Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu hafta dogru durust kimse giremiyo buraya bi kopukluk var gercekten sanirim bilemedim ben de bu hafta gerckten dikkat etmye calsyrm gecdn haftada oyleydi h sonu kacamaklrm oldu tabi benmde ama ne bileym ya kilo veremiyomsm hatta almsm gbi hissedyrm bilemiyrmki(((

Sabah
1bardak minola

Derse gittim sonra geri geldim kahvaltıda yapim diye çok az bişeler yedim yeşil çay içtim felan ama bikaç saate çıkardım yazmama gerek yok sanırım

Akşam /az önce
1bardak minola
4kabuklu fıstık
Bir iki kaşık salata
3-4jelibon yemez olaydım

Başka bişe yiyemedm ayağa da kalkamıyorum zaten sağlam bi grip beni bekliyo bu gece

Kız benim saçlarım da koyu kestane yazın güneşten açılıyo yaz kış hafiften ombreli gibi geziyorum Güneş gördü mü de daha çok rengi dönüyo sorup sorup duruyolar saçların ne renk sen keratin de yaptırıyon dimi yeme bizi falan filan Güneşe çık sen de işe yarar belki kuruyo biraz ama zamanla düzeliyo işlem yok ya çok Doğal duruyo zaten

Öğle Yemeği çok karbonhidrat olmuş ama akşam dengelemişsin sanki

Canım saglikli olsunlar da kilo alır yine takma çokta zorlama tiskinmesin iyice yemekten biliyorum o yemeyince senin karninda doymuyor
Burdayım ben. Kaç gün aradan sonra yemek yaptım, şimdi oturdum. Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Kv gelene kadar biraz daha kilo vereyim de kıskansın biraz
Ay benim kp iki güne geliyor
Sorma canım basta ben olunca kimseye kizamadimda ama toparliyoruz artik
Toparlarsin canım sıkıntı yok odemdir o
bende yemek yaptım eşimi bekliyorum, bende de kırgınlık hala geçmedi çksürükte devam ediyor. sürekli bi yorgunluk hissi var
Canım risk grubundasin bu ara çok iyi beslenir bol vitamin al
oo dikkat et usutttun mu mideni

Selam selam selam kizlar mutlu aksamlar,son 3 gun umarim kilo vermis almamisizdir bu hafta.bugun bir arkadasimla karsilastim 20 kg vermis o kadar genc ve guzel olmus ki anlatamam.bi sey yapmadim dikkat ettim sadece diyor.darisi bize
Kilo insani yasli gösteriyor benim yaşıma inanmazlardi şimdi tam tutturuyorlar valla 30 oluyorum çtesi günü

Menum
Sabah
Corba
Kiymali yumurta( 2 adet)
Ogle
Corba
Ev yapimi fasulye tursusu kavurmasi
Ara
1 avuc kabuklu fistik
1 elma
Aksam
Bi kase sutlu cornflakes
Su
Yaklask 2 lt
Bi ara daha yapabilirim.

kuzularına çok geçmiş olsun canım.
hoşbuldum teşekkürler.en azından 10 kg vermem lazım canım.boyum kısa 50 kg hatta 48 kg hedefim inşallah.

Haah sonunda okdu deminden beri error yapiyodu sinir etti canim hosgeldin takimimza ben yasrmin @La_vinya
hoşbuldum canım teşekkürler.

mutlu akşamlar kızlar.
bugün güne güzel bir kahvaltıyla başladım.ve sonrası da güzel geçecekti ama biraz fiyasko oldu.misafirlerim vardı bugün habersiz ,ben de acele tarafında bir kısır yaptım.onlarda fırından bi dünya şey getirmişler.bu yüzden biraz kaçırdım yemeği.

kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1/2 çay kaşığı marmelat
1/2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
ara:---
öğleden sonra:
1 kase kısır
1/2 simit
1/2 kurabiye
turşu
çay 3-4 bardak
ara:---
akşam:
nohut yemeği
1 kase kısır
1 bardak ayran
turşu
2 lt su

Iyi geceler canım arkadaşlarim epey gerilerde kaldım geçmişi okuyamadim. Pazartesi istanbula annemlere geldim , 1 hafta kadar buradayım. Benim diyet yalan oldu bu aralar malum anne evindeyim
@erigim bu cumadan sonra izne ayrilsam olur mu hem tatil hem de ev tasiyacagim 2- 3 hafta sonra?

Çok geçmiş olsun canım. Evdekiler yoğurt çorbası, tavuk suyu çorba yapsalar iyi olur midene iyi gelir. İçebiliyorsan nane-limon kesin çözüm.

Yazın benimde saçlarımın uçları açılıyor kestirinceye kadar doğal ombre oluyor :))

Menum
Sabah
Corba
Kiymali yumurta( 2 adet)
Ogle
Corba
Ev yapimi fasulye tursusu kavurmasi
Ara
1 avuc kabuklu fistik
1 elma
Aksam
Bi kase sutlu cornflakes
Su
Yaklask 2 lt
Bi ara daha yapabilirim.
Güzell bir ara daha yaptıysan daha güzel.
Güzel başlamışsın sonrasında karbonhidrata boğulmuşssun tartıya 2 gün kaldı bugünden itibaren dengelersen faydalı olur.

İyi geceler

İstanbula hoşgeldin ama çok soğuk zamanda geldin canım. Allah yardımcı olsun şu tasınma işi bayağı sıkıntı

Galiba ya ama daha iyiyim bugün

Bu aralar çok fazla misafirlik var bana Yetişemiyolar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…