Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

PAZARTESİ TARTISI

moni monicim benim baslangic kilom 75.7 saha oncede yazmistim ama gozunden kacti sanirim

Bir dilim yemiştim unutmuş yazmayı tatlım turşu ev turşusu çok tuzlu değil ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum

afiyet olsun canim benim

egwr tatile veya 2 gunden fazla kalmali bi yere gidiyorsam bende temizlik ve daginikligi toplarim gun icinde gezmeye cikiyorsam daginikligi toplarim ölumü düşünmedim hic onu hep eaim soylerde ben eve döndüğümde evin derli toplu olmasini severim.
Annem hergun temizlik yapardi evinde ve sikilirdi temizlik uapacak seyler bulurdu bi sekilde ama ecel oyle bi geldiki kendi evindwki son temizligini 2 ay once yapmisti.. Onu taniyan herkes temizlige olan düşkünlüğünü bilirdi zaten dolayisiyla kimsenin oyle boyle konusma luksu olmazdi olmamıştır herhalde o gunu pek hatırlayamıyorum takin geçmişte olsa..

Sen gel bize tüy gör 2 gün evi süpürmeyince vahşi batıdaki çalılar gibi yuvarlanıyor tüyler

al bendende o kadar insaat var evin karsisinda zaten ondan oncede cami insaati vardi anlayacagin 5 senedir toz icindeyiz artik alistik

ay yaa insan uzulmezmi can sonucta

40 genc bi yas tabiki yasli degilki bide benim gorumceme doktor normal dogum onermis bundan kac sene once bi hastaligindan ameliyat olmus doktor normal dogumla tamamen temizlenirasin demis gorumcemi menopoza soktular cikardilar hamile kaldi normal yapti bide kosmet yani

ah ah yakın olsada mıncırsam onu ama ta istanbulda 29 ekimde ordaydım yedim onu ama çok yaramaz düz duvara tırmanıyor.geçen annesinin kupesini yutmuş

ay inanmiyorum küpe yutmak nedir yahu kiyamam ben ona Allahtan iyiymis

evet saracım bir ablamı aradım onunda bu aralar keyfi yoktu aldım onu çıktım dışarı attık sahile kendimizi pat aradılar biz geldik diye geri döndük yeni gittiler neyse yapacak bişey yok.

yanlis anlamada ne sorumsuzluk bu yahu ben olsam geldiklerinde lafimi esirgemezdim

civciv kesmek ne demek kiz kafamda canlandiramadim ya

Bugünkü menüm

Sabah 08.30
Iki yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık, bir dilim ekmek

Ara: kahve, mandalina

Aksam 16.30
Balık, salata

Su: iki litre
Spor: 19 bin adım
Oo tuzunuz kuru bizi ispikliyorsunuz obezzto hanım
Şaka bir yana tebrikler güzel geçirmişsin gününü.
Yalnız şeyi sorucam 16:30dan sonra acıkmıyor musun?

etipufum nerdesin sen özledm seni

Zeynebin Menüsü

Sabah
2dilim cavdar ekmegi
Domatws salatalik peynir
Sucuklu yumurta (canim bayadir istiyordu)
cok az tahinli helva
sekersiz cay

Öglen
Firinda balik
Salata

Ara
1 brovni kurabiye
sekersiz kahve

Aksam
1 mandalina
yarim armut
yarim muz

Su:1.5 lt devamm
Spor:Yok

Oo tuzunuz kuru bizi ispikliyorsunuz obezzto hanım
Şaka bir yana tebrikler güzel geçirmişsin gününü.
Yalnız şeyi sorucam 16:30dan sonra acıkmıyor musun?
Balık beni çok tutuyor nedense bilmiyorum.kırmızı et yeseydim şimdiye kücük bir öğün yapardım yine ama balıkta açlık olmuyo

Manşallah de kığz

Iyi aksamlar kizlar

Bebegimi emzirip uyutmasi icin esime verip ben kendimi banyoya attim bugun temizlikle ugrastim bide gorumcem gelmek iatedigini söyleyince bi kurabiye yaptim cayla içtik yedik derken yoruldum banyodan ciktim esim Ali Arasi uyutmus sagolsun aksam yemegimi hazirlamis meyvelerimi yatak odasina git biraz keyif yap dedi
gecmisi okumaya geldim ama aglattiniz beni..
Annemi yeni kaybettigimi yazmistim size gezegenfeza bi anane olarak yazdiklarini gorunce dayanamadim sanirim. Cunku oglumun en ufak hareketini gormeyi en cok annem haketmisti. hamileyken bile karnimi koklayarak öpüp kokusunu aliyorum diyordu ona o kadar bağlamıştı kendini benimle ve bebegimle ayak tirnagimizdan sacimiza kadar ilgilenmisti. isyan etmiyorum ama daha erkendi diye dusunmekten kendimi alamiyorum sanirim

allah rahmet eylesin anneciğini zeynepçim ben annemi 4 yaşında kaybettim tanımıyorum bile her ölüm erken ama gideceğimiz yer orası yattıkları yer nur olsun inş hepsinin.

Her ölüm erkendir geride bıraktıkları için canım ben yakın bir zamanda babanemi kaybettim ki 80 yaşındaydı ve cok hastaydı.biliyorduk öleceğini hatta kendisi bile hissetmişti ama neden bu kadar erken diyorum bazen.dedem hakeza öyle..çok sevdiklerine doyamıyor insan ama sabretmeliyiz.geridekilerin imtihanı da bu işte tekrar görüşecegimiz güne kadar eski mutlu günlerin avuntusuyla sabredicez..

allah rahmet eylesin anneciğini zeynepçim ben annemi 4 yaşında kaybettim tanımıyorum bile her ölüm erken ama gideceğimiz yer orası yattıkları yer nur olsun inş hepsinin.

Allah rahmet eylesim abla oyle tabiki benim bide 3 kardesim var biri 26 kendi babamdan diger 2si 2. esinden biri 11 digeri 13 yasinda ve kucuk olanlar Antalyadalar. bazen düşünüyorum cok swy yasamakmi daha cok.acitir yoksa az sey yasamakmi bilemiyorum sanirim herturlusu bi sekilde aci veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…