PAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ
moni 95,0>>?
@Zhre_91,5>>?
@evinizinmimari73,0>>?
@sara_2885,0>>?
@Aylin42Konya66,0>>?
@Antepia27102,1>>?
yasom7272 66,5>>?
@Pamukprncess 62,0>>?
@ozlemkartal96,9>>?
obezzto 83,7>>?
@60kiloyum 79,8>>?
@Ezgi osman73,8>>?
@gitsinkilolar01 79,7>>?
@Ya habibi96,0>>?
@nellie01 73,7>>
@boga_hatunu ?>>
@Ask933 ?>>?
@Hannereyyan 71,0>>?
tintinn 57,3>>?
@Heyanet 79,0>>?
zey zey 75,0>>?
@kerdem 67,9>>?
@fantastikaaa 99,0>>?
@Efser 95,1>>?
@94kilo 94,0>>?
aeben 69,2>>?
gezegenfeza 72,7>>?
@divinity 69,8>>?
unuttuğum var mı?
Bir dilim yemiştim unutmuş yazmayı tatlım turşu ev turşusu çok tuzlu değil ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum
Allah gecinden versin. Rahmetli kayinvalidem her hastaneye yattığında dip köşe temizlik yapardım. Bir gece haber geldi, hastanede vefat etmiş. O gece sabaha karşı ev doldu taştı, kıyafetlerini dolaptan kitap gibi alıp bavula koydular. Kendimle gurur duydum.
Hâlâ 1 günlüğüne bile şehir dışına çıksak temizlik yapar öyle giderim.
Eşim bu durumdan çok şikayetçi. Ben öldükten sonra ister temizdi ister pisti desinler farketmez diyor.
Bende benim için farkeder diyorum
Sen gel bize tüy gör2 gün evi süpürmeyince vahşi batıdaki çalılar gibi yuvarlanıyor tüyler
tintinn eşimin çok istesi üzerine iki muhabbet kuşu aldık ilk ay sesleri çıkmıyordu sonra baktık çok ses yapıyor eşim susun pişt diye bağırmaya başladı ondan sonra ses yapmasınlar diye tulle ustunu kapatmaya başladı :) bir sabah baktım bi tanesi cansız duruyordu olmuş değerinde bıraktık ondan sonra kus almadık hem çok bağırıyorlar hemde yem sicratiyorlar tül takiyotmrduk yine yerler yem kabuğu oluyordu bide öldügu zaman insan üzülüyor
Bende 39.5 yaşındayım büyük kızım 18 yaşında ,küçük 5.5
40 yaşına girerken 3. Bebegi çok istedim ama olmadı
Kısmet değilmiş
Gorumcen gencmis 40 yaşta ne var
Doğru dedin bana abla demeyenlerin tavırları galiba gicigima giden
ah ah yakın olsada mıncırsam onu ama ta istanbulda29 ekimde ordaydım yedim onu ama çok yaramaz düz duvara tırmanıyor.geçen annesinin kupesini yutmuş
evet saracım bir ablamı aradım onunda bu aralar keyfi yoktu aldım onu çıktım dışarı attık sahile kendimizi pat aradılar biz geldik diye geri döndük yeni gittiler neyse yapacak bişey yok.
Ay çok kötü olmuş bende civciv beslerdim buyuturduk ilk okula gidiyordum birgün eve geldim annem hepsini kesmiş ozaman da ben çok üzüldüydum eskiden büyükler çocukların psikolojisini hiç dusunmuyordu yeni yetişen nesiller çocuklarını daha iyi anlıyor çok şükür
Oo tuzunuz kuru bizi ispikliyorsunuz obezzto hanımBugünkü menüm
Sabah 08.30
Iki yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: kahve, mandalina
Aksam 16.30
Balık, salata
Su: iki litre
Spor: 19 bin adım
etipufum nerdesin sen özledm seniHerkese iyi geçeler. . Annaneden dönüyoruz. . Günler hızlı ve yorucu geçmeye devam. Bebeler gene bi hasta bi iyi.benim kilo almış başını gidio sanki. Ya da bana öyle gelio. Tartiya çıkmayı istemiom. Aralıktan sonra baslicam sanırım ekmek ve türevleri yememeye. Yoksa kilo vereemeemm ben
Açsındır sen şimdi..kıyamaamYok doyulmuyo zaten. Benimki 3 yedi ben 1. Diyetteyim ya ondan
Valla abla anam da şikayet ciydi nerdesin nei diye aramion deyi. Valla fırsat bulamiom . Bi de tel bozuk ki sormaetipufum nerdesin sen özledm seni
Balık beni çok tutuyor nedense bilmiyorum.kırmızı et yeseydim şimdiye kücük bir öğün yapardım yine ama balıkta açlık olmuyoOo tuzunuz kuru bizi ispikliyorsunuz obezzto hanım
Şaka bir yana tebrikler güzel geçirmişsin gününü.
Yalnız şeyi sorucam 16:30dan sonra acıkmıyor musun?
intikamım acı olurValla elimde çok büyük kozlar var..bilemiyciiimm
Açsındır sen şimdi..kıyamaam
haklısın etipufum ama özledik seniValla abla anam da şikayet ciydi nerdesin nei diye aramion deyi. Valla fırsat bulamiom . Bi de tel bozuk ki sorma
Bebegim hicbir günah gizli kalmaz :) istedıgin yere kaç dönüşün buraya :)intikamım acı olurçok hastayım ben yatıyom haftaya görüşürüz
Balık beni çok tutuyor nedense bilmiyorum.kırmızı et yeseydim şimdiye kücük bir öğün yapardım yine ama balıkta açlık olmuyo
Manşallah de kığz
öyle hırslarım yok benim..nazar değmesin tü tü tü.
Bu hafta 1.görelim seni
allah rahmet eylesin anneciğini zeynepçim ben annemi 4 yaşında kaybettim tanımıyorum bile her ölüm erken ama gideceğimiz yer orası yattıkları yer nur olsun inş hepsinin.Iyi aksamlar kizlar
Bebegimi emzirip uyutmasi icin esime verip ben kendimi banyoya attim bugun temizlikle ugrastim bide gorumcem gelmek iatedigini söyleyince bi kurabiye yaptim cayla içtik yedik derken yoruldum banyodan ciktim esim Ali Arasi uyutmus sagolsun aksam yemegimi hazirlamis meyvelerimi yatak odasina git biraz keyif yap dedi
gecmisi okumaya geldim ama aglattiniz beni..
Annemi yeni kaybettigimi yazmistim sizegezegenfeza bi anane olarak yazdiklarini gorunce dayanamadim sanirim. Cunku oglumun en ufak hareketini gormeyi en cok annem haketmisti. hamileyken bile karnimi koklayarak öpüp kokusunu aliyorum diyordu ona o kadar bağlamıştı kendini benimle ve bebegimle ayak tirnagimizdan sacimiza kadar ilgilenmisti. isyan etmiyorum ama daha erkendi diye dusunmekten kendimi alamiyorum sanirim
Bebegim hicbir günah gizli kalmaz :) istedıgin yere kaç dönüşün buraya :)
Her ölüm erkendir geride bıraktıkları için canımIyi aksamlar kizlar
Bebegimi emzirip uyutmasi icin esime verip ben kendimi banyoya attim bugun temizlikle ugrastim bide gorumcem gelmek iatedigini söyleyince bi kurabiye yaptim cayla içtik yedik derken yoruldum banyodan ciktim esim Ali Arasi uyutmus sagolsun aksam yemegimi hazirlamis meyvelerimi yatak odasina git biraz keyif yap dedi
gecmisi okumaya geldim ama aglattiniz beni..
Annemi yeni kaybettigimi yazmistim sizegezegenfeza bi anane olarak yazdiklarini gorunce dayanamadim sanirim. Cunku oglumun en ufak hareketini gormeyi en cok annem haketmisti. hamileyken bile karnimi koklayarak öpüp kokusunu aliyorum diyordu ona o kadar bağlamıştı kendini benimle ve bebegimle ayak tirnagimizdan sacimiza kadar ilgilenmisti. isyan etmiyorum ama daha erkendi diye dusunmekten kendimi alamiyorum sanirim
Hiç zorlanmadan zora gelmeden çok kilo verirsin umarımYok öyle hırslarım yok benim..
Minik minik keyifle gideyim ben.zora gelemem
allah rahmet eylesin anneciğini zeynepçim ben annemi 4 yaşında kaybettim tanımıyorum bile her ölüm erken ama gideceğimiz yer orası yattıkları yer nur olsun inş hepsinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?