Eltim geldi yemeyim yoktu oda kisir yaptı bende dolma dolma değilde kısır banada şişlik yaptiyemesem dariliyo.kalmasin diye az az yiyordum en sonunda döktüm
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): gülsüm
Yaşınız34
Boyunuz:158
Mesleginizgretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:ecli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 biri 8 diğeri 6
Emziriyor musunuz:hatir
Yaşadığınız şehir:afyon
Kilo alma hikayeniz :hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:en büyük hayalim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :neşeli eglendirmeyi seven becerikli bir hatunum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)yıllar önce oldu pek hatirlamiyom
Şu anki kilonuz:84
Hedef kilonuz:65
Kararsız kaldım ya eskisi iyi Bi markaydi yenisi ucuzlardan bakalım sabah tekrar denicem
Hahaha dene şansını canim
Canım onun yerine yulaf ye daha tok tutuyor
Evet ama işte kalorisi çok en iyisi yumurta sabahlarınasil döktün öyle güldüm ki anlatamam koptum resmen
hosgeldin cnmmm tartida eksilerin bol olsunn
yok ilk ve sondu oyle seyler sevmiyorum en guzeli normal kahvalti
Evet ama işte kalorisi çok en iyisi yumurta sabahları
Yağsız yapabilsem. En güzeli ben yağ hiç sevmiyorum genelde yumurtayı haşlayıp yiyorum çok nadir de tavada kırıyorum ama yagsiztereyaginda yumurta yiyorum ben
bikac zeytin
bi parca peynir
ekmeksiz yiyemezsem bi dilim cavdar ekmek
Yağsız yapabilsem. En güzeli ben yağ hiç sevmiyorum genelde yumurtayı haşlayıp yiyorum çok nadir de tavada kırıyorum ama yagsiz
Peynire dikkat et kalorisi yüksek ben bayılırım normalde ama yemiyorum peynir.
Tabi bu dediklerim diyeti bozmadan önceydigerçi sabahları hala yumurta yiyorum
Ben normalde de diyette olmasam da yağ sevmiyorum genel olarak. Bide sürdürülebilir Bi diyet bence kişiye göre değişiyor karatayin dedikleri doğru da insan nefsi yani zorkaratay hakiki tereyag kilo yapmaz diyo bende kullaniyom valla
peynir cok az yiyom dikkat etmek gerek ama kahvalti biraz esnek olabilir saglikli olduktan sonra
Ben normalde de diyette olmasam da yağ sevmiyorum genel olarak. Bide sürdürülebilir Bi diyet bence kişiye göre değişiyor karatayin dedikleri doğru da insan nefsi yani zor
Bu ne acaba
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl +90 + + @sara_28 m m m @gezegenfeza +230 +55 + Eddaak - + - @yst38 + 5 +210 + @Baby Cat m m m @reklam - + + F Fitimfitsinfit + + - @Gönulbagi - - - @Ya habibi5534 - - - @60kiloyum - - - @adaçiçeği + + + @WitcherGirl - - - @Efser - - - @Bir garip dertli + +120 +120 @obezzto - - +165 @MuMu85 + +75 + @Natsume + + - @ISILDURU +135 +180 +180 F fahriyeaba
Menü ve spor listesi...menü paylaşmsyanlara eksi..paylaşanlara arti işareti yapiyorum..ve spor puanlarini kayit ediyorum..puanlar ilk sayfada
Bende soğanlı yumurta yapıyorum tereyagida koyuyorum çok güzel oluyortereyaginda yumurta yiyorum ben
bikac zeytin
bi parca peynir
ekmeksiz yiyemezsem bi dilim cavdar ekmek
B nde paylaştım spor ve menumuMenü ve spor listesi...menü paylaşmsyanlara eksi..paylaşanlara arti işareti yapiyorum..ve spor puanlarini kayit ediyorum..puanlar ilk sayfada
Senin menü ve sporu yarin kayit edeceğim canim .yarin akşama kadar bekliyorum saat 18 e kadar..bazen bugünkü menüyü yarin yazanlar var o yüzden bugünün menü ve spor puanlarini yarin akşam 18 den sonra kayit ediyorumB nde paylaştım spor ve menumu
Teşekkür ederim dk basina puan aliniyormus sporda bilsem daha uzun yapardimSenin menü ve sporu yarin kayit edeceğim canim .yarin akşama kadar bekliyorum saat 18 e kadar..bazen bugünkü menüyü yarin yazanlar var o yüzden bugünün menü ve spor puanlarini yarin akşam 18 den sonra kayit ediyorum
Spor olarak ne yaptin canimMenüm saat 12 de 300 kalorilik bir kahvalti
17.00 da közlenmiş patlıcanlı yogurtladim üzerine kavrulmuş et koydum doyana kadar yedim 1 kasede mercimek çorbası(çorbada un bulgur tarzı bişe yoktu) salata
Spor 1 saat yapıldı
Bol su bundan sonra
Cnm bence bu hafta bu direnci kıracaksın bugün artı cıkmaman Cuma ya eksi getirir bence.Ben ayni 75.4
Insallah canm lahmavun yedim bugunCnm bence bu hafta bu direnci kıracaksın bugün artı cıkmaman Cuma ya eksi getirir bence.
64.4 su an ben kendimi bildim bileli yazın 58 lere iner kışın geri çıkarım üşüyorum kışlarıcnm kalabaligiz aklimda kalmadi kac kilosun kilo alma hikayen neydi yag sevmiyorum dedin yemeklerde merak ettim hikayeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?