Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım erken menopoz olabilir benim 44 yas civarında başladım süreç e

Maşallah Süpersin seni böyle mutlu görmek ne güzel ahhh ahhh eksiler cm ler sen nelere kadirsin maşallah tebrikler
Tesekkurler
Tesekkurler bu akşam başlayalım bakalim

güzeller. nasılsınız. ben yerimde sayıyorum. demir depolarım tükenmiş. ileri derecede kansızlık başlamış. bu ayılıp bayılma halleri ondan. bide limonlu zencefilli kür yapıyordum. limonda tansiyonu düşürdü sanırım. sonuç ben pert.
bugün iyiyim şükür. gün içinde baş dönmelerim darlanmalarım oluyor ama iyiyim. bulantı kusma bayılıyor gibi uyuklama hallerim bitti.
bitti derken bu gün için. dün çok kötüydüm yine. diyeti bıraktım şimdilik eşim kızdığı için. abur cubura kaçmadan yemeye çalışıyorum. bişey görünce çok hevesleniyorum yiyorum. sonrada çıkarana kadar perişan oluyorum. hem zayıflayın hem sağlığınıza dikkat edin.
bugünkü kilom 75.9 yarın için bilmiyorum. hayırlısı.

tövbe dee.. Allah isteyene versin inşallah gezom
annem bu kadar erken girmedi menopoza ama olabilir tabii cumartesi belli olur artık. Sen nasılsın canım?? Bir görünüp bir kayboluyorsun

Canım benimki o yıl 40 kilo vermiştim Dr i sebepten
Olabilir demişti
Bizde de kalıtım değildi sebep
İyiyim obez im çok şükür kuzum malum dünyaca zor günler geçiriyoruz canım
Biraz yoğunluktan yoruldum
Kendime zaman ayırmaya yeni zaman buluyorum inşallah canım
Sen nasılsın canım kilo durumları sende nasıl

Kahvaltı:çavdar ekmeği ile peynirli tost,salatalık ,domates,5 zeytin
Akşam:ızgara tavuk (200 gr kadar ),çavdar ekmeği,salata
su:2,5 litre
spor yok
ilerleyen saatlerde aç hissedersem yoğurt yerim

Menüm sabah omlet peynirli 6 zeytin 1 yuvarlak ekmek 1 cokomel mi ne tatlı bisey sabah kan verdim süt
Öğlen yogurt 1 muz 6 findik
Akşam kabak yemeği 2 dilim ekmek 2 pastırma 1 kaşık fıstık ezmesi
Spor yok bugün

Bu sefer çok zor gidiyor kilolar canım diyetisyene başlamadım henüz önceki listelerimden biriyle devam bakalım gidecek bu kilolar sende dikkat et canım sağlığımız için kilolardan kurtulmalıyız bende senin aebenin yasom un da olduğu günleri özlüyorum burda bizim zamanımızdan gezegenimle ben varız aylinde yeniden gelecek sende olsan ne güzel olur

inşallah her şey yolundadır obezim

Iyi olduğuna sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…