- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Canım köfteleri mi saydın cidden :)Dünki menü
Sabah 7 zeytin 1 incir
Öğlen yarım dürüm
Saat 3 gibi yarım yerli muz
Akşam 18 sulu köfte 1 kase salata
Saat 22 de zeytin incir kürü
Dün 1.5 lt den biraz fazla su içtim. Tansiyon düştü kotuledim. 1000 kal aldım
Bugün de halim yok
Günaydın benim gibi her sabah tartilan varmı sinir oluyorum kendime
Bu arada dün squat yapmıştım bacaklarım öyle agriyorkiii
.çikolata yerine findik fistik ceviz badem kuru meyveler hindistan cevizi ..çekirdek...onlarda yoksa .tarçinli süt...kefir ayran ev yapimi yoğurt..sebze meyve..yumurta.tahin .ve sağlikli yağlar..hatta sağlikli yağlar tatli isteği krizini azaltiyormuş..sağlikli yağlardan kotkmayalim...tereyağ zeytinyağ..hindistan cevizi yaği tahin avokado ve čiğ çerezlerdeki yağlar da çok sağlikli bir avuç kadar yenebilir...
Slm kizlar , pazartesiye kadar izin istiyorum hafta sonu sinavim.var, kilo bildirmeye gelirim
Dünki menü
Sabah 7 zeytin 1 incir
Öğlen yarım dürüm
Saat 3 gibi yarım yerli muz
Akşam 18 sulu köfte 1 kase salata
Saat 22 de zeytin incir kürü
Dün 1.5 lt den biraz fazla su içtim. Tansiyon düştü kotuledim. 1000 kal aldım
Bugün de halim yok
Allah zihin açıklığı versinSlm kizlar , pazartesiye kadar izin istiyorum hafta sonu sinavim.var, kilo bildirmeye gelirim
Menü ve spor listesi...menü paylaşmsyanlara eksi..paylaşanlara arti işareti yapiyorum..ve spor puanlarini kayit ediyorum..puanlar ilk sayfada
ooff enfessBende soğanlı yumurta yapıyorum tereyagida koyuyorum çok güzel oluyor
64.4 su an ben kendimi bildim bileli yazın 58 lere iner kışın geri çıkarım üşüyorum kışlarıboyum 164 yemek sevmem aburcubur bayilirim kilo alma sebebim yemek yerine abuk sabuk şeyler yemek senin?
Slm kizlar , pazartesiye kadar izin istiyorum hafta sonu sinavim.var, kilo bildirmeye gelirim
hu huuu
kizlar baskulu iade etmekten vazgectim cunku ptt kargoda 200 kisi var sirada sadece ptt den iade kabul ediyor aldigim satici. bende kaliyor yarin tekrar tartilicam o baskule dönücem komple
Şu bambu olan değil mi? Markası nedir biz de alalım takımcak
hu huuu
kizlar baskulu iade etmekten vazgectim cunku ptt kargoda 200 kisi var sirada sadece ptt den iade kabul ediyor aldigim satici. bende kaliyor yarin tekrar tartilicam o baskule dönücem komple
beni de ekler misin kendimi goremedim. menumu de paylastim dun
ooff enfess
bende evlendikten sonra hep 57-61 arasi giderdim ama hamilelikten sonra alt ust oldum toparlamaya calisiyorum basaricam ins
Allah zihin açıklığı versin cnm basarilar
Bende bugün kabak yaptım :)Menum sabah 2 yumurta domates salatalık sutlu kahve
Öğlen yoğurt 2 kayısı 6 badem 2 galeta
Ara sütlü kahve 1 kurabiye
Akşam kabak yemeği 1 dilim ekmek
Spor 10 bin adim
Daha ne istiyon
AkşsmaAlm kızlar bugünkü menüm
Sabah karpuz peynir buharca peynir
Ogleyesil merrcimek koftesi 4 tane
Aksama
Aaaa hiç fatketmrmişlm listeye kayit etmediğimi seni..ama not defterimde bütün menüleri not etmişim...kafaya bakbeni de ekler misin kendimi goremedim. menumu de paylastim dun
ooff enfess
bende evlendikten sonra hep 57-61 arasi giderdim ama hamilelikten sonra alt ust oldum toparlamaya calisiyorum basaricam ins
Allah zihin açıklığı versin cnm basarilar
Bende köfteler anladım
Perihan yasakları sayıyor bunlarda lokmalarimiEfsane olmuş ama kabul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?