- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bugün ondan haberim yokGezegen yaz menümüde gidem ne yedin bugun dökül bakim
Bacın nerde kayboldu gene kuşlar diyoki o bugun başlamadı diyete
aylin hala a11de karabuğdayağı arıyor sanırsamAynen katılıyorum ama kıslar ortada yok merr kayboldular
Hele gamze varya tam sopalık
Aylin canım seni merakettin bugun yoksun
Bitanemm bizim oglen yemeği iş yerinde çıkıyor aksam çoğunlukla annem yapıyor bize :) bende ortalama ona uyuyorum her gun bir meyve yemeye çalışıyorum bak onu yazmayı unutmuşum öğlen mandalina da vardı. Evet suyu çok yagliydi fasulyenin şu yeni diyeti deneyeyim bir ondan sonra değiştiririm belki canımPamugun artı gelmişsin
Fasulyenin suyu niye hariç? Yagı gelmesin diyemi ?
Canım yağdan korkma makarnadan kork bence .
Evde yemekleri sen yapıyorsun değilmi ? Genelde hep karbon pişiyor sizde . Sebze ve proteine ağılık vermelisin
Bence diyet araştırmak yerine sana tavsiyelerimize kulak versen belki daha faydalı olur
Sabah balına bir süre ara ver
Öğlen hadi çorba tamam yanına sebze yahut protein olmalı makarna olmaz zaten çorban karbonsalata nerde yogurt nerde sana süt yapacak onlar.
Akşamın güzel egerki öğlenide aynı mantıkla yesen süper olur .
Meyve yiyormusun hiç ?
Sen emziriyorsun egerki bu menülerle kilo versen hiç ses etmem lakin kilo vermek istiyor fakat veremiyorsan menülerini toparlamalısın
Haydi bismillahAnlaştık
Çok pis gaza geliyorum şu an yarın sabah başlıcam bakalım hayırlısıyla diyete de spora da.
3 yumurta yiyorsunuz ya helal size valla ben tek yumurtayı zor yiyom menün güzel gezegenim tam karatay olmuş afiyet olsunBugün ondan haberim yok
Yarin babamla hastaneye gidecek
Bugün kahvaltıda 11:30
3 tereyaginda yumurta yedim
Icindekiler
3 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim pastırma
2 kaşık yulaf kepeği
3 tüm ceviz parçaları
5 cherry domates
Akşam 19: 00
1 tabak ( 2,5 kepçe) mercimek başı
2 lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa kahve
4 kupa siyah çay
Spor yok
Zaten çocuklar durmadı, belim tutulmuş hareketlerim kısıtlı
Yinede çocukları panayıra götürüp gezdirdik
Eve gelince kızımla büyük kurabiye yaptık
Yarım saat önce oturdum
Kolay geleHepinize hayırlı geceler
Ben kaçar
Yarın topluca misafirim var ofisteki çalışanlar geleceklermiş geçmiş olsuna. Hazırlık yapmam lazım
afiyet olsun abenim zaman geçtikçe daha az açıkacan bügünü güzel atlatmışsın suyunu artrır ama misafirin varmış haftaya o misafirler azalır sporada başlarsın.İlk menüm efenim. Biraz açlık oldu ilk gün . Daha iyi Olacak inşallah menülerim .
Kahvaltı
Mantarlı omlet
Peynir
Yeşil zeytin
10 kadar kayısı çekirdeği
Ara
2 hurma
Öğlen:
Tabuklu salata
Eki Görüntüle 2203463
Ara :1 incir 1 kş yogurt
2 karabuğday patlagı ( çok açlık vardı )
Akşam:
Resimdekilere ek 1 dk ekmek
Eki Görüntüle 2203464
Su 1,5 ancak oldu
Spor yok
3 yumurtayı bizim civcivler için yapmıştım, onlar yenmeyince bana kaldı. Yulaf kepeği kararaysa yok diye biliyorum. Yumurtaya kıvam versin diye koydum.3 yumurta yiyorsunuz ya helal size valla ben tek yumurtayı zor yiyom menün güzel gezegenim tam karatay olmuş afiyet olsun
hamburger yediin gün falaka yatırırız bir güzel döver üstüne tuz basar üstünede su sıkarızAhahaha kendim için hamburger sormam be
Pastacıyım ben
Güzel güzel beğendim takılın bana bol bol. Kendi kendime 2 yıldır kilo vericem de vericem hala 1 gram düşmedim. Neyseki kilomda sabit duruyor ona da şükür
afiyet olsun bacım evet karatayda yulaf yok ama bence tam karatay yapmak çok zor3 yumurtayı bizim civcivler için yapmıştım, onlar yenmeyince bana kaldı. Yulaf kepeği kararaysa yok diye biliyorum. Yumurtaya kıvam versin diye koydum.
Ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum, o yüzden böyle karıp katıp tadını değiştiriyorum
Akşamda acıkmadım, geç saatte acıkıp cıslara saldırmayım diye yedim.
Mercimek badi bizim yörenin meşhur yemeğidir. Bahaneyle hem yaptım hem yedim
Evet yaa, yarın 1 dilim siyah ekmek yemeyi düşünüyorumafiyet olsun bacım evet karatayda yulaf yok ama bence tam karatay yapmak çok zor
oy geçmiş olsun kuzulara benimde diş fena çok ağrıdı 2 tane ağrı kesici içtim buz koydum inş braz azalırda uyuyrumAkşamdan beri birkaç sefer kulağına sarımsak koydum, ağrı kesici ve burun damlasıyla iltihabı biraz akıttık.
Daha iyiydi, evlerine gitmek üzereyken yine kulağım ağrıyor diyordu. Yarın annesi doktora götürecek.
Küçük de ateşliydi bugün
haşimato olup bukadar az kiloda olman ve bunu korumanda güzel titincimYani çok kilolu değilim ama yine de halimden memnun değilim. Selülitlerim oldu, göbeğim çıktı vücudum değişti yani tamamen. Eski zayıf halime dönmek istiyorum. Eşime göre hedefim çok zayıf oluyor bakalım artık belki gerekirse onun dediği gibi 53-54 bandında da bırakabilirim.
İnşallah rabbim şifa versinoy geçmiş olsun kuzulara benimde diş fena çok ağrıdı 2 tane ağrı kesici içtim buz koydum inş braz azalırda uyuyrum
sende iyiki varsın kuzumGece gece yine ilaç gibi geldin canım iyiki varsın
bu arada bende haşimatoyum ama benimki bayağı ileri seviye geç teşhisten dolayı tabi yaşta var menopozda eklendi o yüzden zor kilo veriyorum.haşimato olup bukadar az kiloda olman ve bunu korumanda güzel titincim
Ay öyle mi diyosunhaşimato olup bukadar az kiloda olman ve bunu korumanda güzel titincim
Benim annemin durumu seninki gibi çok benzer. Onda kilo alımı çok yavaş oldu bana göre birden almadı kilo ama kronik hastalık gibi ilerlemişti. Hashimoto teşhisi konduğunda tiroid bezleri kalmamıştı, vücut operasyonla alınmış gibi yok etmiş onları.bu arada bende haşimatoyum ama benimki bayağı ileri seviye geç teşhisten dolayı tabi yaşta var menopozda eklendi o yüzden zor kilo veriyorum.
fatmacık kendini tanıtmış bende tanıtayım yeni gelen arkadaşlara
46 yaşında evli 1 çoçuk annesiyim memurum etine dolgun iri ve diribirazda güldürem irilik doğru dirilik yalan bir hatunum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?