Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım köfteleri mi saydın cidden :)

Günaydın benim gibi her sabah tartilan varmı sinir oluyorum kendime
Bu arada dün squat yapmıştım bacaklarım öyle agriyorkiii

Ben iyi oluyor kaçamak yapınca hemen çıkıyor

Aynen ama çikolata aşkı başka işte zaaten evde biz hersey zeytinyağı kullanıyoruz

Slm kizlar , pazartesiye kadar izin istiyorum hafta sonu sinavim.var, kilo bildirmeye gelirim

Başarılar

Geçmiş olsun bana tuzlu ayran iyi geliyor

Menü ve spor listesi...menü paylaşmsyanlara eksi..paylaşanlara arti işareti yapiyorum..ve spor puanlarini kayit ediyorum..puanlar ilk sayfada

beni de ekler misin kendimi goremedim. menumu de paylastim dun

Bende soğanlı yumurta yapıyorum tereyagida koyuyorum çok güzel oluyor
ooff enfess

64.4 su an ben kendimi bildim bileli yazın 58 lere iner kışın geri çıkarım üşüyorum kışları boyum 164 yemek sevmem aburcubur bayilirimkilo alma sebebim yemek yerine abuk sabuk şeyler yemek senin?

bende evlendikten sonra hep 57-61 arasi giderdim ama hamilelikten sonra alt ust oldum toparlamaya calisiyorum basaricam ins

Slm kizlar , pazartesiye kadar izin istiyorum hafta sonu sinavim.var, kilo bildirmeye gelirim

Allah zihin açıklığı versin cnm basarilar

hu huuu
kizlar baskulu iade etmekten vazgectim cunku ptt kargoda 200 kisi var sirada sadece ptt den iade kabul ediyor aldigim satici. bende kaliyor yarin tekrar tartilicam o baskule dönücem komple

Bende de baksul sorunu var bugün 2 tartı arası fark 300 grama indi dün yarım kiloydu

Inşallah canım

Bugünkü menüm kızlar :)
Sabah ılık su
Kahvaltı 14.00
4 yk yulaf ile yulaf lapası(1 fincan süt 1fincan su 1 çk tarçın)
Üzerine 1 dolu yemek kaşığı çıtır granola 1 küçük muz yanında filtre kahve

Akşam
17.30
2 ev yapımı lahmacun( canım çekti tekrar yaptım :)
2 si 1 lahmacun bile etmez boyutları küçük ve çok ince hamurlu boll yeşillik ve salatalık 2 kaşık yogurt

2 tam ceviz ve çay :) geriye kalan zamanda bol hol su şimdilik 1 litreyi biraz geçtim uyuyana kadar 2 buçuk olur. Spor yapmadım yaparsam eklerim. Herkese keyifli akşamlar.

Aaaa hiç fatketmrmişlm listeye kayit etmediğimi seni..ama not defterimde bütün menüleri not etmişim...kafaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…