- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Ben de hedefe 53 diyerek fazla demisim,mezuniyetim uzun surecek
Gunaydin kizlarr
masalimsii masallah sana tam 21 kilo bravo valla seni okumak motive ediyor.bu ara almayacak yemene dikkat edeceksin eminim lutfen 2 ay sonra da et.insan verdigi kiloyu hoop diye bir anda alinca farkina variyor.resimlerine bayildim sacin da cok yakismis,allah nazardan korusun seni.avatar resmin uzgun,dusunceli birini hissettiriyor bana kendin gibi bicirik bir resim gormek isterim acikcasi,mutlu guzel yillarin olsun canim
1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Tesekkur ederim canim :)İdeal kilonsa ve görüntünden memnundan artık diyet yapma korumaya geç güzel spor yap vücudun şekillensin
Hamileyken nasıl beslenilmesi gerekiyor bilmiyorum ama bana normal geldi.
Eğer suyunu az içiyorsan ondandır.Bizim ailenin kronik sorunudur bu. Anneme zorla su içmeye alıştırdım o bile hayatından çok memnun suan. Evde hangi odaya giderse 1 litrelik şişesini yanında götürüyor. En az 1,5 litre içiyor.
Ballı limonlu su işe yaradı mı canım?
Ayfercim harikasın ama aç kalmandan korkuyorum
Maşallah nazar değmesin. Saçların güzel olmuş. Ayrıca çok sağlam kilo vermişssin harika görünüyorsun.
Güzel menü. Biraz salatayla yeşillendirsen sofranı çok güzel olacak.
Menün güzel olmuş ne zamandır iyi gidiyorsun. Bence o halleyleri yiyip emeklerini boşuna harcama.
HoşgeldinHayırlı olsun evin. Allah kolaylık versin canım.
Ayfercim harika gidiyorsun biliyorsun değil mi?
İnşallah canım dikkat et kendine. Biraz meyve portakal vs.
Evet kararlı ol
Ben artık senin menülerine diyet olarak bakmıyorum. Koruma dengeleme üzerinden hareket ediyorum.
Bence güzel halletmişsin.
Canim reflor degil denflor vermisler vermedim zaten iyi cok sukurReflor mu eger reflorsa yogurduna yada mamasina katip verebilirsin bi saseyi yarim sabah yarim aksam olarak
Probiyotik bi ilac hem kusmayi hemde ishali dengeliyor zaten pat diye kesmiyor ama su kaybini onlemek gerek cok kucukler
Bence de değiştir, senin gibi tatlı bi kıza hiç uymuyoCanım benim ne güzel şeyler yazmışsın, çok teşekkür ederimm :) canım diyet sağlıklı beslenme alışkanlıklarımdan vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum, diyete başlarken amacım ömür boyu sürdürebileceğim bi diyet alışkanlığı kazanmaktı çünkü:)
bir ara moralim bozukken koymuştum o resmi, en yakın zamanda değiştiricem ama :)
canım çook hoşsunnn :)
Diyetisyen önermişti metabolizmayı hızlandırıyormuş ama ben içemiyorum çarpıntı yapıyo, yeşil çay da içemiyorumKahvaltim
3 yemek kasigi patates kizartmasi
1 dilim ekmek
1 tane zeytin 1 barday cay
1 saat ssonra yatim bardak biberiye cayi ama coook aci icemedim zayiflamaya nasil etkisi olur bilmiyorum ama ben migrwn icin aldim
Tadi cok igrenc zaten yaDiyetisyen önermişti metabolizmayı hızlandırıyormuş ama ben içemiyorum çarpıntı yapıyo, yeşil çay da içemiyorum
Dikkat et canım grip salgını var, adaçayı iç hemenKızlar saanki hasta olcak gibiyim, üst damağım sızlıyor ve çenemede ağrı yapıyor. çok halsiz ve uykusuz hissediyorum kendimi
Oyy ne güzel, evde güzel güzel vakit geçirirsin oğlunlaMerhaba bugun 12 de kalktk oglumla beraber uyuduk canimm oglumm ya kalknca beni gorunceki yuz ifadesini gulucuklerini bi gorsenizzz ya bilmem belkide hep ole uyaniyodr ama bana ole geldi canimmm oglummmsabah bi kase corbs ictm evde pek kahvaltkkalmams hic doyamadn ya napsamkii cok da soguk karli markete gtseeemm oglum var bakalm napcm bu arada bu hafta greyfurt diyetne baslyrm dayanablrsem haftya cumaya kadar ins
Migren çok zor bişey, çok geçmiş olsunTadi cok igrenc zaten yayesil cay da hic icmedim ben biberiye cayini bi denicem insAllah migrenim kaybolur
Canim hedefe bi kac kg kala hedef yukseltilmiyor fakat istersen simdi yukseltebilirsin1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Yine karli ha istanbulbugünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine peynir, maydanoz, marul sandviç
öğlen: tavuklu mercimek çorba, yarım porsiyon etli fasulyeli bi yemek, 2 kaşık kısır, bol salata , yoğurt
akşam da kapuska, tavuk sote ve yoğurt olacak.
bu arada kardan dolayı 15:30ta çıkıyoruz bugün :))
Hemen onlem al canimKızlar saanki hasta olcak gibiyim, üst damağım sızlıyor ve çenemede ağrı yapıyor. çok halsiz ve uykusuz hissediyorum kendimi
Ohh keyfiniz daim olsunMerhaba bugun 12 de kalktk oglumla beraber uyuduk canimm oglumm ya kalknca beni gorunceki yuz ifadesini gulucuklerini bi gorsenizzz ya bilmem belkide hep ole uyaniyodr ama bana ole geldi canimmm oglummmsabah bi kase corbs ictm evde pek kahvaltkkalmams hic doyamadn ya napsamkii cok da soguk karli markete gtseeemm oglum var bakalm napcm bu arada bu hafta greyfurt diyetne baslyrm dayanablrsem haftya cumaya kadar ins
Osekeza arkadaş herhalde eskaza daldın grubumuza; üyelik tarihine baktım da bugün üye olmuşsun ve bikaç konuya balıklama dalmışsın. Bugün de kar tatili, liseli ergenler evde ne tesadüfsana burdan malzeme çıkmaz güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?