Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dunki menume ilave olarak yaptigim ihlamurun yaninda 4-5 tane çiğ badem ve 2-3 tane kuru erik, 1 tane kuru kayisi yedim.

Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın, çok teşekkür ederimm :) canım diyet sağlıklı beslenme alışkanlıklarımdan vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum, diyete başlarken amacım ömür boyu sürdürebileceğim bi diyet alışkanlığı kazanmaktı çünkü:)

bir ara moralim bozukken koymuştum o resmi, en yakın zamanda değiştiricem ama :)

1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Ben de hedefe 53 diyerek fazla demisim,mezuniyetim uzun surecek

canım çook hoşsunnn :)

bugünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine peynir, maydanoz, marul sandviç

öğlen: tavuklu mercimek çorba, yarım porsiyon etli fasulyeli bi yemek, 2 kaşık kısır, bol salata , yoğurt

akşam da kapuska, tavuk sote ve yoğurt olacak.

bu arada kardan dolayı 15:30ta çıkıyoruz bugün :))

Slm kızlar, nasılsınız? Yorumlarınızı okudum, bikaç kilo daha verebilirsem vereceğim ama spora ağırlık vereceğim çünkü üst bedenim aşırı küçüldü, 75 e düştü nerdeyse
Haftasonu biraz gezme biraz üşengeçlikten yemek yapamadım, cumartesi önceki günden artanları yemiştik, dün de öğlen dışarda köfte yedim akşam acıkmamıştım ama 8 gibi açlık hissedip yumurta peynir falan yedim, biraz düzensiz oldu, bu sabah tartıldım almamışım çok şükür. Bugün de uyuşukluk var yemek yapasım gelmiyo, sürekli kahvaltılık yemekten gına geldi
@Karacamdan Kelebek ben de başak burcuyum, hedefine ulaşana kadar yılmayacağını biliyorum ve sonrasında da... Eminim çok fit bir gelin olacaksın

Tesekkur ederim canim :)

Reflor mu eger reflorsa yogurduna yada mamasina katip verebilirsin bi saseyi yarim sabah yarim aksam olarak
Probiyotik bi ilac hem kusmayi hemde ishali dengeliyor zaten pat diye kesmiyor ama su kaybini onlemek gerek cok kucukler
Canim reflor degil denflor vermisler vermedim zaten iyi cok sukur

Kızlar saanki hasta olcak gibiyim, üst damağım sızlıyor ve çenemede ağrı yapıyor. çok halsiz ve uykusuz hissediyorum kendimi

Merhaba bugun 12 de kalktk oglumla beraber uyuduk canimm oglumm ya kalknca beni gorunceki yuz ifadesini gulucuklerini bi gorsenizzz ya bilmem belkide hep ole uyaniyodr ama bana ole geldi canimmm oglummmsabah bi kase corbs ictm evde pek kahvaltkkalmams hic doyamadn ya napsamkii cok da soguk karli markete gtseeemm oglum var bakalm napcm bu arada bu hafta greyfurt diyetne baslyrm dayanablrsem haftya cumaya kadar ins

Bence de değiştir, senin gibi tatlı bi kıza hiç uymuyo

Kahvaltim
3 yemek kasigi patates kizartmasi
1 dilim ekmek
1 tane zeytin 1 barday cay
1 saat ssonra yatim bardak biberiye cayi ama coook aci icemedim zayiflamaya nasil etkisi olur bilmiyorum ama ben migrwn icin aldim

Kahvaltim
3 yemek kasigi patates kizartmasi
1 dilim ekmek
1 tane zeytin 1 barday cay
1 saat ssonra yatim bardak biberiye cayi ama coook aci icemedim zayiflamaya nasil etkisi olur bilmiyorum ama ben migrwn icin aldim
Diyetisyen önermişti metabolizmayı hızlandırıyormuş ama ben içemiyorum çarpıntı yapıyo, yeşil çay da içemiyorum

Kızlar saanki hasta olcak gibiyim, üst damağım sızlıyor ve çenemede ağrı yapıyor. çok halsiz ve uykusuz hissediyorum kendimi
Dikkat et canım grip salgını var, adaçayı iç hemen
Oyy ne güzel, evde güzel güzel vakit geçirirsin oğlunla

1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Ben de hedefe 53 diyerek fazla demisim,mezuniyetim uzun surecek
Canim hedefe bi kac kg kala hedef yukseltilmiyor fakat istersen simdi yukseltebilirsin
Yine karli ha istanbul
Hemen onlem al canim
Ohh keyfiniz daim olsun
Canim greyfurt diyeti ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…