Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hım hım tantuni dürümmüydü ekmek arasımı

Kaç km yürüdün
14 küsür km yürümüşüm..

Aman yarabbimben pazartesi tartısını unutup kaçamak yapmıştım . Şimdide cezamı çekiyorum
yaa sen bihter ziyagilsin kendine gel!

aynı ben gezegenim.evden çıkarken toplamadan çıkmam, çıkamam tatile giderken bayram temizligi yaparımda giderim.bizim komşumuz tatile memlekete giderken kaza yaptılar, anne-baba öldü cenazesi geldi geri.üç ćocuk kaldi arkada.o kadıncağızda temizliğini yapıp gitmişti, içine dogmuş gibi evi pırıl pırıldı

ayy kötü anane :)) bırak dağıtsınlar yahu, annesi toplar giderken

aplammmm ne ceza verdin kendine
ćok yerinde bir soru monişim.ama kesmiş cezasıni gördüm :)

Valla benim umrumda, şimdiye kadar pis dedirtmedim, rahmetli benim arkamdanda demesinler
rahmetliyi nasıl bilirdiniz derseler "temiz bilirdik" deriz gezegenim üzülme..tövbe estağfurullah yaa

fermente edilmiş besinlerle besleniyosun fulyacım ne güzel..ekmeğini de kendin mi yapıyorsun?

az önce instagram da reklamda çıktı sizinle paylaştım.
ooo insta var yani moniş :)

çok merak ettim ne olduğunu yazsana özelden yasocan..

bundan iyisi şam da kayısı kuzu.fevkaladenin fevkinde menü.bu hafta da güzel bir eksi bekliyorum senden

Bugün herkes kaçamak yapmis bende az ucundan kaçamak yaptım neysek akşam dengeledim sayilir
Sabah
1 yumurta zeytin peynir 1 dilim kepek ekmeği
1yk nutella 2 tuzlu kurabiye
Öğlen
Küçük bir tabak sebzeli bulgur pilavı bol salata
Aksam
250 gr ananas 1 kase yoğurt
2 lt su
Spor yok yarın başlıcam

Afiyet olsun canim kaçamaksiz güzel menü

Efser , hele biyerden tanıdık geliyordun, öteki tarafta gördüm seni. Yarışmaya katılmıyormusun
Yöresel diyet yemeklerlemi katılsam
İşte geldim inşallah canım.Takımca kıralım o rekoru

Herkese iyi geçeler. . Annaneden dönüyoruz. . Günler hızlı ve yorucu geçmeye devam. Bebeler gene bi hasta bi iyi.benim kilo almış başını gidio sanki. Ya da bana öyle gelio. Tartiya çıkmayı istemiom. Aralıktan sonra baslicam sanırım ekmek ve türevleri yememeye. Yoksa kilo vereemeemm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…