Amin.hep birlikte inşallah rintintin :)Hiç zorlanmadan zora gelmeden çok kilo verirsin umarım
Her ölüm erkendir geride bıraktıkları için canımben yakın bir zamanda babanemi kaybettim ki 80 yaşındaydı ve cok hastaydı.biliyorduk öleceğini hatta kendisi bile hissetmişti ama neden bu kadar erken diyorum bazen.dedem hakeza öyle..çok sevdiklerine doyamıyor insan ama sabretmeliyiz.geridekilerin imtihanı da bu işte tekrar görüşecegimiz güne kadar eski mutlu günlerin avuntusuyla sabredicez..
Başın saolsun cnm. Benimde babam ben 13 yaşımdayken vefat etti. Sık sık düşünürüm babam yaşıyor olsa eşimle iletişimleri nasıl olurdu, torunlarını nasıl sever öperdi diye... Allah kalanlara uzun ömür versin cnm. Dua edelim arkalarından elimizden başka bişey gelmiyor göçüp gidenler için.Iyi aksamlar kizlar
Bebegimi emzirip uyutmasi icin esime verip ben kendimi banyoya attim bugun temizlikle ugrastim bide gorumcem gelmek iatedigini söyleyince bi kurabiye yaptim cayla içtik yedik derken yoruldum banyodan ciktim esim Ali Arasi uyutmus sagolsun aksam yemegimi hazirlamis meyvelerimi yatak odasina git biraz keyif yap dedi
gecmisi okumaya geldim ama aglattiniz beni..
Annemi yeni kaybettigimi yazmistim sizegezegenfeza bi anane olarak yazdiklarini gorunce dayanamadim sanirim. Cunku oglumun en ufak hareketini gormeyi en cok annem haketmisti. hamileyken bile karnimi koklayarak öpüp kokusunu aliyorum diyordu ona o kadar bağlamıştı kendini benimle ve bebegimle ayak tirnagimizdan sacimiza kadar ilgilenmisti. isyan etmiyorum ama daha erkendi diye dusunmekten kendimi alamiyorum sanirim
Soyle biseyler paylaşmak onunla vakit geçirmek hatırlamak daha zor .Ben hatırlamıyorum o yuzden bir ayrım yapamiyorum.
Allah rahmet eylesim abla oyle tabiki benim bide 3 kardesim var biri 26 kendi babamdan diger 2si 2. esinden biri 11 digeri 13 yasinda ve kucuk olanlar Antalyadalar. bazen düşünüyorum cok swy yasamakmi daha cok.acitir yoksa az sey yasamakmi bilemiyorum sanirim herturlusu bi sekilde aci veriyor
Kuzulara geçmiş olsunHerkese iyi geçeler. . Annaneden dönüyoruz. . Günler hızlı ve yorucu geçmeye devam. Bebeler gene bi hasta bi iyi.benim kilo almış başını gidio sanki. Ya da bana öyle gelio. Tartiya çıkmayı istemiom. Aralıktan sonra baslicam sanırım ekmek ve türevleri yememeye. Yoksa kilo vereemeemm ben
İ
Başın saolsun cnm. Benimde babam ben 13 yaşımdayken vefat etti. Sık sık düşünürüm babam yaşıyor olsa eşimle iletişimleri nasıl olurdu, torunlarını nasıl sever öperdi diye... Allah kalanlara uzun ömür versin cnm. Dua edelim arkalarından elimizden başka bişey gelmiyor göçüp gidenler için.
Soyle biseyler paylaşmak onunla vakit geçirmek hatırlamak daha zor .Ben hatırlamıyorum o yuzden bir ayrım yapamiyorum.
Ama vah gidene deniyor evet vah gidene ama geride kalanada vah yiyor içiyor geziyor gülüyor ama hep bir yani eksik Benim gibi anne kokusu nasıl bişey bilmiyorum. O yüzden oğlumu hiç yanımdan ayirmadim hep yanimda yatırdım beni hatırlasın diye.
Bugünkü menüm
Sabah 08.30
Iki yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: kahve, mandalina
Aksam 16.30
Balık, salata
Su: iki litre
Spor: 19 bin adım
Sağol kaptanım. Çok az öksürük var sesim düzeldi. Pazartesi inşallah diyete start vereceğimkuzum bu sıra hiçbir hastalık çabuk geçmiyor korkma herkes aynı dertte muzdarip ben dahil. yinede doktora gitmelisin
İyi akşamlar herkese
Maratonlu 2 gün geçirdim.Tahliler ,ilaçlar, teşisler derken herşeyimle kendimi diyete hazırlayarak aranızdayım ...
Sonuçlar pek iç açıçı değiltahlillerde, ünsilin direncim başlamış, Demir depolarım boşalmış doktor şeker ilacına başlatı bunun yanı sıra Demir ilacına kullanıyorum...
Diyetisyenimden uygun listemi aldım 1800 kaloriyle start verdik,kilo verilmeme göre bu liste azalarak aşagıya çekilecek .kaptanlarım bu liste üzerinde fazla bir oynama yapmayacağım ne eksik nede fazla yememeye dikkatedeceğim geçen kilo verme serüvenimde bu listeyle fazla oynadım ve geri tepti bu hatayı tekrar yapmayacağım inşallah,arkadaşlarda yorumlarken bunu baz alarak yorumlamasını rica ediyorum.
Yarın ilk işim listemi sizlerlede paylaşmak olacakşimdi biraz Yorgunum eşimle bu gün biraz il dışına çıktık malum günlerden Pazar çoçukların ödevleri banyoları
Bu saati buldu.listemi yazıp dinlemeye çekileceğim.
Bismillahırrahmanırrahım
İlk menüm
Sabah 9:30
2 kibrit kutusu kadar az yağlı beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydanoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
Acık çay
Ara 11:30
1 kaşık kadar kuru üzüm
Yarım saat sonra 2 kaşık pul biberli yoğurt
Öğlen (spontane gelişti bir köy evinde bize ikram edilenler diyetime uygun yemeklerdi)
4 kaşık kadar kurutulmuş yumurtalı yeşil fasülye kavurması .
3 kaşık kadar mercimekli pilav
1 kase cacık,salata ,kaşığın ucunda nohut yemeği
Azıcık ucundan mis gibi köy ekmeği .
Biz dönerken yemek yemeyi planlamıştık “onca yolu gelmişsiniz sizİ nasıl aç yollarız ” dediler “Allah ne verdiyse yeriz” diyip kurdular sofrayıuzun zamandır en huzur aldığım ortamlardan biriydi desem yeridir
Ara .yok
Akşam 18:30
3 izgara et köftesi
2 minik parça tavuk
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 bardak ayran , salata
Ara
Minik bir parça elma ve ıhlamur
Tam olarak diyet listem olmadıysada kendi içinde dengelemeye çalıştım yarın inşallah birebir listem olaçak.
Iyi aksamlar kizlar
Bebegimi emzirip uyutmasi icin esime verip ben kendimi banyoya attim bugun temizlikle ugrastim bide gorumcem gelmek iatedigini söyleyince bi kurabiye yaptim cayla içtik yedik derken yoruldum banyodan ciktim esim Ali Arasi uyutmus sagolsun aksam yemegimi hazirlamis meyvelerimi yatak odasina git biraz keyif yap dedi
gecmisi okumaya geldim ama aglattiniz beni..
Annemi yeni kaybettigimi yazmistim sizegezegenfeza bi anane olarak yazdiklarini gorunce dayanamadim sanirim. Cunku oglumun en ufak hareketini gormeyi en cok annem haketmisti. hamileyken bile karnimi koklayarak öpüp kokusunu aliyorum diyordu ona o kadar bağlamıştı kendini benimle ve bebegimle ayak tirnagimizdan sacimiza kadar ilgilenmisti. isyan etmiyorum ama daha erkendi diye dusunmekten kendimi alamiyorum sanirim
Ama vah gidene deniyor evet vah gidene ama geride kalanada vah yiyor içiyor geziyor gülüyor ama hep bir yani eksik Benim gibi anne kokusu nasıl bişey bilmiyorum. O yüzden oğlumu hiç yanımdan ayirmadim hep yanimda yatırdım beni hatırlasın diye.
Hayırlı akşamlar hanimlar
Altınıymıymışmoni cim kardeşim resim atmış çıkarmış ve yuttuğununda farkında değilmiş yatkteyken ne zaman attıysa ağzına bezini değişirken görmüş iyiki bağırsağını ffalan delmemiş
Amin cumlemizin canimCanımsın benim Allahım sabır versin içini ferahlatsın
Zeynepcim biz beraber büyüdük oğlumla 23 yaşında anne oldum şimdi oğlum 23 yaşında ve biz anne oğul arkadaş kardeş gibiyiz arada takılır bana kanki ne yapiyon diye bende hişt ben annenin derim geçende diyor hiç mühendis bey çay içer misin diye sormuyon baslarim senin muhendisligine dedim gulduk . Boyle iste rabbim olmayan hwrkese evlat nasip etsin olanlarında vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
seninde basin sagolsun canim benim esimde babasini 8 yasinda kaybetmis hep senin dedigin gibi düşünüyor Allahim sabrini versin insallah
kiyamam yaa ne sansli bir oglun var ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?