Kız benim saçlarım da koyu kestane yazın güneşten açılıyo yaz kış hafiften ombreli gibi geziyorum Güneş gördü mü de daha çok rengi dönüyo sorup sorup duruyolar saçların ne renk sen keratin de yaptırıyon dimi yeme bizi falan filan Güneşe çık sen de işe yarar belki kuruyo biraz ama zamanla düzeliyo işlem yok ya çok Doğal duruyo zatenBenim aklımda ne zamandır bişey var da hastalıklardan fırsat bulup kuaföre gidemiyorum bi de sizden fikir alayım diyorum, iyileşince kendimde biraz değişiklik yapmak istiyorum. Beş senedir hamilelik, emzirme falan hiçbirşey yapamadım, çok sıkıldım artık
Saçlarım koyu kestane, şu anda hiç işlem boya falan yok üzerinde. Ombre istiyorum, hafif karamel tonu uçları da bi ton daha açık olacak. Ama internetten ombre fotolarına baktım bazıları böyle dibi gelmiş boya gibi duruyor, bazıları çok ince ince röfleli gibi, ben tam ortada bişey istiyorum, kalın ve yumuşak renk geçişleri olsun istiyorum ama kuaförüm bunu becerebilir mi emin değilim
@masalimsii sen nasıl yaptırıyorsun, sonuç istediğin gibi oluyor mu?
Öğle Yemeği çok karbonhidrat olmuşSelam kızlar;
bugünkü menümün gidişatı
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen : çorba, 2 küçük biber dolması, 3 kaşık kısır (canım çok çekmişti, eve gidip kısır yapmayı düşünüyordum ki yemekte çıktı : ) ), bir su böreğinin 3 te 1 i
akşamda tavuk salata yoğurt olcak
Canım saglikli olsunlar da kilo alır yine takma çokta zorlama tiskinmesin iyice yemekten biliyorum o yemeyince senin karninda doymuyor@erigim oğlun yürümüş kaç gündür hayırlı olsun diycem unutuyorum. Gözünüz aydın, hiç oturmaz artık bıdış
Bizimki daha yürümek için hiç çaba sarfetmiyo; gerçi hastalıklardan kendine gelemedi yavrum, bugün tarttım kilo vermiş biraz dakilo alması için napabilirim, yumurta, patates, pirinç yedirmeye çalışıyorum ama iştahı yok. Tatlıyı hiç sevmiyo zaten, pekmezi ağzına sürmez ne yedirsem şaşırdım
Ay benim kp iki güne geliyorBurdayım ben. Kaç gün aradan sonra yemek yaptım, şimdi oturdum. Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Kv gelene kadar biraz daha kilo vereyim de kıskansın biraz
Sorma canım basta ben olunca kimseye kizamadimda ama toparliyoruz artikİşte korumanın mantığı bu.
Balık salata da güzel. Salep bu haftada benimede hayallerimi süslüyor ama hiç aklıma getirmiyorum hafta bası 1,5 kilo vermiş görünüyordum ama regl başladı cumaya ne olacak bilmiyorum
Kaptannn ayferim bu hafta feci dağıldık. Ne oldu bize bilemedim
Toparlarsin canım sıkıntı yok odemdir oBu hafta dogru durust kimse giremiyo buraya bi kopukluk var gercekten sanirim bilemedim ben de bu hafta gerckten dikkat etmye calsyrm gecdn haftada oyleydi h sonu kacamaklrm oldu tabi benmde ama ne bileym ya kilo veremiyomsm hatta almsm gbi hissedyrm bilemiyrmki(((
Canım risk grubundasin bu ara çok iyi beslenir bol vitamin albende yemek yaptım eşimi bekliyorum, bende de kırgınlık hala geçmedi çksürükte devam ediyor. sürekli bi yorgunluk hissi var
oo dikkat et usutttun mu mideniSabah
1bardak minola
Derse gittim sonra geri geldim kahvaltıda yapim diye çok az bişeler yedim yeşil çay içtim felan ama bikaç saate çıkardım yazmama gerek yok sanırım
Akşam /az önce
1bardak minola
4kabuklu fıstık
Bir iki kaşık salata
3-4jelibonyemez olaydım
Başka bişe yiyemedm ayağa da kalkamıyorum zaten sağlam bi grip beni bekliyo bu gece
Kilo insani yasli gösteriyor benim yaşıma inanmazlardi şimdi tam tutturuyorlar vallaSelam selam selam kizlar mutlu aksamlar,son 3 gun umarim kilo vermis almamisizdir bu hafta.bugun bir arkadasimla karsilastim 20 kg vermis o kadar genc ve guzel olmus ki anlatamam.bi sey yapmadim dikkat ettim sadece diyor.darisi bize
kuzularına çok geçmiş olsun canım.Kızlar ben geldim. @Karacamdan Kelebek,elfkkk merak etmişsiniz; kızlarım daha iyileşemedi, ateşleri düşer gibi olmuştu bugün küçüğün ateşi yine çıktı, hafif öksürük de başladı koyu kıvamlı balgam ve burun akıntısı da var, sinüzite doğru ilerliyor tablo daha doktora da götürmedik, çok kar var burda çocuklarla çıkmaya korkuyo insan, yarın kötüye gitmeye devam ederse doktora gideceğiz.
Benim bu hafta diyet yalan oldu, menü de paylaşamıyorum çünkü yemekleri dışardan yiyoruz saçma sapan menülerim var. Cuma günü artı çıkınca cezamı kesersiniz artık
@La_vinya hoşgeldin takıma, mesajlarına baktım da kilon baya azmış, ama yine de daha zayıf olmak istiyorsan kilo verme yolunda başarılar dilerim.
hoşbuldum canım teşekkürler.Haah sonunda okdu deminden beri error yapiyodu sinir etti canim hosgeldin takimimza ben yasrmin @La_vinya
Sabah
1bardak minola
Derse gittim sonra geri geldim kahvaltıda yapim diye çok az bişeler yedim yeşil çay içtim felan ama bikaç saate çıkardım yazmama gerek yok sanırım
Akşam /az önce
1bardak minola
4kabuklu fıstık
Bir iki kaşık salata
3-4jelibonyemez olaydım
Başka bişe yiyemedm ayağa da kalkamıyorum zaten sağlam bi grip beni bekliyo bu gece
Kız benim saçlarım da koyu kestane yazın güneşten açılıyo yaz kış hafiften ombreli gibi geziyorum Güneş gördü mü de daha çok rengi dönüyo sorup sorup duruyolar saçların ne renk sen keratin de yaptırıyon dimi yeme bizi falan filan Güneşe çık sen de işe yarar belki kuruyo biraz ama zamanla düzeliyo işlem yok ya çok Doğal duruyo zaten
Güzell bir ara daha yaptıysan daha güzel.Menum
Sabah
Corba
Kiymali yumurta( 2 adet)
Ogle
Corba
Ev yapimi fasulye tursusu kavurmasi
Ara
1 avuc kabuklu fistik
1 elma
Aksam
Bi kase sutlu cornflakes
Su
Yaklask 2 lt
Bi ara daha yapabilirim.
Güzel başlamışsın sonrasında karbonhidrata boğulmuşssun tartıya 2 gün kaldı bugünden itibaren dengelersen faydalı olur.kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1/2 çay kaşığı marmelat
1/2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
ara:---
öğleden sonra:
1 kase kısır
1/2 simit
1/2 kurabiye
turşu
çay 3-4 bardak
ara:---
akşam:
nohut yemeği
1 kase kısır
1 bardak ayran
turşu
2 lt su
Iyi geceler canım arkadaşlarimepey gerilerde kaldım geçmişi okuyamadim. Pazartesi istanbula annemlere geldim , 1 hafta kadar buradayım. Benim diyet yalan oldu bu aralar malum anne evindeyim
@erigim bu cumadan sonra izne ayrilsam olur mu hem tatil hem de ev tasiyacagim 2- 3 hafta sonra?
Galiba ya ama daha iyiyim bugünCanım saglikli olsunlar da kilo alır yine takma çokta zorlama tiskinmesin iyice yemekten biliyorum o yemeyince senin karninda doymuyor
Ay benim kp iki güne geliyor
Sorma canım basta ben olunca kimseye kizamadimda ama toparliyoruz artik
Toparlarsin canım sıkıntı yok odemdir o
Canım risk grubundasin bu ara çok iyi beslenir bol vitamin al
oo dikkat et usutttun mu mideni
Bu aralar çok fazla misafirlik var bana Yetişemiyolar bileÇok geçmiş olsun canım. Evdekiler yoğurt çorbası, tavuk suyu çorba yapsalar iyi olur midene iyi gelir. İçebiliyorsan nane-limon kesin çözüm.
Yazın benimde saçlarımın uçları açılıyor kestirinceye kadar doğal ombre oluyor :))
Güzell bir ara daha yaptıysan daha güzel.
Güzel başlamışsın sonrasında karbonhidrata boğulmuşssun tartıya 2 gün kaldı bugünden itibaren dengelersen faydalı olur.
İyi geceler
İstanbula hoşgeldin ama çok soğuk zamanda geldin canım. Allah yardımcı olsun şu tasınma işi bayağı sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?