Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah rahmet eylesin canim dedigin gibi sanirim Allaha şükür oglum var oda olmasa cok daha zordu benim ici. Allah kimseyw dayanamayacagi aciyi vermezmis ama ben anladimki dayanamayacagi aciyi verirken dayanacak baska bir guc veriyormus

İ
Başın saolsun cnm. Benimde babam ben 13 yaşımdayken vefat etti. Sık sık düşünürüm babam yaşıyor olsa eşimle iletişimleri nasıl olurdu, torunlarını nasıl sever öperdi diye... Allah kalanlara uzun ömür versin cnm. Dua edelim arkalarından elimizden başka bişey gelmiyor göçüp gidenler için.

Soyle biseyler paylaşmak onunla vakit geçirmek hatırlamak daha zor .Ben hatırlamıyorum o yuzden bir ayrım yapamiyorum.
Ama vah gidene deniyor evet vah gidene ama geride kalanada vah yiyor içiyor geziyor gülüyor ama hep bir yani eksik Benim gibi anne kokusu nasıl bişey bilmiyorum. O yüzden oğlumu hiç yanımdan ayirmadim hep yanimda yatırdım beni hatırlasın diye.

Kuzulara geçmiş olsun

İyi akşamlar herkese

Maratonlu 2 gün geçirdim.Tahliler ,ilaçlar, teşisler derken herşeyimle kendimi diyete hazırlayarak aranızdayım ...

Sonuçlar pek iç açıçı değil tahlillerde, ünsilin direncim başlamış, Demir depolarım boşalmış doktor şeker ilacına başlatı bunun yanı sıra Demir ilacına kullanıyorum...

Diyetisyenimden uygun listemi aldım 1800 kaloriyle start verdik,kilo verilmeme göre bu liste azalarak aşagıya çekilecek .kaptanlarım bu liste üzerinde fazla bir oynama yapmayacağım ne eksik nede fazla yememeye dikkatedeceğim geçen kilo verme serüvenimde bu listeyle fazla oynadım ve geri tepti bu hatayı tekrar yapmayacağım inşallah,arkadaşlarda yorumlarken bunu baz alarak yorumlamasını rica ediyorum.

Yarın ilk işim listemi sizlerlede paylaşmak olacak şimdi biraz Yorgunum eşimle bu gün biraz il dışına çıktık malum günlerden Pazar çoçukların ödevleri banyoları
Bu saati buldu.listemi yazıp dinlemeye çekileceğim.

Bismillahırrahmanırrahım
İlk menüm
Sabah 9:30
2 kibrit kutusu kadar az yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydanoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
Acık çay

Ara 11:30

1 kaşık kadar kuru üzüm
Yarım saat sonra 2 kaşık pul biberli yoğurt

Öğlen (spontane gelişti bir köy evinde bize ikram edilenler diyetime uygun yemeklerdi )
4 kaşık kadar kurutulmuş yumurtalı yeşil fasülye kavurması .
3 kaşık kadar mercimekli pilav
1 kase cacık,salata ,kaşığın ucunda nohut yemeği
Azıcık ucundan mis gibi köy ekmeği .
Biz dönerken yemek yemeyi planlamıştık “onca yolu gelmişsiniz sizİ nasıl aç yollarız ” dediler “Allah ne verdiyse yeriz” diyip kurdular sofrayı uzun zamandır en huzur aldığım ortamlardan biriydi desem yeridir

Ara .yok

Akşam 18:30
3 izgara et köftesi
2 minik parça tavuk
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 bardak ayran , salata

Ara
Minik bir parça elma ve ıhlamur

Tam olarak diyet listem olmadıysada kendi içinde dengelemeye çalıştım yarın inşallah birebir listem olaçak.

seninde basin sagolsun canim benim esimde babasini 8 yasinda kaybetmis hep senin dedigin gibi düşünüyor Allahim sabrini versin insallah

kiyamam yaa ne sansli bir oglun var ablacim

Afiyet olsun canım listen hayırlı olsun güzel ve huzurlu bir gün geçirmene sevindim

Kilo verdikçe insülin direncin düşecektir canım onları dert etme

Başın sağolsun canım annenin mekanı cennet olsun Allah sanada sabır versin

Canımsın benim Allahım sabır versin içini ferahlatsın

seninde basin sagolsun canim benim esimde babasini 8 yasinda kaybetmis hep senin dedigin gibi düşünüyor Allahim sabrini versin insallah

kiyamam yaa ne sansli bir oglun var ablacim
Zeynepcim biz beraber büyüdük oğlumla 23 yaşında anne oldum şimdi oğlum 23 yaşında ve biz anne oğul arkadaş kardeş gibiyiz arada takılır bana kanki ne yapiyon diye bende hişt ben annenin derim geçende diyor hiç mühendis bey çay içer misin diye sormuyon baslarim senin muhendisligine dedim gulduk . Boyle iste rabbim olmayan hwrkese evlat nasip etsin olanlarında vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…