Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah 1 kupa filtre kahve
Öğle 13.00
3-4 kaşık patatesli tavuk
1 kepçe çorba

Ara
14.30
1 kuru pasta 3 kuru kayısı 1.5 ceviz
11 kupa çay

Akşam
1 kase tarhana çorbası
Somon
Salata
1.5 kurabiye biraz tahin helva 1 fındık
Çay
Su 2 litre
Spor 8000 civarı adım 80 puan

11 kupa çay iyi çay arkadaşı olur senden

iyi aksamlar kizceler

eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
hiç hiç olmayacaksa yapacaksa bir şey yok. hakkınızda hayırlısı olsun busecim. mutsuz evlilik yürümüyor maalesef. insan mutlu olmak için evleniyor bu bir gerçek. ilk işin ekonomik özgürlüğünü elde etmek olsun tatlım. yolun açık olsun. seni seviyoruz
Cevizli sucuğu senmi yaptın?
Bende 3 gün önce yaptım un ve nişasta var
Ve hala kurumadı.
yok canım. aslında yazın yapacaktım ama tembellikten hep erteledim yapmadım. bugün hazır aldım. unsuz yazıyor. tadı da güzeldi. ama en iyisi evde yapmak. seneye inşallah Allah nasip etsin de.
Fulyacım yeme isteği gelince su iç şaka gibi ama gerçekten açlık hissini geçiriyor
su iyi geliyor da bazen oluyor işte

Aa neoldu kız. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah..

uzun zamandir boyleydi
insallah canim

sag ol canim benim
is arayislari son gaz Allah evladimi ve beni bizden iyi düşünmüştür bende sizi seviyorum

Iyi geceler arkadaşlar
Nasilsiniz iyisinizdir insallah
Pek bakamiyorum mesajlara
Malum tlf sıkıntı cikarinca eski model bir tlf bulduk dayimdan
Hattimi ona taktım, akilli telefonumu da ogluma oyun telefonu yaptim benim instagram face kk da burda ,gunduz odun işi vs var onlarla ugrasiyoruz zaten 10 dan sonra kalkiyoruz ,aksam olunca da oglum oyun oynuyor ,o uyuyuyunca da once instagram sonra face biraz ekşi sözlük dunyadan haber aliyorum ,kk ya gelince pertim çıkmış oluyor aslinda her aksam 1 saat kadar ders calismam lazim ama halim olirsa calisiyorum olmazsa uyku
Durumlar böyle
Bakalim geldim gidiyom
Iyi gecelerrr

iyi aksamlar kizceler

eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
Hadi yaa ( Hakkınızda hayırlısı olsun,önemli olan mutluluk huzur busecim.Ama üzülmedim desem yalan olur
B busefit

Kolay gelsin canım

Gayet iyi gidiyorsun canım
İnşallah cuma günü de tartıyla da aram iyi gider de yüzü mü güldürür
Hiç duymamıştım
Batıl inanç belki ama işte eskiler derdi
Bilmediklerimi ögreniyorum senden cok güzel bilgiler şehri sayfadan da cok güzel bilgiler ögrendim da sagol canım
Gece kuşu gezo
Kafam birşeye takıldı 1 saattir uyuyamıyorum
Maşallah iyi dayanıyorsun canım gece uyumuyorsun gündüz dışarda koşturmaca aman dikkket kendine bitkin düşmeyesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…