Kuzum ya ev işlerinin puanı yok muSpor olarak ne yaptin canim
Yok malesef ..ama 10 bin adim 80 puanii ev temizliğine sayKuzum ya ev işlerinin puanı yok mudakika saymadım bugun ama en az 10 bin adım garanti üstü de var
1 mil lesli yapiyorum isinmak için ..sonra bölgesel egzersiz cep telefonuna indirdiğim programdan ..oda şimdilik 15 dakika sürüyo ama bir sonraki ayda artacakGulhan1 hani sen diyorsun ya sabahları spor yaptım 300 gr eksi çıktım vs,hangi sporu yapıyordun kaç dk
Hoşgeldin aramizaMerhabalar.Ben de takımınıza katılmak istiyorum.Bana da var mı yeriniz?
Ne yapacağımı bilemiyorum çünkü ilk kez bi takımla zayıflama işine başlayacağım.
HoşgeldinMerhabalar.Ben de takımınıza katılmak istiyorum.Bana da var mı yeriniz?
Ne yapacağımı bilemiyorum çünkü ilk kez bi takımla zayıflama işine başlayacağım.
Allah yardımcın olsun.Benimki isyan etmeye başladi beraber kahvalti yapsmiyoruz beraber birşey yapamiyoruz diye...ama bu perhizide birakasim gelmiyo özelikle ileriki seviyeleri çok istiyorum yapmayi..bu 3 cü seviyeyi ama hiç sevmedim ben..dün çok başim ağridi elim titredi..başim döndü..dayanamadim bikaçtane incir yedim öğün vaktine 2 saat kala....ama dediğim gibi devsm etmek istiyorum..kireç .damar kan böbrek mesane temizliklerini çok istiyotum yapmayi
Bu saate önerim olsada işine yaramazMenülerde neler var akşama?
Kızçeye zeytinyağlı enginar dolması yaptım yanına ne yaapbilirim? Önerisi olan var mı?
Hoşgeldin aramizatabiki katilabilirsin bize..kural gereği sltdaki formu doldurman gerekiyor öncelikle..
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :42
Boyunuz:165
Mesleginiz:öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:salgın nedeniyle evdeyim ama devlet okulunda çalışıyorum.
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 Kız 18 yaşında
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir:Eskişehir
Kilo alma hikayeniz :Hayatımın hemen her dönemi kilolu olsam da dönem dönem diyenlerle zayıfladım.2 kere akupunkturla zayıfladım.2 ancak bırakınca eski kiloma döndüm.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kendimi iyi hissetmek.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :sakin ancak hırslı
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
hayır
Şu anki kilonuz:73.1
Hedef kilonuz:60
bu formu kopyala sonra yapiştir ve doldurabilirsin
Geçmiş olsun canımÇok yorulmusum halının üzerinde uyudum tansiyon da düşmüştü 80/60
ne güzel işteAllah yardımcın olsun.
Yemeyip yanında otursan olmazmı?
Ben bazen öyle yapıyorum.
Neyseki benimkinin öyle huyları yok, adama 40 gün yemiycem desem yese ne demez.
MaşallahBen birde her ne konu üzerinde olursa olsun araştitmayi öğrenmeyi seviyorum..sağlikli beslenmek ve kilomuzu kormak için önce bağirsaktaki zararli bakterilerden kurtulmaliyiz...sağlikli bakterileri çoğalmasini sağlamaliyizki zararli bakterileri bizi bir miknatis gibi sağliksiz yiyeceklere yönlendirmesin..çünkü sağliksiz bakteriler beynimize sinyal gönderiyor ve bizi sağliksiz beslenmeye yönlendiriyormuş...15 yaşindaki oğlumdan örnek vereyim...onuda aliştirmaya çalişiyorum sağlikli beslenmeye...abur cuburu çok severdi...bugün bana birşey söyledi çok mutlu oldum..çikolatayi çok yerdi ..Anne ben eskisi gibi çikolatayi severek yiyemiyorum tiksindim dedi..cani çikolata çektiğinde çiğ çerez kuru meyve öneriyorum ona..alişti çok şükür daha sağlikli beslenmeye
Boyunuz:165
Mesleginiz:öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:salgın nedeni ile evdeyim ancak devlet okulunda çalışıyorum.
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kız 18 yaşında
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir:Eskişehir
Kilo alma hikayeniz :Genelde kilolu bir insan olsam da dönem dönem kendi çablarımla zayıfladım.2 kere akupunkturla zayıfladım.2.Ancak bırakınca geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Iyi hissetmek
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :sakin ve hırslı
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Hayır
Şu anki kilonuz:73.1
Hedef kilonuz:60
Ben birde her ne konu üzerinde olursa olsun araştitmayi öğrenmeyi seviyorum..sağlikli beslenmek ve kilomuzu kormak için önce bağirsaktaki zararli bakterilerden kurtulmaliyiz...sağlikli bakterileri çoğalmasini sağlamaliyizki zararli bakterileri bizi bir miknatis gibi sağliksiz yiyeceklere yönlendirmesin..çünkü sağliksiz bakteriler beynimize sinyal gönderiyor ve bizi sağliksiz beslenmeye yönlendiriyormuş...15 yaşindaki oğlumdan örnek vereyim...onuda aliştirmaya çalişiyorum sağlikli beslenmeye...abur cuburu çok severdi...bugün bana birşey söyledi çok mutlu oldum..çikolatayi çok yerdi ..Anne ben eskisi gibi çikolatayi severek yiyemiyorum tiksindim dedi..cani çikolata çektiğinde çiğ çerez kuru meyve öneriyorum ona..alişti çok şükür daha sağlikli beslenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?