Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eltim geldi yemeyim yoktu oda kisir yaptı bende dolma dolma değilde kısır banada şişlik yaptiyemesem dariliyo.kalmasin diye az az yiyordum en sonunda döktüm

nasil döktün öyle güldüm ki anlatamam koptum resmen

hosgeldin cnmmm tartida eksilerin bol olsunn

Kararsız kaldım ya eskisi iyi Bi markaydi yenisi ucuzlardan bakalım sabah tekrar denicem

Hahaha dene şansını canim

Canım onun yerine yulaf ye daha tok tutuyor

yok ilk ve sondu oyle seyler sevmiyorum en guzeli normal kahvalti

tereyaginda yumurta yiyorum ben
bikac zeytin
bi parca peynir
ekmeksiz yiyemezsem bi dilim cavdar ekmek
Yağsız yapabilsem. En güzeli ben yağ hiç sevmiyorum genelde yumurtayı haşlayıp yiyorum çok nadir de tavada kırıyorum ama yagsiz
Peynire dikkat et kalorisi yüksek ben bayılırım normalde ama yemiyorum peynir.
Tabi bu dediklerim diyeti bozmadan önceydi gerçi sabahları hala yumurta yiyorum

karatay hakiki tereyag kilo yapmaz diyo bende kullaniyom valla

peynir cok az yiyom dikkat etmek gerek ama kahvalti biraz esnek olabilir saglikli olduktan sonra

karatay hakiki tereyag kilo yapmaz diyo bende kullaniyom valla

peynir cok az yiyom dikkat etmek gerek ama kahvalti biraz esnek olabilir saglikli olduktan sonra
Ben normalde de diyette olmasam da yağ sevmiyorum genel olarak. Bide sürdürülebilir Bi diyet bence kişiye göre değişiyor karatayin dedikleri doğru da insan nefsi yani zor

Ben normalde de diyette olmasam da yağ sevmiyorum genel olarak. Bide sürdürülebilir Bi diyet bence kişiye göre değişiyor karatayin dedikleri doğru da insan nefsi yani zor

cnm kalabaligiz aklimda kalmadi kac kilosun kilo alma hikayen neydi yag sevmiyorum dedin yemeklerde merak ettim hikayeni

B nde paylaştım spor ve menumu
Senin menü ve sporu yarin kayit edeceğim canim .yarin akşama kadar bekliyorum saat 18 e kadar..bazen bugünkü menüyü yarin yazanlar var o yüzden bugünün menü ve spor puanlarini yarin akşam 18 den sonra kayit ediyorum

Teşekkür ederim dk basina puan aliniyormus sporda bilsem daha uzun yapardim

Spor olarak ne yaptin canim

cnm kalabaligiz aklimda kalmadi kac kilosun kilo alma hikayen neydi yag sevmiyorum dedin yemeklerde merak ettim hikayeni
64.4 su an ben kendimi bildim bileli yazın 58 lere iner kışın geri çıkarım üşüyorum kışları boyum 164 yemek sevmem aburcubur bayilirimkilo alma sebebim yemek yerine abuk sabuk şeyler yemek senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…