Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinnnnn
Dunku menum
Sabah
2.5 yumurta haslannis
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
Cay
Ogle
Bi kase sutlu cornflakes
Ara
Bi avuc findik
1 armut
Ara
1 greyfurt
Ara
Turk kahvesi
1 mini ikramlik cikolata
Aksam
1 kase corba
2 parca pirzola
Salata
Ekmgn dis kisimlrndan birazcik
Su
2 lt

kahvaltıyı görünce gözlerim yaşardı, afiyet olsun tatlım.

Selam kızlar;

bugünkü menümün gidişatı

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen : çorba, 2 küçük biber dolması, 3 kaşık kısır (canım çok çekmişti, eve gidip kısır yapmayı düşünüyordum ki yemekte çıktı : ) ), bir su böreğinin 3 te 1 i

akşamda tavuk salata yoğurt olcak

Çok güzel. Kahvaltı yapman ayrı güzel.

Koruma için çok iyi gidiyorsun

Kızlar haftasonu kayınvalidem geliyo, bi haftalığına geliyo bi ay durur kesin:))) gelsin başımınızın üstünde yeri var hem çocuklara da iyi olur ben de arada ona atıp dışarı kaçarım. Tek sorun var, kadın tek kişilik pastane gibi, her öğün hamurişi yapıyo, yemesem de laf sokup duruyo benim için büyük bir imtihan olacak, nefis terbiyesi :)))

Ya siteye gidiyorum geriye atıyor beni güncelleme geldi tele ondan galiba

@erigim oğlun yürümüş kaç gündür hayırlı olsun diycem unutuyorum. Gözünüz aydın, hiç oturmaz artık bıdış
Bizimki daha yürümek için hiç çaba sarfetmiyo; gerçi hastalıklardan kendine gelemedi yavrum, bugün tarttım kilo vermiş biraz da kilo alması için napabilirim, yumurta, patates, pirinç yedirmeye çalışıyorum ama iştahı yok. Tatlıyı hiç sevmiyo zaten, pekmezi ağzına sürmez ne yedirsem şaşırdım

Ooo büyük sınav yaklaşıyor desene başarılar.

Canım haftasonu kaçamaklar çok olduğu için haftaiçerisinde dengelemeye çalışıyorum :)

bu arada akşam menüm değişti. ton balıklı salata ve aradada salep keyfi yapmayı düşünüyorum

İşte korumanın mantığı bu.
Balık salata da güzel. Salep bu haftada benimede hayallerimi süslüyor ama hiç aklıma getirmiyorum hafta bası 1,5 kilo vermiş görünüyordum ama regl başladı cumaya ne olacak bilmiyorum

Oo neler olmuş E esmahan canım düzenleyecek şey yoktur sagligindan olursun aman dikkat
@sosyoloji12 nasılsın kız

Kaptannn ayferim bu hafta feci dağıldık. Ne oldu bize bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…