Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar
Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum
Dün maglum cenaze işleri dolayısıyla tartı yapamadım menü de cok abuk subuk karma birşeyler oldu ama ölçülere şimdi baktım Bi degişiklilk yok
Spor olmayınca ölçü eksilmesi de olmuyor

Günaydın benim gibi her sabah tartilan varmı sinir oluyorum kendime
Bu arada dün squat yapmıştım bacaklarım öyle agriyorkiii
Beeennn ama bi kac gundur tartilmiyorum 2 haftadir hayel kirikligi yasiyorum. Cuma tartilicam sok rakami ozaman yasamayi dusunuyorum

Kızlar çok mutluyum tartım bu sabah itibari ile 66.5 i gösterdi :) dünkü uzuun yürüyüşüm demek ki etki göstermiş bundan sonra iki günde 1 mutlaka gitmeliyim :) en az 900 gr verdiğimi düşünüyorum bu kadar şiş olmama ragmen

Hosgeldin canım

Maşallah. Beni de tiksindir cikolstadan
.çikolata yerine findik fistik ceviz badem kuru meyveler hindistan cevizi ..çekirdek...onlarda yoksa .tarçinli süt...kefir ayran ev yapimi yoğurt..sebze meyve..yumurta.tahin .ve sağlikli yağlar..hatta sağlikli yağlar tatli isteği krizini azaltiyormuş..sağlikli yağlardan kotkmayalim...tereyağ zeytinyağ..hindistan cevizi yaği tahin avokado ve čiğ çerezlerdeki yağlar da çok sağlikli bir avuç kadar yenebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…