İyiym canım sen nasılsın?hoşbuldum canım nasılsın
45 dk Leslie 15 dk kardiyoSpor olarak ne yaptin canim
Hoşgeldin canımMerhabalar.Ben de takımınıza katılmak istiyorum.Bana da var mı yeriniz?
Ne yapacağımı bilemiyorum çünkü ilk kez bi takımla zayıflama işine başlayacağım.
Benim de kollarım fenaGünaydın benim gibi her sabah tartilan varmı sinir oluyorum kendime
Bu arada dün squat yapmıştım bacaklarım öyle agriyorkiii
BeeennnGünaydın benim gibi her sabah tartilan varmı sinir oluyorum kendime
Birde ben varım her sabah tartılan ama dünle bugün arası +300 gr pof hiç kaçamak yok halbuki spor yapmadım sadeceGünaydın benim gibi her sabah tartilan varmı sinir oluyorum kendime
.çikolata yerine findik fistik ceviz badem kuru meyveler hindistan cevizi ..çekirdek...onlarda yoksa .tarçinli süt...kefir ayran ev yapimi yoğurt..sebze meyve..yumurta.tahin .ve sağlikli yağlar..hatta sağlikli yağlar tatli isteği krizini azaltiyormuş..sağlikli yağlardan kotkmayalim...tereyağ zeytinyağ..hindistan cevizi yaği tahin avokado ve čiğ çerezlerdeki yağlar da çok sağlikli bir avuç kadar yenebilir...Hosgeldin canım
Maşallah. Beni de tiksindir cikolstadan
Allah kolaylik versin canim..Slm kizlar , pazartesiye kadar izin istiyorum hafta sonu sinavim.var, kilo bildirmeye gelirim
HoşgeldinMerhabalar.Ben de takımınıza katılmak istiyorum.Bana da var mı yeriniz?
Ne yapacağımı bilemiyorum çünkü ilk kez bi takımla zayıflama işine başlayacağım.
Canım bildirim onaylandıktan sonra söylediğin için öbür kilo dahil. Düzeltme yapılamazBen ayni 75.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?