Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gulhan1 hani sen diyorsun ya sabahları spor yaptım 300 gr eksi çıktım vs,hangi sporu yapıyordun kaç dk
1 mil lesli yapiyorum isinmak için ..sonra bölgesel egzersiz cep telefonuna indirdiğim programdan ..oda şimdilik 15 dakika sürüyo ama bir sonraki ayda artacak

Merhabalar.Ben de takımınıza katılmak istiyorum.Bana da var mı yeriniz?
Ne yapacağımı bilemiyorum çünkü ilk kez bi takımla zayıflama işine başlayacağım.
Hoşgeldin aramiza tabiki katilabilirsin bize..kural gereği sltdaki formu doldurman gerekiyor öncelikle..

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

bu formu kopyala sonra yapiştir ve doldurabilirsin

Menu bildireyim

Sabah uyanınca
Türk kahvesi 5 badem 5 fındık 3 ceviz

Kahvaltı
Peynirli salçalı 2 yumurta, birkaç zeytin, yarim dilim ekmek,

Ara
Yeşil çay kahve

Akşam
Etli patlıcan yemeği 3 kaşık
1 çatal makarna, 1 çatal pilav
1 tabak kadar taze fasulye
1 kase cacık
1 baget tavuk

Ara
Yeşil çay kahve 2.litre su

Allah yardımcın olsun.
Yemeyip yanında otursan olmazmı?
Ben bazen öyle yapıyorum.
Neyseki benimkinin öyle huyları yok, adama 40 gün yemiycem desem yese ne demez.

Allah yardımcın olsun.
Yemeyip yanında otursan olmazmı?
Ben bazen öyle yapıyorum.
Neyseki benimkinin öyle huyları yok, adama 40 gün yemiycem desem yese ne demez.
ne güzel işte..keşke benimkide karişmasa bana..bugün dediğin gibi yaptim..çocuklar eşlm kahvalti yaparken bende beraber masada oturdum şekersiz siyah çay içtim

Boyunuz:165
Mesleginiz:öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:salgın nedeni ile evdeyim ancak devlet okulunda çalışıyorum.
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kız 18 yaşında
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir:Eskişehir
Kilo alma hikayeniz :Genelde kilolu bir insan olsam da dönem dönem kendi çablarımla zayıfladım.2 kere akupunkturla zayıfladım.2.Ancak bırakınca geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Iyi hissetmek
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :sakin ve hırslı

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Hayır
Şu anki kilonuz:73.1
Hedef kilonuz:60

Ben birde her ne konu üzerinde olursa olsun araştitmayi öğrenmeyi seviyorum..sağlikli beslenmek ve kilomuzu kormak için önce bağirsaktaki zararli bakterilerden kurtulmaliyiz...sağlikli bakterileri çoğalmasini sağlamaliyizki zararli bakterileri bizi bir miknatis gibi sağliksiz yiyeceklere yönlendirmesin..çünkü sağliksiz bakteriler beynimize sinyal gönderiyor ve bizi sağliksiz beslenmeye yönlendiriyormuş...15 yaşindaki oğlumdan örnek vereyim...onuda aliştirmaya çalişiyorum sağlikli beslenmeye...abur cuburu çok severdi...bugün bana birşey söyledi çok mutlu oldum..çikolatayi çok yerdi ..Anne ben eskisi gibi çikolatayi severek yiyemiyorum tiksindim dedi..cani çikolata çektiğinde çiğ çerez kuru meyve öneriyorum ona..alişti çok şükür daha sağlikli beslenmeye

Maşallah

Evet arkadaşlarr
Bugün ayın 2 si şu 30 gün çok önemli
Yaza bıngıl bıngıl, kıçımızı başımızı göbüşümüzü saklayarak mi girelim ha???
Haydin bakalım.gecen gün yazmıştım ya oyun oynarken arkama bi döndüm aynada sırtımı görünce şok oldum diye, işte o sırt fotomu ekran görüntüsü yaptım birkaç gündür iyi geliyor
Sırtım incelince before after yapıp atarım insallah

Hosgeldin canım

Maşallah. Beni de tiksindir cikolstadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…