11 kupa çayMenüm
Sabah 1 kupa filtre kahve
Öğle 13.00
3-4 kaşık patatesli tavuk
1 kepçe çorba
Ara
14.30
1 kuru pasta 3 kuru kayısı 1.5 ceviz
11 kupa çay
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Somon
Salata
1.5 kurabiye biraz tahin helva 1 fındık
Çay
Su 2 litre
Spor 8000 civarı adım 80 puan
hiç hiç olmayacaksa yapacaksa bir şey yok. hakkınızda hayırlısı olsun busecim. mutsuz evlilik yürümüyor maalesef. insan mutlu olmak için evleniyor bu bir gerçek. ilk işin ekonomik özgürlüğünü elde etmek olsun tatlım. yolun açık olsun. seni seviyoruziyi aksamlar kizceler
eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
yok canım. aslında yazın yapacaktım ama tembellikten hep erteledim yapmadım. bugün hazır aldım. unsuz yazıyor. tadı da güzeldi. ama en iyisi evde yapmak. seneye inşallah Allah nasip etsin de.Cevizli sucuğu senmi yaptın?
Bende 3 gün önce yaptım un ve nişasta var
Ve hala kurumadı.
su iyi geliyor da bazen oluyor işteFulyacım yeme isteği gelince su iç şaka gibi ama gerçekten açlık hissini geçiriyor
1 kupa o yanlış olmuş11 kupa çayiyi çay arkadaşı olur senden
Amanın11 kupa çayiyi çay arkadaşı olur senden
Aa neoldu kız. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah..
hiç hiç olmayacaksa yapacaksa bir şey yok. hakkınızda hayırlısı olsun busecim. mutsuz evlilik yürümüyor maalesef. insan mutlu olmak için evleniyor bu bir gerçek. ilk işin ekonomik özgürlüğünü elde etmek olsun tatlım. yolun açık olsun. seni seviyoruz
yok canım. aslında yazın yapacaktım ama tembellikten hep erteledim yapmadım. bugün hazır aldım. unsuz yazıyor. tadı da güzeldi. ama en iyisi evde yapmak. seneye inşallah Allah nasip etsin de.
su iyi geliyor da bazen oluyor işte
Iyi geceler canımAllah rahatlik versin hepinize kizceler
hayirli geceler
İnan çok sevindim,annenle babana saygılar...Çok faydalı oldu Zor zamanda canım şimdi daha iyiler şükür
Udi hindi yağı canımAylin42Konya tavsiye etmişti annemle babam kovit oldular onun için ben denemedim ama rahatlatıcı oldu dediler
BendeHiç duymamıştım
Çayı sevmeyenleri hiç anlamıyorumAmanın
1 kupa çay içtim onuda eşim için ısıttım, berbere gidince neyse 1 bardak ben içiyim deyip doldurdum
Kolay gelsin canımIyi geceler arkadaşlar
Nasilsiniz iyisinizdir insallah
Pek bakamiyorum mesajlara
Malum tlf sıkıntı cikarinca eski model bir tlf bulduk dayimdan
Hattimi ona taktım, akilli telefonumu da ogluma oyun telefonu yaptim benim instagram face kk da burda ,gunduz odun işi vs var onlarla ugrasiyoruz zaten 10 dan sonra kalkiyoruz ,aksam olunca da oglum oyun oynuyor ,o uyuyuyunca da once instagram sonra face biraz ekşi sözlük dunyadan haber aliyorum ,kk ya gelince pertim çıkmış oluyoraslinda her aksam 1 saat kadar ders calismam lazim ama halim olirsa calisiyorum olmazsa uyku
Durumlar böyle
Bakalimgeldim gidiyom
Iyi gecelerrr
Kahvaltıda ve bazı yemeklerin yanında severimÇayı sevmeyenleri hiç anlamıyorum
İnşallah cuma günü de tartıyla da aram iyi gider de yüzü mü güldürürGayet iyi gidiyorsun canım
Batıl inanç belki ama işte eskiler derdiHiç duymamıştım
Bilmediklerimi ögreniyorum senden cok güzel bilgiler şehri sayfadan da cok güzel bilgiler ögrendim da sagol canımBenim uyguladıgım sistemde öyle Özgürkuşum. İki pro bir arada sindirim sorunu yaparmış. Buda birçok sağlık sorunu ortaya çıkarıyor. Sade beslenme en iyisi. Keşke hep uygulayabilme.
Tek öğünde karıştırmamak lazım.
Misal tavuk balık kırmızı et VS birlikte yenmez. Süt ürünleri bunlarla yenmez.
Çok net bir örnek vereyim kıymalı pideyi ayranla yerseniz şişerde şişeriz.
Aynı zamanda baklagiller bitkisel protein.
Sebzelerdende ıspanak ve mantar. Bunlarda yogurtla yenmiyor benim sistemde.
Bu sisteme sadece kilo için başvurmadım. Çok ilginc birşey oldu.
Tansiyon ilacı kullanıyordum. Son zamanlarda sorunlardanmidir beslenmedenmi ilacının dozuda arttı. Lakin bu son iki haftadır tansiyonum çok düştü. Normal ilacımı ikiye bölüyorum o bile fazla geliyor. Tansiyonum 10 _ 7 falan.
Sanırım bu sade beslenme insanı fabrika ayarlarına döndürüyor. Allahın izniyle
Maşallah iyi dayanıyorsun canım gece uyumuyorsun gündüz dışarda koşturmaca aman dikkket kendine bitkin düşmeyesinGece kuşu gezo
Kafam birşeye takıldı 1 saattir uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?