirlediğimiz yöntemi mi kullanıyoruz diyet yaparken? Yada sporda neyi ne kadar yapmalıyız bize mi bağlı bu?
Grupta yazdığımız menüler genel olarak ne işe yarıyor, farklı şeyler yapıyorsak?
Mesela fast food yasak mı? Yoksa kalori hesabı yapan biri diğerlerinden kısıp hamburger yese kabul mü?
Tek önemli kısım kaç kilo verdiğimiz mi?
Pamugun artı gelmişsinMenü sabah 3 yeşil biber 1 domates, bir tb ekmeği üzerine TK bal, 7 zeytin
Oglen kase yayla çorbası 3 kaşık makarna
Akşam bir haslanmis yumurta kk peynir, yeşil fasulye kaseyle suyu hariç
Spor 30 dk pump it up su 2,5 lt
aeben @evinizinmimari
Anladım bakanım.Spordan sorumlu bakan olarak kendi branşıyla ilgili sorunu yanıtlıyorum.
Yürüyüş en az 30 dakika, adim sayısı olarak ilk etapta 7000 adım, gerisi sana kalmış, bisiklet sür, aerobik yap, ip atla, mekik çek
Ne yaparsan süresini yaz
Gezegen kaputtHa birde meşhur dayaklarımız var şaşırmayın
Baş tokatcımız gezegen hanım
Öyleyse düştün elimize dilimizeAhahaha kendim için hamburger sormam be
Pastacıyım ben
Güzel güzel beğendim takılın bana bol bol. Kendi kendime 2 yıldır kilo vericem de vericem hala 1 gram düşmedim. Neyseki kilomda sabit duruyor ona da şükür
5 öğün olmuşİlk menüm efenim. Biraz açlık oldu ilk gün . Daha iyi Olacak inşallah menülerim .
Kahvaltı
Mantarlı omlet
Peynir
Yeşil zeytin
10 kadar kayısı çekirdeği
Ara
2 hurma
Öğlen:
Tabuklu salata
Eki Görüntüle 2203463
Ara :1 incir 1 kş yogurt
2 karabuğday patlagı ( çok açlık vardı )
Akşam:
Resimdekilere ek 1 dk ekmek
Eki Görüntüle 2203464
Su 1,5 ancak oldu
Spor yok
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun fulyam .sabah-öğle 12.40
4-5 yk bol etli bol kabaklı az k.mecimek ve az bulgurlu bir yemek
3 ceviz
10 çiğ antep fıstığı
akşam 19.30
1/4 orta boy palamut fırında
2 çeri domates
2 yk sirkeli pancar turşusu
şu ana kadar 1.25 lt su içtim yatana kadar içerim. ama az sonra yatmayı düşünüyorum.
30+20= 50 dk tempolu yürüyüş
aeben moni gezegenfeza
Sende sürekli burda ol, ne pişireceksin, canım ne istiyor yaz. Belki faydamız olurBide ben öyleyim
Sende sürekli burda ol, ne pişireceksin, canım ne istiyor yaz. Belki faydamız olurBide ben öyleyim
Yok canım ben monticiyim yapsam onu yaparım5 öğün olmuş
Sen karatay yapmiyormuydun
Süresi kaydadeğer olursa tabiki olur. Ona alışınca ek olarak başka şeyler de yaparsınAnladım bakanım.
Ufak bir maruzatım olacaktı. Sabah erken çıkmam ve akşam geç gelmem dolayısıyla ve yaşadığım muhit için eşiminde benimle yürümesi gerekir o saatlerde ama onun geleceğini hiç sanmıyorum.
O nedenle trambolinle spora başlamayı düşünüyorum, yeterli olur mu?
Tamam canım yazarim inşaallahSende sürekli burda ol, ne pişireceksin, canım ne istiyor yaz. Belki faydamız olur
AnlaştıkSüresi kaydadeğer olursa tabiki olur. Ona alışınca ek olarak başka şeyler de yaparsın
Kolay gelsin şimdidenHepinize hayırlı geceler
Yarın topluca misafirim var ofisteki çalışanlar geleceklermiş geçmiş olsuna. Hazırlık yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?