yok sen beni bende seni döverimDayak yemeden kurtuldum mu demek oluyor bu? Yaşasıııııın:))))
hay maşallah gene kaçamak yokMenümü yazayım
Sabah
Bir domates bir salatalık
5 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
İki yumurtayla bol omlet
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak tel şehriye çorbası
Bir parça haşlanmış hindi
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim kabak mücver (un yok içinde)
Üç kaşık pirinç pilavı
Ara (saat 22.00)
Bir fincan zerdaçallı süt
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika pilates
aeben yasom7272 Antepia27 gezegenfeza moni
Buralarda yeniyim ama nacizane fikrimi söyliyim. Öğlen yediklerini akşam akşamkileri öğlen yemiş olsan daha iyi olurmuş. Mercimek çorbası tek başına zaten kalorili bi çorba bi de yanında pilav olunca fazla olmuş sanki. Sporun güzel keşke bende yapabilseydim ama haftasonları yapamıyorum.Menümü yazayım
Sabah
Bir domates bir salatalık
5 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
İki yumurtayla bol omlet
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak tel şehriye çorbası
Bir parça haşlanmış hindi
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim kabak mücver (un yok içinde)
Üç kaşık pirinç pilavı
Ara (saat 22.00)
Bir fincan zerdaçallı süt
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika pilates
aeben yasom7272 Antepia27
aman öyle evlilikte zor yaa. Allah kolaylık versin.evliyim fulyacım evli bekar kocayı yolladım yurtdışına oğlumda yok ta liseden beri yok yavrum 9senedir yanlızım.
ne açıklama yaptılar merak ettim? ne kadar rahatlarevet saracım bir ablamı aradım onunda bu aralar keyfi yoktu aldım onu çıktım dışarı attık sahile kendimizi pat aradılar biz geldik diye geri döndük yeni gittiler neyse yapacak bişey yok.
onun bugün of günü istediğini yiyecek bende kendime of günü yaptımmmBuralarda yeniyim ama nacizane fikrimi söyliyim. Öğlen yediklerini akşam akşamkileri öğlen yemiş olsan daha iyi olurmuş. Mercimek çorbası tek başına zaten kalorili bi çorba bi de yanında pilav olunca fazla olmuş sanki. Sporun güzel keşke bende yapabilseydim ama haftasonları yapamıyorum.
hay maşallah gene kaçamak yok
onun bugün of günü istediğini yiyecek bende kendime of günü yaptımmm
hiçbişey sormadım fulyacım sorarsam sinirlenecektim en iyisimi sormayım dedim ama 20 dakka beni beklediler onlara cezaaman öyle evlilikte zor yaa. Allah kolaylık versin.
ne açıklama yaptılar merak ettim? ne kadar rahatlar
ben bugün menü yazmayım bari saracım yarın zaten tartıda belli olacak bugün zaten artıydım cezamı çekecem
Buralarda yeniyim ama nacizane fikrimi söyliyim. Öğlen yediklerini akşam akşamkileri öğlen yemiş olsan daha iyi olurmuş. Mercimek çorbası tek başına zaten kalorili bi çorba bi de yanında pilav olunca fazla olmuş sanki. Sporun güzel keşke bende yapabilseydim ama haftasonları yapamıyorum.
O zmn afiyet olsun :)Canım yasocumda demiş ya zaten bugün of günümdü o yüzden yedim
bugün çok sevdiğim ve heralde 1yıldır yemediğim bişey yaptım ve taneyle yedim ama genede cıs sayılır gelen arkadaşımda adanalı diğerleride bayıldı tabi hiç kalmadı kalanıda yanlarına verdim gitti .Tamam canım sen bilirsin yarın eksi gelirsin inşallah
Ay çok kötü olmuş bende civciv beslerdim buyuturduk ilk okula gidiyordum birgün eve geldim annem hepsini kesmiş ozaman da ben çok üzüldüydum eskiden büyükler çocukların psikolojisini hiç dusunmuyordu yeni yetişen nesiller çocuklarını daha iyi anlıyor çok şükürAslında çocuklar hayvanlarla büyünce daha iyi oluyor. Bende öyleydim hatta dedem travma yaşatmıştı bana. 3 ördek yavrusu aldırmıştım anneme pazardan o da ölür diye almış. Büyüttük falan yazın köye götürmüştük göl de vardı orda. Dedem hepsini kesmiş biz gidince!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?