Kızlar benim çok büyük bir problemim var. geçen hafta pazar günü regl olmam gerekiyordu ve bugün oldu tık yoknormalde çok düzenliyimdir anormal bir durum yani. Cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem. Geçen ay da çok az olmuştum ama bunu demir depolarımın düşüklüğüne bağlamıştım. İnşallah her şey yolundadır
TesekkurlerMaşallah Süpersin seni böyle mutlu görmek ne güzel ahhh ahhh eksiler cm ler sen nelere kadirsin maşallah tebrikler
Tesekkurler bu akşam başlayalım bakalimTabii ki☺
Bugün başladım biraz ama tamamlayamadım ben öyle hamlamış ki vücut nefesim kesildi devam edemedim
Eki Görüntüle 2647399 Eki Görüntüle 2647398 Eki Görüntüle 2647397 Eki Görüntüle 2647396 Eki Görüntüle 2647395 Eki Görüntüle 2647394
tövbe dee.. Allah isteyene versin inşallah gezomDesene bize yeğen geliyor
şaka şaka
Belki menapoz yakındır
annem bu kadar erken girmedi menopoza ama olabilir tabiiCanım erken menopoz olabilir benim 44 yas civarında başladım süreç e
sayılırımKayserili misiniz
tövbe dee.. Allah isteyene versin inşallah gezom
annem bu kadar erken girmedi menopoza ama olabilir tabiicumartesi belli olur artık. Sen nasılsın canım?? Bir görünüp bir kayboluyorsun
Gideceği kadar yapmayi denicem canim ..birakmakta istemiyorum bir taraftan...2 hafta kt öncesi
3 gün de kt sonrası
Zaten 3 günlük açlık var arada
Benim bildiğim tahin pekmez gibi bitkisel olan yiyeceklerde serbest, yanlış hatırlamıyorsam.
canım bi bayan hamileydi lohusalık döneminde kasmadan yapmıştı onu araştır istersenGideceği kadar yapmayi denicem canim ..birakmakta istemiyorum bir taraftan...
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | + | + | +120 | +60 | +64 | +128 | |
| +135 | +180 | +240 | +240 | + | + | |
| + | + | + | + | +225 | + | |
| - | - | m | m | m | m | |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | + | +170 | - | - | -170 | |
R reklam | - | - | - | - | - | + | |
F Fitimfitsinfit | +120 | + | - | + | - | m | |
@Gönulbagi | + | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | + | |
| - | - | + | - | - | - | |
@adaçiçeği | + | + | +120 | +90 | + | + | |
B busefit | - | + | + | + | + | + | |
@dünya cadisi | +120 | +135 | + | +135 | + | + | |
| + | + | + | - | - | m | |
| - | - | - | - | - | - | |
| + | - | - | - | + | + | |
| + | + | + | +24 | +108 | +24 | |
| - | - | - | - | - | +180 | |
F fahriyeaba | + | + | +80 | + | +90 | + | |
@marifetliana | - | - | - | - | - |
Çok iyi gidiyorsun böyle..güzel bir menü..kahvaltı: Öğlene doğru 1 tabak yayla çorbası ,1 dilim çavdar ekmeği
Ara:erikli tarçınlı yoğurt
Akşam:6 tane ızgara köfte,salata,1dilim çavdar ekmeği
su 2 litre
spor yok
Hadi ya neredesin senBizim kalorifer yanıyor hâlâ
neyseki 1 e düştük
Aynen canım 120 civarindayim bende
Burda başladım tekrar inşallah yürüyüş e çıktım bugün
Dikkatliyim inşallah
Sende almışsın ama maşallah sen azimlisin basladiysan yaparsın canım
Geçen yaz buraya geldiğimde seninle yazisirdik aklıma geldi
Buraya ilk defa baskül getirmedim
Baskül verncede alincada etkiliyor
Verince simariyorum
Alınca strese giriyorum
Bu sefer kilo surecimi baskulsuz devam edicem inşallah
Memlekete dönünce sürpriz olsun
Sen yine diyetisyeni başladın csnim
Hangi programi uyguluyorsun
inşallah her şey yolundadır obezimKızlar benim çok büyük bir problemim var. geçen hafta pazar günü regl olmam gerekiyordu ve bugün oldu tık yoknormalde çok düzenliyimdir anormal bir durum yani. Cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem. Geçen ay da çok az olmuştum ama bunu demir depolarımın düşüklüğüne bağlamıştım. İnşallah her şey yolundadır
Evet maalesef gezom,hiç böyle olmamıştım.En son sanırım 82.5 la buraya gelmiştimYok artık
Bende kilo aldım deyince 7 lere çıktım zannettim
Iyi olduğuna sevindim canımgüzeller. nasılsınız. ben yerimde sayıyorum. demir depolarım tükenmiş. ileri derecede kansızlık başlamış. bu ayılıp bayılma halleri ondan. bide limonlu zencefilli kür yapıyordum. limonda tansiyonu düşürdü sanırım. sonuç ben pert.
bugün iyiyim şükür. gün içinde baş dönmelerim darlanmalarım oluyor ama iyiyim. bulantı kusma bayılıyor gibi uyuklama hallerim bitti.
bitti derken bu gün için. dün çok kötüydüm yine. diyeti bıraktım şimdilik eşim kızdığı için. abur cubura kaçmadan yemeye çalışıyorum. bişey görünce çok hevesleniyorum yiyorum. sonrada çıkarana kadar perişan oluyorum. hem zayıflayın hem sağlığınıza dikkat edin.
bugünkü kilom 75.9 yarın için bilmiyorum. hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?